Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaMda cam atat - Pagina 2 EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Mda cam atat

In jos 
+7
pepsyl3mon
XxXAdytzaXxX
™ىצط◦ÁŕạGøÑñ◦طצى™
Isabella
Amethist
alexis01
RoBBB
11 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
RoBBB
Membru
Membru
RoBBB

Data de inscriere : 06/12/2010
Localizare : La calculator unde pot sa fiu :))

Mda cam atat - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 9:34 am

deci ... cand a fost war cu TopTen 1.naveam oameni 2.erati toti cu hack pai cat asi rezista tot mor odata
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30
Localizare : # Bucureşti

MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 9:35 am

Sa inteleg Smile .. vreti sa insinuati ca regatul rosu este plin de ce`i cu functii a? Smile.. Ok Smile .. Conteza chestia asta?.. Nu , si iti spun si dc.. daca avem functii nu inseamna ca suntem mai sus ca voi .. avem functii doar pe forum si chat in joc suntem niste simpli playeri ca si voi Wink.. nu suntem mai presus cu nimic , si sa te calmez daca ar avea cineva cu functie pe chat sau forum hack la fel ar fi tratati .. adica va lua ban.. da spre deosebire de voi noi stim s`a jucam corect .. fara hack`uri si fara seturi.. invatati sa jucati corect si nu veti mai lua ban !.. Wink
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Varsta : 27
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 9:36 am

RoBBB a scris:
deci ... cand a fost war cu TopTen 1.naveam oameni 2.erati toti cu hack pai cat asi rezista tot mor odata
aha noi aveam heck Smile)))))))))))))))) ciupete cum dadea x6 Wink)?
Sus In jos
Criss Angel
V.I.P.
V.I.P.
Criss Angel

Data de inscriere : 13/08/2010
Varsta : 33
Localizare : In The Graveyard

MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 9:36 am

alexis01 a scris:
p3psylemon a scris:
Acum ce mai zici? v-am zis ca o luati toti..va credeti buni pe hack..demonstrati ca sunteti buni fara hack..vrei pozele si filmarile? uiate la ''Ati vrut dovezi..'' cale batuta sa ai:) iti trebe hack...esti praf;) akm v-a aranjat pe toti angel

eu nu ma vad pe acolo=)) credca nu vezi bine :-Q...

Angel ? m-ai prins in fapt ?:O am dat eu in tine ? Nu Nu NU =))) asa ca nush dece mi-ai dat ban.... vreau dovezile aici :O ork revin baieti:-J....calmi calmi:-J dupa rr ne mai auzim...sau...Wink)

Isabelo sa-ti iau mortin **** ! de curva imbecila hai ca intru acu pe jos fmmm de zdreantza
ba muistule asa o faci si pe doamna mata curva,imbecila zdreanta si poftim si dovada unde ai hac fraiere [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 9:37 am

Alexis O S AAI BAN PE IP LA CUM VORBESTI si cei cu hack va garantez ca va fac si eu poze nu ma las pana nu luati ban toti! Wink
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
pepsyl3mon
V.I.P.
V.I.P.
pepsyl3mon

Data de inscriere : 28/08/2010
Varsta : 29
Localizare : Dej,jud Cluj

MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 9:41 am

bai cretinule pe tn micata asa te invata sa vb? sau si ea e la fel ca tn..

Daca faceam poze ziceati clar aveam lag aveam nush ce cum faceti voi sa va scoateti. cu filmulete nu aveti cum sa va scoateti;) angel v-a dat ban la toti stiti motivu f bine.

Taceti o data din gura ca orkm sunteti prafi..si uh virus dc cnd dadeai in noi ne scotea afara da doa' cnd dadeai uh..ts sarea dmg-ul..ca si cum ii sare la kampfer..

Va e ciuda? FiteShiTupeu e mai bun ca breasla voastra de 10x ma:) voi nici pana la glezna nu va ridicati;)

T.C cearta prea mare!
Sus In jos
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

Data de inscriere : 11/07/2010
Varsta : 33
Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj)
Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel

MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat - Pagina 2 Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 9:42 am

alexis01 a scris:
ObsessionDoll a scris:
Sa inteleg Smile .. vreti sa insinuati ca regatul rosu este plin de ce`i cu functii a? Smile.. Ok Smile .. Conteza chestia asta?.. Nu , si iti spun si dc.. daca avem functii nu inseamna ca suntem mai sus ca voi .. avem functii doar pe forum si chat in joc suntem niste simpli playeri ca si voi Wink.. nu suntem mai presus cu nimic , si sa te calmez daca ar avea cineva cu functie pe chat sau forum hack la fel ar fi tratati .. adica va lua ban.. da spre deosebire de voi noi stim s`a jucam corect .. fara hack`uri si fara seturi.. invatati sa jucati corect si nu veti mai lua ban !.. Wink

bine ma ... Smile) am luat ban... asta e... pana atunci nah spamm [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Oricum tot primesti ban @@@@
Sus In jos
Http://www.metin2ro.ilive.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Mda cam atat
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-