Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaO mica problema cu lagul EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

O mica problema cu lagul

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Mossano
Membru
Membru
Mossano

Data de inscriere : 17/11/2010
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

O mica problema cu lagul Empty
MesajSubiect: O mica problema cu lagul   O mica problema cu lagul Icon_minitimeVin Noi 19, 2010 10:36 am

In ultimul timp este un interval de ``lag`` intre orele 13....15 18.....20.
O mica explicatie?

Respect Staff! cheers
Sus In jos
คคг๏ภรt๏ภє
Membru
Membru
คคг๏ภรt๏ภє

Data de inscriere : 12/11/2010
Varsta : 26
Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!

MesajSubiect: Re: O mica problema cu lagul   O mica problema cu lagul Icon_minitimeVin Noi 19, 2010 1:11 pm

nu doar in orele alea sa sti ca lag e tot timpu
Sus In jos
Mossano
Membru
Membru
Mossano

Data de inscriere : 17/11/2010
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: O mica problema cu lagul   O mica problema cu lagul Icon_minitimeSam Noi 20, 2010 12:02 am

Atunci am eu si nu e de la pc intre orele alea lagul este foarte mare ca in rest nam !
Sus In jos
คคг๏ภรt๏ภє
Membru
Membru
คคг๏ภรt๏ภє

Data de inscriere : 12/11/2010
Varsta : 26
Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!

MesajSubiect: Re: O mica problema cu lagul   O mica problema cu lagul Icon_minitimeSam Noi 20, 2010 11:28 am

poi lag este cand este multa lome cand multi cresc cand multi isi aduc caii etc... si cel mai mare lag este in mijlocul zilei pt atunci intra lumea.seara si dimineata nu prea.
eo nu mai raspund la topicul asta pana ce nu afu raspunsu adevarat asta daca nu-l primesti in ainte de al afla eo bineinteles Very Happy bfta.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O mica problema cu lagul   O mica problema cu lagul Icon_minitime

Sus In jos

O mica problema cu lagul
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» o mica problema:D
» O mica problema ?
» O mica problema cu forumu
» o mica problema
» o mica problema

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum