| Tradatoarele inapoi? | |
|
+14sAAb OptimuS Alexutzu88 Annabelle SpaWnN --->Munie<--- тнєaѕѕaѕιη16 ♫JυѕтOνєя™♫ pepsyl3mon XxXAdytzaXxX †ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn DarkyFunnky NinjaxesRO ^_^ Rapp_Girl 18 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Rapp_Girl Membru
Data de inscriere : 04/12/2010 Varsta : 74 Localizare : Rapppppppppppppppppppppppppp
| Subiect: Tradatoarele inapoi? Mar Ian 04, 2011 5:29 am | |
| Dupa cum zice si titulu,ati dori ca,fostele "tradatoare" sa se intoarca inapoi?Aici ma refer la fostele moderatoare.Stiu ca e un topic inutil..Sorry..Dar vreau sa stiu in fiecare parte cine vrea si cine nu.. Tradatoarele noastre sunt: Ramona Myky Mady Queen Girlx Astept pareri..! Inca odata scuzati-ma pentru acest topic . | |
|
| |
NinjaxesRO ^_^ V.I.P.
Data de inscriere : 01/06/2010 Varsta : 29 Localizare : Pe scaun
| Subiect: Re: Tradatoarele inapoi? Mar Ian 04, 2011 5:40 am | |
| In primul rand de ce ar fii tradatoare? In al 2'lea rand...eu zic ca Mady nu merita sa se mai intoarca pe RoSpeed... Restul...merita, ar avea nevoie RoSpeed'ul de ele, dar Mady in nici'un caz ... | |
|
| |
Rapp_Girl Membru
Data de inscriere : 04/12/2010 Varsta : 74 Localizare : Rapppppppppppppppppppppppppp
| Subiect: Re: Tradatoarele inapoi? Mar Ian 04, 2011 5:42 am | |
| Pentru ca,asa le-ati numit voi..ma ref in gen... ...Totusi toate care? Majortitatea de pe chat au ban... Eu sunt pe chat si nu are nevoie nimeni de mine..Nu dau nume! | |
|
| |
DarkyFunnky Helper
Data de inscriere : 20/08/2010 Varsta : 26 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Tradatoarele inapoi? Mar Ian 04, 2011 5:45 am | |
| | |
|
| |
†ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn Membru Elite
Data de inscriere : 22/11/2010 Varsta : 33 Localizare : la WC
| Subiect: Re: Tradatoarele inapoi? Mar Ian 04, 2011 5:47 am | |
| auzi ma, da ce te freaca pe tn grija daca sunt tradatoare sau nu? cum si altii imi zic si este ca un obicei, prima data uitate la tn si apoi le faci pe ele tradatoare sau , pt tn: uitate-n farfuria ta Nu ca nu tia dat nimeni voie sa comentezi, dar practic cum ar fii si altii sa te faca tradatoare? Eo zic sa se dea T.C , nu ca oi da vreo comanda dar, ori se sara la certuri.... Nam nimic in potriva, a fost parerea mea | |
|
| |
XxXAdytzaXxX V.I.P.
Data de inscriere : 22/04/2010 Localizare : In Spatele Tau:P[;X]
| Subiect: Re: Tradatoarele inapoi? Mar Ian 04, 2011 5:50 am | |
| | |
|
| |
Rapp_Girl Membru
| Subiect: Re: Tradatoarele inapoi? Mar Ian 04, 2011 5:50 am | |
| - †gιgσℓ¢σℓαѕяℓ$→Øߧ€§$iøn† a scris:
- auzi ma, da ce te freaca pe tn grija daca sunt tradatoare sau nu? cum si altii imi zic si este ca un obicei, prima data uitate la tn si apoi le faci pe ele tradatoare sau , pt tn: uitate-n farfuria ta
Nu ca nu tia dat nimeni voie sa comentezi, dar practic cum ar fii si altii sa te faca tradatoare? Eo zic sa se dea T.C , nu ca oi da vreo comanda dar, ori se sara la certuri.... Nam nimic in potriva, a fost parerea mea Aloo domne??? Nu sti cine sunt nu comenta.Sunt si eu pe aici...Si da tradatoare asa ne-ati numit voi..In primul rand asa ne-a numit Domnisoara Issabela ca,suntem tradatoare...Da-ti topic inchis numai ma intereseaza voiam sa va stiu parerile dar vad ca,nu ne intelegem... Si ms pnt WARN. | |
|
| |
DarkyFunnky Helper
| |
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Tradatoarele inapoi? Mier Ian 05, 2011 10:41 am | |
| blackman sunt discutii libere se poate discuta orice in limita bunului simt..iar warnul acela nu prea trebuia...deoarece e un topic la discutii libere nu in alt loc;) se poate dicuta orice.
Vor sa afle daca sun primite inapoi atata tot:) e discutii libere au voie cu astfel de topic:) doa' sa nu se certe sau sa faca altceva | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Tradatoarele inapoi? Mier Ian 05, 2011 10:44 am | |
| - p3psylemon a scris:
- blackman sunt discutii libere se poate discuta orice in limita bunului simt..iar warnul acela nu prea trebuia...deoarece e un topic la discutii libere nu in alt loc;) se poate dicuta orice.
Vor sa afle daca sun primite inapoi atata tot:) e discutii libere au voie cu astfel de topic:) doa' sa nu se certe sau sa faca altceva Asta ma gandeam si eu sa fac....dar mai bine lasa,ca pe urma tot vina mea e!P.S:Postati in continuare parerile!Parerea mea e ca myky si ramo ar merita sa se intoarca! | |
|
| |
тнєaѕѕaѕιη16 Membru Elite
Data de inscriere : 04/05/2010 Varsta : 30
| Subiect: Re: Tradatoarele inapoi? Mier Ian 05, 2011 10:53 am | |
| Eu unu... :-? as vrea sa se intoarka toate... Mai ales ramo... :"> .... > < P.S: Dc sunt tradatoare? :s | |
|
| |
--->Munie<--- Membru
Data de inscriere : 04/12/2010 Varsta : 30 Localizare : Drobeta Turnu-Severin
| Subiect: Re: Tradatoarele inapoi? Joi Ian 06, 2011 5:05 am | |
| puteti sa-mi spuneti si mie unde au disparut de vreti sa se intoarca inapoi eu nu le cunosc | |
|
| |
DarkyFunnky Helper
| Subiect: Re: Tradatoarele inapoi? Joi Ian 06, 2011 7:19 am | |
| Over si pepsy yo am considerat topicul inutil dar in fine dak ziceti ca nu trebuie... warnul nul pot scoate pt ca e primul doar imi cer scuze..atat pot face... | |
|
| |
SpaWnN Membru
Data de inscriere : 13/10/2010 Varsta : 29 Localizare : In gradina Canada/L.A:))
| Subiect: Re: Tradatoarele inapoi? Joi Ian 06, 2011 7:22 am | |
| si eO am fOst un tradatOr b-):>..si nOmai cativa mi-au dus Lipsa =]] | |
|
| |
†ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn Membru Elite
Data de inscriere : 22/11/2010 Varsta : 33 Localizare : la WC
| Subiect: Re: Tradatoarele inapoi? Joi Ian 06, 2011 7:26 am | |
| eo dc nus? sunt un tradator ma cunoasteti toti in parte cu numele COLA | |
|
| |
Annabelle V.I.P.
Data de inscriere : 28/06/2010 Varsta : 101
| |
| |
Alexutzu88 Membru Elite
Data de inscriere : 25/06/2010 Varsta : 30 Localizare : Constanteazn:X:X:X
| Subiect: Re: Tradatoarele inapoi? Vin Ian 07, 2011 9:01 am | |
| Dak ele sunt tradatoare inseamna ka si yo's ka si yo am plk
Dar vad ka pe mn nu ma'ti fkt tradator
Sau ti'e frika ka se intork si nu o sa mai fi kunoskuta?
Stai in banka ta si taci;) | |
|
| |
OptimuS Membru
Data de inscriere : 11/08/2010 Varsta : 31 Localizare : behind U
| Subiect: Re: Tradatoarele inapoi? Vin Ian 07, 2011 9:18 am | |
| Adytza, ai accesul de 3 zile si deja suferi ?! | |
|
| |
sAAb Helper
Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 28 Localizare : Suceava
| Subiect: Re: Tradatoarele inapoi? Vin Ian 07, 2011 9:25 am | |
| - XxXAdytzaXxX a scris:
- Se ajunge la cearta..
T.C Adytza cam suferi de helper , ai tu warn 1 de la mine , ca nu ai inchis topicul si ai zis T.C. si ca ai dat warn degeaba lu ala ! Nu ii treaba ta sa judeci ...cine sufera sau nu de ceva.. tu trebuie sa raportezi la superiori..
Ultima editare efectuata de catre [GA]ardeash in Vin Ian 07, 2011 2:34 pm, editata de 1 ori (Motiv : ...) | |
|
| |
XxXAdytzaXxX V.I.P.
Data de inscriere : 22/04/2010 Localizare : In Spatele Tau:P[;X]
| |
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| |
| |
DarkMeiden Membru Elite
Data de inscriere : 08/05/2010 Localizare : Deva
| Subiect: Re: Tradatoarele inapoi? Vin Ian 07, 2011 9:36 am | |
| Eu cred sa lasati cearta! | |
|
| |
Crimminal.GiRl(larysa) Membru
Data de inscriere : 02/01/2011 Localizare : Prin luume:X
| |
| |
DarkyFunnky Helper
| Subiect: Re: Tradatoarele inapoi? Vin Ian 07, 2011 9:45 am | |
| Yo am fact o greseala si iam dat warn lu aia pt topic inutil..aditza nuj daka a inchis topicu sau nu... Daka e sa dai warn dami mie....
| |
|
| |
Annabelle V.I.P.
Data de inscriere : 28/06/2010 Varsta : 101
| Subiect: Re: Tradatoarele inapoi? Vin Ian 07, 2011 9:51 am | |
| va cam jucati cu functiile, nu e asha sAAb ? .. i'ai dat lu ady warn fara sa stii povestea ..interesant:) aici e topic pt un anumit subiect , nu pt o cearta intre helperi acum se poate spune ca ar trebui tc | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Tradatoarele inapoi? | |
| |
|
| |
| Tradatoarele inapoi? | |
|