ByDark Membru
Data de inscriere : 04/12/2010 Varsta : 30
| Subiect: Despre Sectiunea Ps.. Mar Mar 29, 2011 7:18 am | |
| Ca tot veni vorba sau creat pana acum peste 5 topicuri despre o sectiune Ps...
de fiecare data.. sa deviat de la subiect sh sa dat tc.. si tot nu sa prm un raspun....
Intrebarea..: Dc pana la urma nu Creezi Angel sau Ardeash.. o sectiune PhotoShop? unde cei ce vor sasi arate creeatiile sa le poate arata? greu nu este... mai mlt de 3 minute pt a creea aceasta sectiune ps... nu ia....
Dc e nevoie de aceasta sectiune?
1: Totti cei ce vor sa Isi arate creeatiile le vor arata acolo... aici daca 3 fac topicuri cu dessignuri unii dn moderatori/helperi vor da tc deoarece mai exista un topic despre wallpapere...
2: Cand se va lucra sambata la mentenenta... acele 2 oree.. cei depe sv isi vor ocupa tmpul cu wallpapere pt distractie...
3: Va fi mai frumos.. parerea mea...
deci? exista vreo sansa ca Sectiunea PhotoShop sa fie actualizata? | |
|
xXxNightAnGeLxXx V.I.P.
Data de inscriere : 19/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Constanta ;)
| Subiect: Re: Despre Sectiunea Ps.. Mar Mar 29, 2011 7:25 am | |
| enigma sunt 100% deacord cu tine.... Vreau la acea sectiune sa se faca si o sectiune cu Tutoriale.... Am atatea tutoriale sa le arat tuturor ca sa devina mai buni.... Poate ca ar ar trebuii sa se faca cat mai repede o astfel de sectiune si ai dreptate... Mai mult de 3 minute nu ia.... O idee buna ar fi sa se aleaga si un Designer pe forum dar momentan nu prea e nimeni bun pentru aceasta functie... | |
|
ByDark Membru
Data de inscriere : 04/12/2010 Varsta : 30
| Subiect: starrrr Mar Mar 29, 2011 7:30 am | |
| Spun asta deoarece.. majoritatea serverelor de mtn au asa cva....
Sh ar fi foarte frumos ca si noi sa avem.. sunt uni pe aici care nu joaca speed 24/24 deoarece la un moment dat mai vr sa faci sh alcva...
Shh majoritatea petrec timpul pe forum asteptand topicuri noi la discuti libere pt a da un reply.. este asa cum zc eu?
Sh ar fi fost bn sa se creeze o asemenea sectiune cat despre grad dessign deocamdata ar fi fost frumos sa se faca sectiunea apoi ne gandeam, sh la restu... | |
|
xXxNightAnGeLxXx V.I.P.
Data de inscriere : 19/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Constanta ;)
| Subiect: Re: Despre Sectiunea Ps.. Mar Mar 29, 2011 8:00 am | |
| - ByDark a scris:
- Spun asta deoarece.. majoritatea serverelor de mtn au asa cva....
Sh ar fi foarte frumos ca si noi sa avem.. sunt uni pe aici care nu joaca speed 24/24 deoarece la un moment dat mai vr sa faci sh alcva...
Shh majoritatea petrec timpul pe forum asteptand topicuri noi la discuti libere pt a da un reply.. este asa cum zc eu?
Ma cunosti atat de bine ) | |
|
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Despre Sectiunea Ps.. Joi Mar 31, 2011 2:53 am | |
| absolut pro...ma reapuc si eu de ps imediat ce mil reinstalez:))) sunt de acord...discutiile libere nu au legatura cu photoshopul...se poate face o sectiune Design sau Creatii nu stiu... in care toti sa isi posteze imaginile...si chiar un grad cu numele Designer..acesta se va ocupa doar de sectiunea design si va da sfaturi incepatorilor etc...
sper sa se realizeze | |
|
ImparatuConstantin Membru
Data de inscriere : 18/03/2011 Varsta : 30 Localizare : Pe scaun ...dar chiar te intereseaza?
| Subiect: Re: Despre Sectiunea Ps.. Joi Mar 31, 2011 3:17 am | |
| - ByDark a scris:
- Ca tot veni vorba sau creat pana acum peste 5 topicuri despre o sectiune Ps...
de fiecare data.. sa deviat de la subiect sh sa dat tc.. si tot nu sa prm un raspun....
Intrebarea..: Dc pana la urma nu Creezi Angel sau Ardeash.. o sectiune PhotoShop? unde cei ce vor sasi arate creeatiile sa le poate arata? greu nu este... mai mlt de 3 minute pt a creea aceasta sectiune ps... nu ia....
Dc e nevoie de aceasta sectiune?
1: Totti cei ce vor sa Isi arate creeatiile le vor arata acolo... aici daca 3 fac topicuri cu dessignuri unii dn moderatori/helperi vor da tc deoarece mai exista un topic despre wallpapere...
2: Cand se va lucra sambata la mentenenta... acele 2 oree.. cei depe sv isi vor ocupa tmpul cu wallpapere pt distractie...
3: Va fi mai frumos.. parerea mea...
deci? exista vreo sansa ca Sectiunea PhotoShop sa fie actualizata? Asa e frate .Trebuie sa schimbam ca majoritatea ,,gm" ne inchid topicurile despre imagini in photoshop sau photoscape! Te sustin 1000% | |
|
Hokage Cosmin Membru Elite
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 28 Localizare : Pe forum mai ales pe chat :))
| Subiect: Re: Despre Sectiunea Ps.. Joi Mar 31, 2011 3:26 am | |
| Au mai fost topic-uri deastea... totusi sunt pro din cate am vazut intr-un topic se vorbeste despre asta... | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Despre Sectiunea Ps.. | |
| |
|