| Mda cam atat | |
|
+7pepsyl3mon XxXAdytzaXxX ™ىצط◦ÁŕạGøÑñ◦طצى™ Isabella Amethist alexis01 RoBBB 11 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
RoBBB Membru
Data de inscriere : 06/12/2010 Localizare : La calculator unde pot sa fiu :))
| Subiect: Mda cam atat Sam Ian 29, 2011 8:51 am | |
| MDA ms angel ca numai pe mn mai vazut cu hack si pe restu nu
bafta in continuare .. !!!! | |
|
| |
alexis01 Membru
Data de inscriere : 20/11/2010 Varsta : 29 Localizare : Drobeta Turnu Severin
| Subiect: Re: Mda cam atat Sam Ian 29, 2011 8:57 am | |
| - RoBBB a scris:
- MDA ms angel ca numai pe mn mai vazut cu hack si pe restu nu
bafta in continuare .. !!!! ban la comanda din partea lui pepsy sau cum ? astept print-uri AICI Cu mine ... cand m-ati prins cu hack ... pana atunci cer sa mi se scoata banu.... puneti toate dovezile AICI ... fara TC;) TSfarmer pacat ca revin ! | |
|
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| |
| |
alexis01 Membru
| Subiect: Re: Mda cam atat Sam Ian 29, 2011 9:07 am | |
| - ObsessionDoll a scris:
- Daca ati fost prinsi cu hack pozele au fost dale lu` Angel ca sa nu va puneti itemele pe alt cont !...
Nu va mai ofticati ! mie unu nu-mi pasa ) am pierdut vreo 6 iteme de gm... asa... in al2-lea rand ... in **** mea berila am pus aseara poza cu el ...dece n-a luat ban? stati calmi ca ma reapuc la rr.... PS: NU-MI PASA VREAU POZELE AICI >>>SAU FILMARILE>>>> FAPTu-I CONSUMAT AM BAN>>>VREAU SA VAD POZELE HAI >>>><<<< hAI PEPSY_ULE | |
|
| |
Amethist Super Moderator
| |
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: Mda cam atat Sam Ian 29, 2011 9:11 am | |
| | |
|
| |
™ىצط◦ÁŕạGøÑñ◦طצى™ Membru
Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 31 Localizare : oriunde vreti voi sa fiu
| Subiect: Re: Mda cam atat Sam Ian 29, 2011 9:12 am | |
| sti foarte bine ca faceam mijto de tine ca sa imi dai hacku ca sa te pot prinde pt ca din poze nu prea mere sa vezi . asha ca nu mai face figuri ai hack x3 dmg daca te mai vad jur ca fac poza ca sa nu mai faci figuri,..............,
Ultima editare efectuata de catre ™ىצط◦ÁŕạGøÑñ◦طצى™ in Sam Ian 29, 2011 9:15 am, editata de 2 ori | |
|
| |
XxXAdytzaXxX V.I.P.
Data de inscriere : 22/04/2010 Localizare : In Spatele Tau:P[;X]
| Subiect: Re: Mda cam atat Sam Ian 29, 2011 9:13 am | |
| | |
|
| |
alexis01 Membru
| Subiect: Re: Mda cam atat Sam Ian 29, 2011 9:14 am | |
| | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Mda cam atat Sam Ian 29, 2011 9:16 am | |
| Acum ce mai zici? v-am zis ca o luati toti..va credeti buni pe hack..demonstrati ca sunteti buni fara hack..vrei pozele si filmarile? uiate la ''Ati vrut dovezi..'' cale batuta sa ai:) iti trebe hack...esti praf;) akm v-a aranjat pe toti angel | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: Mda cam atat Sam Ian 29, 2011 9:18 am | |
| | |
|
| |
™ىצط◦ÁŕạGøÑñ◦طצى™ Membru
Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 31 Localizare : oriunde vreti voi sa fiu
| Subiect: Re: Mda cam atat Sam Ian 29, 2011 9:18 am | |
| mha nush de virus chiar asha sigur .. nu am facut poze dar te asigur ca tu shi robb aveti hack de dmg .... asha ca te rog nu mai insista ca ati fost prinsi de angel cu mata in sac .. rob chiar a recunoscut in legatura cu hacku citez: ms angel ca numai pe mine m-ai prins cu hacku . de aici reiese ca el recunoaste hacku
a shi apropo dupa cum a zis shi isa cei acre nu stiu sa bonuseze joaca cu hack cei care stiu stiu joaca fara hack bolovanule
Ultima editare efectuata de catre ™ىצط◦ÁŕạGøÑñ◦طצى™ in Sam Ian 29, 2011 9:21 am, editata de 1 ori | |
|
| |
alexis01 Membru
| Subiect: Re: Mda cam atat Sam Ian 29, 2011 9:19 am | |
| - p3psylemon a scris:
- Acum ce mai zici? v-am zis ca o luati toti..va credeti buni pe hack..demonstrati ca sunteti buni fara hack..vrei pozele si filmarile? uiate la ''Ati vrut dovezi..'' cale batuta sa ai:) iti trebe hack...esti praf;) akm v-a aranjat pe toti angel
eu nu ma vad pe acolo=)) credca nu vezi bine :-Q... Angel ? m-ai prins in fapt ?:O am dat eu in tine ? Nu Nu NU =))) asa ca nush dece mi-ai dat ban.... vreau dovezile aici :O ork revin baieti:-J....calmi calmi:-J dupa rr ne mai auzim...sau... ) Isabelo sa-ti iau mortin **** ! de curva imbecila hai ca intru acu pe jos fmmm de zdreantza BAN
Ultima editare efectuata de catre [GA]ardeash in Sam Ian 29, 2011 4:59 pm, editata de 1 ori (Motiv : .) | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| |
| |
Isabella V.I.P.
| |
| |
.Úniqúe Moderator
| Subiect: Re: Mda cam atat Sam Ian 29, 2011 9:24 am | |
| si app la ce engleaza ai tu faci comunitatea metin2rospeed de ras cu tine , app nu ma cheama in jok ChunkyFunky :@ ma cheama BigAndChunky but:@ | |
|
| |
RoBBB Membru
| Subiect: Re: Mda cam atat Sam Ian 29, 2011 9:25 am | |
| ba hackere vezi cum vb mai zici de mn ca am hack toti din FiteShiTupeu sunteti niste kakati ca altfel nu pot sa va zic aseara ati intrat cu hack la war de neati dat kick si mai si vorbesti.. In locu tau as tace din gura aaa si app angel dc nu te uiti si u la poza de la topicu Fear112 girafa sa vezi ce hack avea BigAndChunky
Ultima editare efectuata de catre RoBBB in Sam Ian 29, 2011 9:26 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Amethist Super Moderator
| |
| |
.Úniqúe Moderator
| |
| |
RoBBB Membru
| Subiect: Re: Mda cam atat Sam Ian 29, 2011 9:27 am | |
| mda pai de asta suferiti toti helperi , mod ca ne dati ban daca zicem ceva sau warn =)) | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
| Subiect: Re: Mda cam atat Sam Ian 29, 2011 9:27 am | |
| ai grije ca brs mea nu e de kkt a voastra e la ce pleyeri aveti in ia ..... si app tu esti cel mai slab din ia cred ) | |
|
| |
Viruss Membru
Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: Mda cam atat Sam Ian 29, 2011 9:29 am | |
| Sunt in totalitate deacord cu tn TS deoarece noi din regatul albastru nu avem nici o functie nici in joc/forum/chat (nu vreau sa va suparati pe mn acusica ) dar asta e adevarul aproape tot regatu rosu are o functie modertor helper super moderator etc ............ :-j .Orcum as dori si eo un print dar clar cu TSfarmer folosind hack dmg nu filmulete deoarece :1 Nu se vede clar ma pepsy si aditza ca voi ati fost cu filmuletele alea de actiune ) 2 Intr-un filmulet pe care il aratati voi poate sa dea mai multi in tn si 3 Intr-un filmulet nici nu se vede clar dmg deoarce zboara dmg cu viteza luminii deci va era mai usor voua daca ii faceati un print lu Ts cand dadea de 3 ori acel dmg o sa fac si eo un filmulet cu berila77 , BigAndChuncky si o sa iau oscarul cu el sa stiti ca eu nui iau apararea lui TS zic doar adevarul si ts am si pt tn ceva de zis intelege ca daca tia dat ban Angel probabil aveai hack ( Presupun ) | |
|
| |
RoBBB Membru
| Subiect: Re: Mda cam atat Sam Ian 29, 2011 9:29 am | |
| ) ai vrea u fraiere va bat singur toata breasla voastra da na daca u intri cu hack ... | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
| Subiect: Re: Mda cam atat Sam Ian 29, 2011 9:31 am | |
|
Ultima editare efectuata de catre .ѕυρєяяєρтιℓα in Sam Ian 29, 2011 9:32 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Isabella V.I.P.
| Subiect: Re: Mda cam atat Sam Ian 29, 2011 9:32 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mda cam atat | |
| |
|
| |
| Mda cam atat | |
|