Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaUite dovada : na TS  EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Uite dovada : na TS

In jos 
+6
Criss Angel
XxXAdytzaXxX
Isabella
Amethist
alexis01
.Úniqúe
10 participanți
AutorMesaj
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Varsta : 27
Localizare : RamniCu Valcea

Uite dovada : na TS  Empty
MesajSubiect: Uite dovada : na TS    Uite dovada : na TS  Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 11:25 am

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] na !!!
Sus In jos
alexis01
Membru
Membru
alexis01

Data de inscriere : 20/11/2010
Varsta : 29
Localizare : Drobeta Turnu Severin

MesajSubiect: Re: Uite dovada : na TS    Uite dovada : na TS  Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 12:23 pm

.ѕυρєяяєρтιℓα a scris:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] na !!!

looool=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =)))) =))

unde ii x3=))) ? daca mor aia nu inseaman ca e x3=))) uite cand am dat skilu ala de arunca dragoni in sus=))))))) ca nici nush cum ii zice:)).... dece nu a sarit dmg de 3 ori ?=)) la tine ? caeram langa tine doar:)))

ceee nooob copil infect ala e kampher nu eu dute-n rasa matii nu vezi .... cine e acolo ? chioru draq

EDIT: Client editat =))) ti s-a blocat la final ca ai kick hack-ul bagat=))) deci meriti ban =))... 2. la final poza aia adica nu-i poza e un cadru.... vezi cai kampher langa mine ? sau esti prost si chior?=))) nu vezi draq ca nu stii sa minti.... =))))) infectule=)) ce bataie v-am dat ;D si o sa va mai dau :-"
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

MesajSubiect: Re: Uite dovada : na TS    Uite dovada : na TS  Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 12:33 pm

bah copile la final uitate cum dai tu cu skilu nu da Kamfer aia
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30
Localizare : # Bucureşti

MesajSubiect: Re: Uite dovada : na TS    Uite dovada : na TS  Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 12:34 pm

Limbaj copilas.. unde te crezi? Smile.. INvata sa vorbesti !.. Wink

Vei fi banat !.. Wink
Sus In jos
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

Data de inscriere : 11/07/2010
Varsta : 33
Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj)
Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel

MesajSubiect: Re: Uite dovada : na TS    Uite dovada : na TS  Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 12:50 pm

Mai termina cu jignirile nesimtitule nu ai buna crestere!Daca mama ta asa te'o educat halal parinti poti avea te-au facut doar sa ia alocatie de pe urma ta!
Sus In jos
Http://www.metin2ro.ilive.ro
alexis01
Membru
Membru
alexis01

Data de inscriere : 20/11/2010
Varsta : 29
Localizare : Drobeta Turnu Severin

MesajSubiect: Re: Uite dovada : na TS    Uite dovada : na TS  Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 12:55 pm

Isabella a scris:
Mai termina cu jignirile nesimtitule nu ai buna crestere!Daca mama ta asa te'o educat halal parinti poti avea te-au facut doar sa ia alocatie de pe urma ta!

fha fgm de zdreantza nu te lua de parintii mei ca-ti fut ai tai-n gat dute i-a o **** ... fa-i un bot... fa-i ceva pervers.... nu mai venii aici ca sa comentezi... n-ai trecut de level 10 pe oficial si vii sa-mi sari inj cap mie ... pisata mica... :*
Sus In jos
XxXAdytzaXxX
V.I.P.
V.I.P.
XxXAdytzaXxX

Data de inscriere : 22/04/2010
Localizare : In Spatele Tau:P[;X]

MesajSubiect: Re: Uite dovada : na TS    Uite dovada : na TS  Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 12:59 pm

Alex bucurate cat mai poti Smile cat de curand vei fi banat Wink

Ultima editare efectuata de catre XxXAdytzaXxX in Sam Ian 29, 2011 1:19 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

MesajSubiect: Re: Uite dovada : na TS    Uite dovada : na TS  Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 1:02 pm

doamneee da nici sa fac un topic bine si tc tc tc doar asta stiu uni , doamne ce ma enerveaza
Sus In jos
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

Data de inscriere : 11/07/2010
Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj)
Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel

MesajSubiect: Re: Uite dovada : na TS    Uite dovada : na TS  Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 1:02 pm

Zdreanta e mata si mata face bot bai cacat cu ochi sau ai uitat cand o luau tot la **** ? natia matii de copil avortat nascut dintr-o mama ***** si un tata betiv!
Sus In jos
Http://www.metin2ro.ilive.ro
Criss Angel
V.I.P.
V.I.P.
Criss Angel

Data de inscriere : 13/08/2010
Localizare : In The Graveyard

MesajSubiect: Re: Uite dovada : na TS    Uite dovada : na TS  Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 1:09 pm

alexis01 a scris:
Isabella a scris:

fha fgm de zdreantza nu te lua de parintii mei ca-ti fut ai tai-n gat dute i-a o **** ... fa-i un bot... fa-i ceva pervers.... nu mai venii aici ca sa comentezi... n-ai trecut de level 10 pe oficial si vii sa-mi sari inj cap mie ... pisata mica... :*
ba in ranitu lu mata aia curvet te dai mare ba muc proiectat din eprubeta si facut in tomberon zdreanta e mata si sorata la un loc de labagiu subteran ce esti ca nici nu sti sa mergi si teai gasit u sa injuri copil prost fara viitor Mad Mad Mad Mad Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad uitati si dovada handicapatule[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Ultima editare efectuata de catre Criss Angel in Sam Ian 29, 2011 1:13 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

MesajSubiect: Re: Uite dovada : na TS    Uite dovada : na TS  Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 1:12 pm

1in regulamentu lui angel nu scrie ca daca incepe cearta se da tc dovada: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
2 ala ia ban asta e ca e si.... Wink

Ultima editare efectuata de catre .ѕυρєяяєρтιℓα in Sam Ian 29, 2011 1:14 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
DarkMeiden
Membru Elite
Membru Elite
DarkMeiden

Data de inscriere : 08/05/2010
Localizare : Deva

MesajSubiect: Re: Uite dovada : na TS    Uite dovada : na TS  Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 1:13 pm

Măi jigodie de om care tea facut mata nu sti sa respecti oameni ? Teo facut mata din laba si deaia nu sti .Copil fară viitor!
Sus In jos
No.1Fear
Membru Elite
Membru Elite
No.1Fear

Data de inscriere : 26/10/2010
Varsta : 26
Localizare : Oriunde :P

MesajSubiect: Re: Uite dovada : na TS    Uite dovada : na TS  Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 10:40 pm

+Warn2 manu !! Limbaju!
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Localizare : OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: Uite dovada : na TS    Uite dovada : na TS  Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 11:33 pm

LoL Surprised Nici nu mai stiu ce sa cred,topicul era facut ptr niste dovezi si acum va'ati luat la omor in injuraturi si jigniri!Terminati drq odata!Si alexis vei lua ban bucura'te cat mai poti copilash!Mai umblii si cu hack!
Sus In jos
DarkMeiden
Membru Elite
Membru Elite
DarkMeiden

Data de inscriere : 08/05/2010
Localizare : Deva

MesajSubiect: Re: Uite dovada : na TS    Uite dovada : na TS  Icon_minitimeDum Ian 30, 2011 6:56 am

!+Just_Cause+! tu de cand imi dai warn mie Evil or Very Mad si de cand am warn2?
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: Uite dovada : na TS    Uite dovada : na TS  Icon_minitimeDum Ian 30, 2011 6:59 am

s vede hacku
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Uite dovada : na TS    Uite dovada : na TS  Icon_minitime

Sus In jos

Uite dovada : na TS
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Un video Scurt cu Mine
» Vreau o dovada X(X(:D:D
» salut.un ban va rog dovada preent
» DOAR PN SA SE UITE!!!
» Cumpar iteme pe ro pe sagita !!!!!!(reeditat)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: