Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaMa primiti inapoi ?:( p'a sistem :(  EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Ma primiti inapoi ?:( p'a sistem :(

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
cosmin89
Membru
Membru

Data de inscriere : 13/02/2011

Ma primiti inapoi ?:( p'a sistem :(  Empty
MesajSubiect: Ma primiti inapoi ?:( p'a sistem :(    Ma primiti inapoi ?:( p'a sistem :(  Icon_minitimeLun Feb 28, 2011 11:46 am

Salut, Sad ma primiti inapoi ? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad va rog... sunt un copil nou care v-a facut rau unora dintre voi si acum vreau sa ma intorc pe joc... va rog:(

Numele meu vechi Sad TSfarmer

clasa: saman killer:)))))

poze aici cu fanii mei [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

aici ... dmg-ul dat de un ratat depe sv asta.... nume de cod fearles333 aka bigandprost aka berila76 aka superratatu [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
=))
affraid

in continuare:)) "trupa de shoCK" ce vremuri:)))

cand futeam redu toata seara... =)) si venea reptilosu si-o lua la buci si facea flotari sub noi

Print: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Isabella
V.I.P.
V.I.P.
Isabella

Data de inscriere : 11/07/2010
Varsta : 33
Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj)
Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel

Ma primiti inapoi ?:( p'a sistem :(  Empty
MesajSubiect: Re: Ma primiti inapoi ?:( p'a sistem :(    Ma primiti inapoi ?:( p'a sistem :(  Icon_minitimeLun Feb 28, 2011 12:40 pm

Topic inutil!T.C
Sus In jos
Http://www.metin2ro.ilive.ro

Ma primiti inapoi ?:( p'a sistem :(
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: