| Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc | |
|
+5คђאlє-^-Ƨℓคאżⓞя Joker '" SD "' DragonSlayer tฬเรt lє๓0ภєl Tavi 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Tavi Helper
Data de inscriere : 24/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Navodari Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau
| Subiect: Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc Mar Aug 17, 2010 11:48 am | |
| Mam reintors .Si daca tot am postat aici sa ma reprezint:)) Sunt Octavian dar prefer sa mi se zica Tavi am 11 ani joc metin2ro rospeed private pe cara sunt GM...de toate. Asa de fel sunt prietenos dar daca trb sa fiu nervos o fac . Cam asta e tot...Oricum Salut tututor iar | |
|
| |
tฬเรt lє๓0ภєl Membru Elite
Data de inscriere : 05/05/2010 Localizare : Il caut pe god si nul gasesc...il caut pe god si nul gasesc...toate legendele sa apeleze la mine:X
| Subiect: Re: Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc Mar Aug 17, 2010 12:03 pm | |
| Bine ai revenit man! | |
|
| |
DragonSlayer Membru Elite
Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 32 Localizare : UnderShadow ;x
| Subiect: Re: Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc Mar Aug 17, 2010 12:26 pm | |
| | |
|
| |
Joker '" SD "' Membru Elite
Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 28 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc Mar Aug 17, 2010 11:42 pm | |
| | |
|
| |
คђאlє-^-Ƨℓคאżⓞя Membru Elite
Data de inscriere : 24/06/2010 Varsta : 29 Localizare : L.A Comentarii : Yoo4Ever
| Subiect: Re: Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc Mier Aug 18, 2010 12:41 am | |
| | |
|
| |
Cottura2001 Membru Elite
Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 27 Localizare : Borsa Maramures
| Subiect: Re: Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc Mier Aug 18, 2010 10:25 am | |
| Welcome,bafta si succes la itme!!!
P.S.:Bine ai revenit,ai gasit tu cva svr de metin2..dar nu se compara cu metin2R0Sp33d | |
|
| |
mejustme Membru
Data de inscriere : 07/08/2010 Varsta : 29 Localizare : pe luna
| Subiect: Re: Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc Mar Sept 07, 2010 9:11 pm | |
| | |
|
| |
SLΛZΣПGΣЯ Membru Elite
Data de inscriere : 14/06/2010 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc Mar Sept 07, 2010 9:47 pm | |
| | |
|
| |
αℓєχ ;x V.I.P.
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 113 Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..
| Subiect: Re: Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc Dum Sept 12, 2010 5:36 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc | |
| |
|
| |
| Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc | |
|