OmulNegru Membru
Data de inscriere : 11/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Prin Iaduri...`
| Subiect: Heiii doar o mica poza ;;) as vrea o nota Lun Ian 03, 2011 3:25 am | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Dupa ce am luat ban pe speed mam gandit ca sa vad de un alt metin.... nu oblig dar e GM mode acest metin nu e gm mode 24 / 24 da va zic ca apucati sa va distrat de domne feri...cum ar fii azi dimineata de la 9 pana acuma la 1 si 5 minute a fost tot Gm mode ...uitativa si voi...otel legendar..pot sami comand si dexon...si de toate pacat ca eu cand am facut poza.. nu era gm mode dar va zic ca puteti sa va faaceti viata moaama :X | |
|
BeByTz@ Membru Elite
Data de inscriere : 12/07/2010 Localizare : In capul tau..Dar stai,este gol acolo?!=))
| Subiect: Re: Heiii doar o mica poza ;;) as vrea o nota Lun Ian 03, 2011 3:34 am | |
| E super joku... Ai tot ce vrei... Te faki inv si tot dai kill,kick si altele... Ai 1000000000000 sau cat vrei tu... Te teleportezi unde vrei... E super joku si e mai sus in top decat SPEED-ul.... e pe langa locu 2
| |
|
ιυℓιαηмαη Membru
Data de inscriere : 01/12/2010 Varsta : 29 Localizare : pe scaun...:D
| Subiect: Re: Heiii doar o mica poza ;;) as vrea o nota Lun Ian 03, 2011 3:36 am | |
| | |
|
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Heiii doar o mica poza ;;) as vrea o nota Lun Ian 03, 2011 3:56 am | |
| Atunci dute pe el!Nu ai ce cauta aici!Si aici nu se vorbeste de alt metin!Dak vreti in pm sau e treaba voastra!
T.C! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Heiii doar o mica poza ;;) as vrea o nota | |
| |
|