| La revedere... | |
|
+13Hokage Cosmin ArowStrK OptimuS alexis01 |╘>♥ мạģįć Вūŧŧẹŗ₣ℓý ♥♥ pepsyl3mon .Úniqúe Alexutzu88 kiduletzz (HellDreamer) GodFather♥ ♫JυѕтOνєя™♫ NinjaxesRO ^_^ 17 participanți |
|
Ar trebui sa plec de pe RoSpeed ? | Da! | | 29% | [ 5 ] | Nu! | | 71% | [ 12 ] |
| Total voturi : 17 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Alexutzu88 Membru Elite
Data de inscriere : 25/06/2010 Varsta : 30 Localizare : Constanteazn:X:X:X
| Subiect: Re: La revedere... Vin Ian 07, 2011 2:02 pm | |
| gata sa terminat sondaju e 08.01.2010 e seara gata sa terminat=)))) | |
|
| |
NinjaxesRO ^_^ V.I.P.
Data de inscriere : 01/06/2010 Varsta : 29 Localizare : Pe scaun
| Subiect: Re: La revedere... Vin Ian 07, 2011 2:06 pm | |
| - Alexutzu88 a scris:
- gata sa terminat sondaju e 08.01.2010 e seara gata sa terminat=))))
=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Frate ma refeream 08.01.2011 seara=)) Si app...suntem in 2011=))))))))))))))))) nu 2010 ) | |
|
| |
Alexutzu88 Membru Elite
Data de inscriere : 25/06/2010 Varsta : 30 Localizare : Constanteazn:X:X:X
| Subiect: Re: La revedere... Vin Ian 07, 2011 2:07 pm | |
| yos inapoiat cu un an si e seara nu e seara=)) ma rog defapt e dimineatza=))) | |
|
| |
|╘>♥ мạģįć Вūŧŧẹŗ₣ℓý ♥♥ Membru Elite
Data de inscriere : 29/04/2010 Varsta : 28 Localizare : PiaTra NeamT` [City of Dreams ;x ]
| |
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| |
| |
alexis01 Membru
Data de inscriere : 20/11/2010 Varsta : 29 Localizare : Drobeta Turnu Severin
| Subiect: Re: La revedere... Sam Ian 08, 2011 2:55 am | |
| - Fraude4Ever a scris:
- God las-o balta, nu dau inapoi de data asta !
HellDreamer...cred ca nu intelegi cat de mult insemna pt mine acea fata... In primu rand salut Fraude... Nu te cunosc nici in joc nici in viata reala... dar faci o mare greseala... cu timpu am tot observat ca voi...ati luat jocu muuult prea in serios... toti...chiar si eu... pentru o amarata de arma v-ati putea batea daca-ti sta unu langa altu' sunt sigur... nu mai adoptati atitudinea asta... pana la urma e privat... e for fun... nu muriti din atat... iar chestia cu tipa aceea din joc... pai banuiesc ca o cunosti si personal... vb cu ea... pe messenger... sau face2face... nu o aborda pe metin2... daca are prieten... nu te sfatuiesc... totu' tine de papagalu' tau... baga si tu vrajeala acolo ... nu pleca acum din cauza unei ***** care nu-ti face pe plac...... @.. Nu stiu ce a facut AntiNoob ... chiar mi-as dorii sa aflu... in fine succes... | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: La revedere... Sam Ian 08, 2011 3:07 am | |
| - alexis01 a scris:
- Fraude4Ever a scris:
- God las-o balta, nu dau inapoi de data asta !
HellDreamer...cred ca nu intelegi cat de mult insemna pt mine acea fata...
In primu rand salut Fraude... Nu te cunosc nici in joc nici in viata reala... dar faci o mare greseala... cu timpu am tot observat ca voi...ati luat jocu muuult prea in serios... toti...chiar si eu... pentru o amarata de arma v-ati putea batea daca-ti sta unu langa altu' sunt sigur... nu mai adoptati atitudinea asta... pana la urma e privat... e for fun... nu muriti din atat... iar chestia cu tipa aceea din joc... pai banuiesc ca o cunosti si personal... vb cu ea... pe messenger... sau face2face... nu o aborda pe metin2... daca are prieten... nu te sfatuiesc... totu' tine de papagalu' tau... baga si tu vrajeala acolo ... nu pleca acum din cauza unei ***** care nu-ti face pe plac......
@.. Nu stiu ce a facut AntiNoob ... chiar mi-as dorii sa aflu... in fine succes...
Ai o mare dreptate! | |
|
| |
OptimuS Membru
Data de inscriere : 11/08/2010 Varsta : 31 Localizare : behind U
| Subiect: Re: La revedere... Sam Ian 08, 2011 8:00 am | |
| Sunteti PENALI, =)), face sondaj omule, ca de...e mare vedeta. Pleci, bine, Nu pleci, iar bine, nu va inteleg de ce trebuie sa alarmati 95% din oamenii de pe server ca plecati ))....Hai salut, din partea mea faci ce vrei si ce consideri tu... | |
|
| |
NinjaxesRO ^_^ V.I.P.
| Subiect: Re: La revedere... Sam Ian 08, 2011 8:30 am | |
| - AngelWill a scris:
- Sunteti PENALI, =)), face sondaj omule, ca de...e mare vedeta. Pleci, bine, Nu pleci, iar bine, nu va inteleg de ce trebuie sa alarmati 95% din oamenii de pe server ca plecati ))....Hai salut, din partea mea faci ce vrei si ce consideri tu...
Nu cred ca e mare diferenta intre mintea ta si a papagalului de la avatarul tau... | |
|
| |
(HellDreamer) Membru Elite
Data de inscriere : 18/12/2010 Varsta : 28 Localizare : Romania
| |
| |
ArowStrK Membru Elite
Data de inscriere : 17/06/2010 Varsta : 30 Localizare : Medgidia Comentarii : Timpul va vindeca toate ranile si va sterge amintirile..
| Subiect: Re: La revedere... Sam Ian 08, 2011 8:47 am | |
| fraudel stai aici...eu de bine ce am venit parca vreau sa plec iar cand am vazut ce specimene sunt ....dar incerc sa le ignor crk asa ar trb sa faci si u | |
|
| |
Hokage Cosmin Membru Elite
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 28 Localizare : Pe forum mai ales pe chat :))
| Subiect: Re: La revedere... Sam Ian 08, 2011 8:49 am | |
| Nu pleca frate!Sa imi dai pm pe chat daca vrei sa pleci sau nu.. | |
|
| |
ZzSurAzZ Membru
Data de inscriere : 07/01/2011
| Subiect: Re: La revedere... Sam Ian 08, 2011 10:04 am | |
| | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| |
| |
ιυℓιαηмαη Membru
Data de inscriere : 01/12/2010 Varsta : 29 Localizare : pe scaun...:D
| Subiect: Re: La revedere... Sam Ian 08, 2011 10:27 am | |
| din patea mea si din partea multelor persoane de pe forum iti urez drum bun si cale batut ai grija sa nu te loveasca usa in ..... | |
|
| |
NinjaxesRO ^_^ V.I.P.
| Subiect: Re: La revedere... Sam Ian 08, 2011 10:39 am | |
| | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: La revedere... Sam Ian 08, 2011 10:42 am | |
| | |
|
| |
◎FrienD★ V.I.P.
Data de inscriere : 13/05/2010 Varsta : 29 Localizare : Timisoara Comentarii : Imi plac fetele(la nebunie)!Imi mai place Metin2 si iubesc fotbalul!
| Subiect: Re: La revedere... Sam Ian 08, 2011 2:02 pm | |
| Fraude si eu am vrut sa ma las dar miam dat seama ca este o mare prostie!Am vazut ca nu teai lasat si iti zic ca ai luat 1 decizie foarte buna!AntiNoob este un noob care nu stie altceva decat sa fure! | |
|
| |
No.1Fear Membru Elite
Data de inscriere : 26/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Oriunde :P
| Subiect: Re: La revedere... Dum Ian 09, 2011 7:41 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: La revedere... | |
| |
|