Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaMam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc

In jos 
+5
คђאlє-^-Ƨℓคאżⓞя
Joker '" SD "'
DragonSlayer
tฬเรt lє๓0ภєl
Tavi
9 participanți
AutorMesaj
Tavi
Helper
Helper
Tavi

Data de inscriere : 24/06/2010
Varsta : 26
Localizare : Navodari
Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau Razz

Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc Empty
MesajSubiect: Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc   Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc Icon_minitimeMar Aug 17, 2010 11:48 am

Mam reintors cheers .Si daca tot am postat aici sa ma reprezint:))
Sunt Octavian dar prefer sa mi se zica Tavi am 11 ani joc metin2ro rospeed private pe cara sunt GM...de toate.
Asa de fel sunt prietenos dar daca trb sa fiu nervos o fac Wink .
Cam asta e tot...Oricum Salut tututor iar cheers
Sus In jos
tฬเรt lє๓0ภєl
Membru Elite
Membru Elite
tฬเรt lє๓0ภєl

Data de inscriere : 05/05/2010
Localizare : Il caut pe god si nul gasesc...il caut pe god si nul gasesc...toate legendele sa apeleze la mine:X

Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc Empty
MesajSubiect: Re: Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc   Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc Icon_minitimeMar Aug 17, 2010 12:03 pm

Bine ai revenit man! Wink
Sus In jos
DragonSlayer
Membru Elite
Membru Elite
DragonSlayer

Data de inscriere : 13/07/2010
Varsta : 32
Localizare : UnderShadow ;x

MesajSubiect: Re: Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc   Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc Icon_minitimeMar Aug 17, 2010 12:26 pm

ReWelcome !
Sus In jos
Joker '" SD "'
Membru Elite
Membru Elite
Joker '

Data de inscriere : 14/07/2010
Varsta : 28
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc   Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc Icon_minitimeMar Aug 17, 2010 11:42 pm

Welcome Back ! Smile alien alien alien
Sus In jos
คђאlє-^-Ƨℓคאżⓞя
Membru Elite
Membru Elite
คђאlє-^-Ƨℓคאżⓞя

Data de inscriere : 24/06/2010
Varsta : 29
Localizare : L.A
Comentarii : Yoo4Ever

MesajSubiect: Re: Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc   Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc Icon_minitimeMier Aug 18, 2010 12:41 am

Bine ai revenit!
Sus In jos
Cottura2001
Membru Elite
Membru Elite
Cottura2001

Data de inscriere : 30/05/2010
Varsta : 27
Localizare : Borsa Maramures

MesajSubiect: Re: Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc   Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc Icon_minitimeMier Aug 18, 2010 10:25 am

Welcome,bafta si succes la itme!!!

P.S.:Bine ai revenit,ai gasit tu cva svr de metin2..dar nu se compara cu metin2R0Sp33d
Sus In jos
mejustme
Membru
Membru

Data de inscriere : 07/08/2010
Localizare : pe luna

MesajSubiect: Re: Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc   Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc Icon_minitimeMar Sept 07, 2010 9:11 pm

bun venit inapoi
Sus In jos
SLΛZΣПGΣЯ
Membru Elite
Membru Elite
SLΛZΣПGΣЯ

Data de inscriere : 14/06/2010
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc   Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc Icon_minitimeMar Sept 07, 2010 9:47 pm

welcome
Sus In jos
αℓєχ ;x
V.I.P.
V.I.P.
αℓєχ ;x

Data de inscriere : 06/09/2010
Varsta : 113
Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..

MesajSubiect: Re: Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc   Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc Icon_minitimeDum Sept 12, 2010 5:36 am

Salut.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc   Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc Icon_minitime

Sus In jos

Mam reintorc Vizitati si sectiunea Discutii Libere pentru detale despre noul meu caracter si in Joc
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Esti nou ? Prezinta-te !-
Mergi direct la: