Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaMda cam atat EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Mda cam atat

In jos 
+7
pepsyl3mon
XxXAdytzaXxX
™ىצط◦ÁŕạGøÑñ◦طצى™
Isabella
Amethist
alexis01
RoBBB
11 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
RoBBB
Membru
Membru
RoBBB

Data de inscriere : 06/12/2010
Localizare : La calculator unde pot sa fiu :))

Mda cam atat Empty
MesajSubiect: Mda cam atat   Mda cam atat Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 8:51 am

MDA ms angel ca numai pe mn mai vazut cu hack si pe restu nu

bafta in continuare .. !!!!
Sus In jos
alexis01
Membru
Membru
alexis01

Data de inscriere : 20/11/2010
Varsta : 29
Localizare : Drobeta Turnu Severin

Mda cam atat Empty
MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 8:57 am

RoBBB a scris:
MDA ms angel ca numai pe mn mai vazut cu hack si pe restu nu

bafta in continuare .. !!!!

ban la comanda din partea lui pepsy sau cum ?

astept print-uri AICI Cu mine ... cand m-ati prins cu hack ... pana atunci Wink cer sa mi se scoata banu.... puneti toate dovezile AICI ... fara TC;)

TSfarmer Wink pacat ca revin Wink!
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30
Localizare : # Bucureşti

Mda cam atat Empty
MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 9:02 am

Daca ati fost prinsi cu hack pozele au fost dale lu` Angel ca sa nu va puneti itemele pe alt cont !... Smile

Nu va mai ofticati ! Smile
Sus In jos
alexis01
Membru
Membru
alexis01

Mda cam atat Empty
MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 9:07 am

ObsessionDoll a scris:
Daca ati fost prinsi cu hack pozele au fost dale lu` Angel ca sa nu va puneti itemele pe alt cont !... Smile

mie unu nu-mi pasa Smile) am pierdut vreo 6 iteme de gm... asa... in al2-lea rand ... in **** mea berila am pus aseara poza cu el ...dece n-a luat ban?

stati calmi ca ma reapuc la rr....

PS: NU-MI PASA VREAU POZELE AICI >>>SAU FILMARILE>>>> FAPTu-I CONSUMAT AM BAN>>>VREAU SA VAD POZELE HAI >>>><<<< hAI PEPSY_ULE
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Mda cam atat Empty
MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 9:09 am

Ai grija la limbaj .. oricum vad ca vei lua ban si pe chat .. ai warn 4 !.. Wink
Sus In jos
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

Data de inscriere : 11/07/2010
Varsta : 33
Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj)
Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel

Mda cam atat Empty
MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 9:11 am

alexis01 a scris:
ObsessionDoll a scris:

mie unu nu-mi pasa Smile) am pierdut vreo 6 iteme de gm... asa... in al2-lea rand ... in **** mea berila am pus aseara poza cu el ...dece n-a luat ban?

PS: NU-MI PASA VREAU POZELE AICI >>>SAU FILMARILE>>>> FAPTu-I CONSUMAT AM BAN>>>VREAU SA VAD POZELE HAI >>>><<<< hAI PEPSY_ULE

Auzi nesimtitule umbla umpic la limbaj ca nu esti la oi aici!
Sus In jos
Http://www.metin2ro.ilive.ro
™ىצط◦ÁŕạGøÑñ◦طצى™
Membru
Membru
™ىצط◦ÁŕạGøÑñ◦طצى™

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 31
Localizare : oriunde vreti voi sa fiu

Mda cam atat Empty
MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 9:12 am

sti foarte bine ca faceam mijto de tine ca sa imi dai hacku ca sa te pot prinde pt ca din poze nu prea mere sa vezi . asha ca nu mai face figuri ai hack x3 dmg daca te mai vad jur ca fac poza ca sa nu mai faci figuri,..............,

Ultima editare efectuata de catre ™ىצط◦ÁŕạGøÑñ◦طצى™ in Sam Ian 29, 2011 9:15 am, editata de 2 ori
Sus In jos
XxXAdytzaXxX
V.I.P.
V.I.P.
XxXAdytzaXxX

Data de inscriere : 22/04/2010
Localizare : In Spatele Tau:P[;X]

Mda cam atat Empty
MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 9:13 am

Dak Angel te`a prins in fapt... q hacku on nu cred ca mai are rost sa iti arate cnv dovezi Smile ..ai jucat destul q el te`ai distrat , te`ai bucurat cand ne bateai la warr... akm s`a intros roata Wink stii vb aia "Cine rade la urma rade mai bine" si vad ca asa este Wink
Si in legatura cu banul nu cred ca ti se va scaote Wink ...dak jucai corect nu se mai ajungea la nici 1 ban Smile
Sus In jos
alexis01
Membru
Membru
alexis01

Mda cam atat Empty
MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 9:14 am

™ىצط◦ÁŕạGøÑñ◦طצى™ a scris:
sti foarte bine ca faceam mijto de tine ca sa imi dai hacku ca sa te pot prinde pt ca din poze nu prea mere sa vezi . asha ca nu mai face figuri ai hack x3 dmg daca te mai vad jur ca fac poza ca sa nu mai faci figuri,

bha mijto o sa fac eu de toti care postarati impotriva mea... Ca nu vad un print unde sa am eu hack ....
nici robbb
nici viruss

asa k ... si tu issabela stii ca esti praf la metin2 Smile)

hai dati-mi print-uri !:X:X:X:X:X affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid Suspect
Sus In jos
pepsyl3mon
V.I.P.
V.I.P.
pepsyl3mon

Data de inscriere : 28/08/2010
Localizare : Dej,jud Cluj

Mda cam atat Empty
MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 9:16 am

Acum ce mai zici? v-am zis ca o luati toti..va credeti buni pe hack..demonstrati ca sunteti buni fara hack..vrei pozele si filmarile? uiate la ''Ati vrut dovezi..'' cale batuta sa ai:) iti trebe hack...esti praf;) akm v-a aranjat pe toti angel
Sus In jos
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

Mda cam atat Empty
MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 9:18 am

alexis01 a scris:
™ىצط◦ÁŕạGøÑñ◦طצى™ a scris:
sti foarte bine ca faceam mijto de tine ca sa imi dai hacku ca sa te pot prinde pt ca din poze nu prea mere sa vezi . asha ca nu mai face figuri ai hack x3 dmg daca te mai vad jur ca fac poza ca sa nu mai faci figuri,

bha mijto o sa fac eu de toti care postarati impotriva mea... Ca nu vad un print unde sa am eu hack ....
nici robbb
nici viruss

asa k ... si tu issabela stii ca esti praf la metin2 Smile)

hai dati-mi print-uri !:X:X:X:X:X affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid Suspect

Praff?Tu vb mai care joci cu hack?=)) ai impresia ca ma doare cu cv ca ma faci tu praff?daca nu aveai hack si ma bateai pe buna dreptate atunci nu comentam dar tu cu hack vb bai copilas facut la xerox=))) vai dar ce te mai oftici ti-am zis ca nu scapi fara ban ma bucur sa vad ca Angel este mereu corect si da ban la copii ca tine!!!!!!!!!!! cheers cheers cheers
Sus In jos
™ىצط◦ÁŕạGøÑñ◦طצى™
Membru
Membru
™ىצط◦ÁŕạGøÑñ◦طצى™

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 31
Localizare : oriunde vreti voi sa fiu

Mda cam atat Empty
MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 9:18 am

mha nush de virus chiar asha sigur .. nu am facut poze dar te asigur ca tu shi robb aveti hack de dmg .... asha ca te rog nu mai insista ca ati fost prinsi de angel cu mata in sac .. rob chiar a recunoscut in legatura cu hacku citez: ms angel ca numai pe mine m-ai prins cu hacku . de aici reiese ca el recunoaste hacku

a shi apropo dupa cum a zis shi isa cei acre nu stiu sa bonuseze joaca cu hack cei care stiu stiu joaca fara hack bolovanule

Ultima editare efectuata de catre ™ىצط◦ÁŕạGøÑñ◦طצى™ in Sam Ian 29, 2011 9:21 am, editata de 1 ori
Sus In jos
alexis01
Membru
Membru
alexis01

Mda cam atat Empty
MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 9:19 am

p3psylemon a scris:
Acum ce mai zici? v-am zis ca o luati toti..va credeti buni pe hack..demonstrati ca sunteti buni fara hack..vrei pozele si filmarile? uiate la ''Ati vrut dovezi..'' cale batuta sa ai:) iti trebe hack...esti praf;) akm v-a aranjat pe toti angel

eu nu ma vad pe acolo=)) credca nu vezi bine :-Q...

Angel ? m-ai prins in fapt ?:O am dat eu in tine ? Nu Nu NU =))) asa ca nush dece mi-ai dat ban.... vreau dovezile aici :O ork revin baieti:-J....calmi calmi:-J dupa rr ne mai auzim...sau...Wink)

Isabelo sa-ti iau mortin **** ! de curva imbecila hai ca intru acu pe jos fmmm de zdreantza

BAN

Ultima editare efectuata de catre [GA]ardeash in Sam Ian 29, 2011 4:59 pm, editata de 1 ori (Motiv : .)
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Varsta : 27
Localizare : RamniCu Valcea

Mda cam atat Empty
MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 9:20 am

alexis01 a scris:
ObsessionDoll a scris:

bah kkt ai grije cum vb si app nu ai zis tu ieri hai mah dam war nu folosesc hecku de kick si sti ca ai venit map1 cu cei din NoPower si te-am prins cu heck si ti-am facut si film bine ca ai loat ban Razz daca te reapuci dupa rr il intereseaza pe cineva? Smile)) cine numai cainele tau Roob Smile))=)))

Ultima editare efectuata de catre .ѕυρєяяєρтιℓα in Sam Ian 29, 2011 9:23 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

Mda cam atat Empty
MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 9:22 am

alexis01 a scris:
p3psylemon a scris:

eu nu ma vad pe acolo=)) credca nu vezi bine :-Q...

Angel ? m-ai prins in fapt ?:O am dat eu in tine ? Nu Nu NU =))) asa ca nush dece mi-ai dat ban.... vreau dovezile aici :O ork revin baieti:-J....calmi calmi:-J dupa rr ne mai auzim...sau...Wink)

Isabelo sa-ti iau mortin **** ! de curva imbecila hai ca intru acu pe jos fmmm de zdreantza

Bai copile nu te-am injurat de mama asa ca nu te lua de mama retardatule:@
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Mda cam atat Empty
MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 9:24 am

si app la ce engleaza ai tu faci comunitatea metin2rospeed de ras cu tine , app nu ma cheama in jok ChunkyFunky :@ ma cheama BigAndChunky but:@
Sus In jos
RoBBB
Membru
Membru
RoBBB

Mda cam atat Empty
MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 9:25 am

ba hackere vezi cum vb mai zici de mn ca am hack

toti din FiteShiTupeu sunteti niste kakati ca altfel nu pot sa va zic aseara ati intrat cu hack la war de neati dat kick si mai si vorbesti..
In locu tau as tace din gura Wink

aaa si app angel dc nu te uiti si u la poza de la topicu Fear112 girafa sa vezi ce hack avea BigAndChunky

Ultima editare efectuata de catre RoBBB in Sam Ian 29, 2011 9:26 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Mda cam atat Empty
MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 9:25 am

Copile :@ nu mai injura .. cine te crezi thu ? :@ .. oricum vei avea ban pe forum !..

Ceauu` ! Wink
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Mda cam atat Empty
MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 9:26 am

RoBBB a scris:
ba hackere vezi cum vb mai zici de mn ca am hack

toti din FiteShiTupeu sunteti niste kakati ca altfel nu pot sa va zic aseara ati intrat cu hack la war de neati dat kick si mai si vorbesti..
In locu tau as tace din gura Wink

vb lui Virus!! : copile a fost lag si te a scos Wink
Sus In jos
RoBBB
Membru
Membru
RoBBB

Mda cam atat Empty
MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 9:27 am

mda pai de asta suferiti toti helperi , mod ca ne dati ban daca zicem ceva sau warn =))
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Mda cam atat Empty
MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 9:27 am

ai grije ca brs mea nu e de kkt a voastra e la ce pleyeri aveti in ia ..... Wink si app tu esti cel mai slab din ia cred Wink)
Sus In jos
Viruss
Membru
Membru

Data de inscriere : 28/10/2010

Mda cam atat Empty
MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 9:29 am

Sunt in totalitate deacord cu tn TS deoarece noi din regatul albastru nu avem nici o functie nici in joc/forum/chat (nu vreau sa va suparati pe mn acusica ) dar asta e adevarul aproape tot regatu rosu are o functie modertor helper super moderator etc ............ :-j .Orcum as dori si eo un print dar clar Shocked cu TSfarmer folosind hack dmg nu filmulete deoarece :1 Nu se vede clar ma pepsy si aditza ca voi ati fost cu filmuletele alea de actiune Smile) 2 Intr-un filmulet pe care il aratati voi poate sa dea mai multi in tn si 3 Intr-un filmulet nici nu se vede clar dmg Shocked deoarce zboara dmg cu viteza luminii deci
va era mai usor voua daca ii faceati un print lu Ts cand dadea de 3 ori acel dmg o sa fac si eo un filmulet cu berila77 , BigAndChuncky si o sa iau oscarul cu el Wink sa stiti ca eu nui iau apararea lui TS zic doar adevarul si ts am si pt tn ceva de zis intelege ca daca tia dat ban Angel probabil aveai hack
Sad ( Presupun )
Sus In jos
RoBBB
Membru
Membru
RoBBB

Mda cam atat Empty
MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 9:29 am

Smile) ai vrea u fraiere va bat singur toata breasla voastra da na daca u intri cu hack ...
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Mda cam atat Empty
MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 9:31 am

Viruss a scris:
Sunt in totalitate deacord cu tn TS deoarece noi din regatul albastru nu avem nici o functie nici in joc/forum/chat (nu vreau sa va suparati pe mn acusica ) dar asta e adevarul aproape tot regatu rosu are o functie modertor helper super moderator etc ............ :-j .Orcum as dori si eo un print dar clar Shocked cu TSfarmer folosind hack dmg nu filmulete deoarece :1 Nu se vede clar ma pepsy si aditza ca voi ati fost cu filmuletele alea de actiune Smile) 2 Intr-un filmulet pe care il aratati voi poate sa dea mai multi in tn si 3 Intr-un filmulet nici nu se vede clar dmg Shocked deoarce zboara dmg cu viteza luminii deci
va era mai usor voua daca ii faceati un print lu Ts cand dadea de 3 ori acel dmg o sa fac si eo un filmulet cu berila77 , BigAndChuncky si o sa iau oscarul cu el Wink sa stiti ca eu nui iau apararea lui TS zic doar adevarul si ts am si pt tn ceva de zis intelege ca daca tia dat ban Angel probabil aveai hack
Sad ( Presupun )

virus am crezut ca imi esti prieten lasa ca pun filmu cu tine si poza cand dadeai x6 lasa Sad

si app RoBBB cand aveai brs Heretics ti-o loai batae de la toti din brs TopTen hai ca sti Wink

Ultima editare efectuata de catre .ѕυρєяяєρтιℓα in Sam Ian 29, 2011 9:32 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

Mda cam atat Empty
MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 9:32 am

Viruss a scris:
Sad ( Presupun )

Nu va mai ofticati atat au luat ban pe merit va asigur ca Angel stie ce ii ala un hack si ce ii un lag si odata ce Angel ia prins cu hack ce tot se mai dau din colt in colt?
Sus In jos
Continut sponsorizat

Mda cam atat Empty
MesajSubiect: Re: Mda cam atat   Mda cam atat Icon_minitime

Sus In jos

Mda cam atat
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: