| Sa puna fiecare o poza cu el si sa dea nota la poza dinaintea lui | |
|
+6ZoLy ♥AnonYmouS♥ GodFather♥ NorthStar Criss Angel DarkStreet 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
DarkStreet Membru
Data de inscriere : 06/11/2010 Varsta : 30 Localizare : DC vrei sa stii?
| Subiect: Sa puna fiecare o poza cu el si sa dea nota la poza dinaintea lui Sam Noi 06, 2010 7:09 am | |
| Puneti toti o poza cu voi si dati si o nota la poza dinaintea voastra:D GO GO GO!!!! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Thx va rog nu radeti | |
|
| |
Criss Angel V.I.P.
Data de inscriere : 13/08/2010 Varsta : 33 Localizare : In The Graveyard
| Subiect: Re: Sa puna fiecare o poza cu el si sa dea nota la poza dinaintea lui Sam Noi 06, 2010 9:23 am | |
| 1 ca nus gay | |
|
| |
NorthStar Membru
Data de inscriere : 30/08/2010
| Subiect: Re: Sa puna fiecare o poza cu el si sa dea nota la poza dinaintea lui Sam Noi 06, 2010 9:31 am | |
| | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| |
| |
♥AnonYmouS♥ Membru
Data de inscriere : 05/07/2010 Varsta : 28 Localizare : aKoLo UnDe Nu Ma PoTi GaSi[;x]
| Subiect: Re: Sa puna fiecare o poza cu el si sa dea nota la poza dinaintea lui Sam Noi 06, 2010 9:51 am | |
| | |
|
| |
ZoLy Membru Elite
Data de inscriere : 20/05/2010 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Sa puna fiecare o poza cu el si sa dea nota la poza dinaintea lui Sam Noi 06, 2010 10:07 am | |
| | |
|
| |
†♥C¡טּPả_CiטּP$→Øߧ€§$iøn♥† Membru Elite
Data de inscriere : 20/08/2010 Varsta : 31 Localizare : la curcani ....
| Subiect: Re: Sa puna fiecare o poza cu el si sa dea nota la poza dinaintea lui Sam Noi 06, 2010 10:55 am | |
| criss esti smecher? pune tu o poza cu tn sa vezi ce misto fac de tn la fel si killer va dati smecheri?puneti voi poze cu voi si sa vedeti ce va zic si eu sa va placa app ii sta misto | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: Sa puna fiecare o poza cu el si sa dea nota la poza dinaintea lui Sam Noi 06, 2010 12:16 pm | |
| | |
|
| |
†♥C¡טּPả_CiטּP$→Øߧ€§$iøn♥† Membru Elite
Data de inscriere : 20/08/2010 Varsta : 31 Localizare : la curcani ....
| Subiect: Re: Sa puna fiecare o poza cu el si sa dea nota la poza dinaintea lui Sam Noi 06, 2010 1:11 pm | |
| da dc? sa il las pe ,,iubitu tau'' sa vb urat? dak eu ziceam cuvantu asta imd ziceai warn iti bat la pariu isa;) P.S: nu ma bag intre ei 2 dar, nu ii iau apararea lu reaven dar e chiar adevarat ce zice reaven | |
|
| |
•ďŗè∂м-špırıт• Membru Elite
Data de inscriere : 18/06/2010 Varsta : 31 Localizare : My Own World :X :p
| Subiect: Re: Sa puna fiecare o poza cu el si sa dea nota la poza dinaintea lui Sam Noi 06, 2010 2:02 pm | |
| | |
|
| |
Criss Angel V.I.P.
| Subiect: Re: Sa puna fiecare o poza cu el si sa dea nota la poza dinaintea lui Sam Noi 06, 2010 2:37 pm | |
| | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: Sa puna fiecare o poza cu el si sa dea nota la poza dinaintea lui Sam Noi 06, 2010 2:53 pm | |
| Ho fi-ti calmi ca nu iau apararea nimanui!Nu ma intereseaza astfel de topicuri INUTILE am zis doar sa nu se mai lege de el ca iara se apuca la cearta dar vad ca nu pricepeti acest lucru!Si puteti sa vb cum va taie capu ca nu ma mai intereseaza!
Ultima editare efectuata de catre Isabella in Sam Noi 06, 2010 3:11 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Criss Angel V.I.P.
| Subiect: Re: Sa puna fiecare o poza cu el si sa dea nota la poza dinaintea lui Sam Noi 06, 2010 3:10 pm | |
| mie mi sa acrit de god si de gasca lui acum mai nou god a devenit un vanator ma urmareste la fiecare replay care il dau cum gresesc ceva cum ma ia la 66 mi sa acrit de el si de ciupa ciups si inca cativa deci nui mai suport mia ajuns | |
|
| |
DarkStreet Membru
Data de inscriere : 06/11/2010 Varsta : 30 Localizare : DC vrei sa stii?
| Subiect: Re: Sa puna fiecare o poza cu el si sa dea nota la poza dinaintea lui Sam Noi 06, 2010 11:32 pm | |
| ma daca asa se poarta roz acum ce treaba aveti ma voi si nu ma refeream la baieti sa dea note ci la fete dar pe unii nui duce capu ce sa le fac | |
|
| |
sAAb Helper
Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 28 Localizare : Suceava
| Subiect: Re: Sa puna fiecare o poza cu el si sa dea nota la poza dinaintea lui Sam Noi 06, 2010 11:53 pm | |
| DarkStreet Stiu aja se poarta !
Ma Baiatu a vrut sa faca un topic cu poze si voi faceti un topic cu cearta
T.C. ! Ca o luati pe cai gresite | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sa puna fiecare o poza cu el si sa dea nota la poza dinaintea lui | |
| |
|
| |
| Sa puna fiecare o poza cu el si sa dea nota la poza dinaintea lui | |
|