Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaFac aici ca la reclamatii nu merge  EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Fac aici ca la reclamatii nu merge

In jos 
+3
♫JυѕтOνєя™♫
.Úniqúe
๑۩۞۩๑ คℓзεא ๑۩۞۩๑
7 participanți
AutorMesaj
๑۩۞۩๑ คℓзεא ๑۩۞۩๑
Membru
Membru
๑۩۞۩๑ คℓзεא ๑۩۞۩๑

Data de inscriere : 04/12/2010
Localizare : doua case mai incolo:))

Fac aici ca la reclamatii nu merge  Empty
MesajSubiect: Fac aici ca la reclamatii nu merge    Fac aici ca la reclamatii nu merge  Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 6:43 am

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]berila76.. mai e si tare cu hack...postez aici deoarece la Reclamatii jock nu mere..imi apare LOcked nu apare New Topic.. daca poate un moderator sa mute acest topic la reclamatii jock..daca nu sa o lasaati aici sper sa vada vreun gm sau ga
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Varsta : 27
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: Fac aici ca la reclamatii nu merge    Fac aici ca la reclamatii nu merge  Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 6:55 am

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) bv=))))))))))) si crezi ca daca iau ban e un stres pentru mine?Smile)))))))))))))))))))))
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Varsta : 30
Localizare : OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: Fac aici ca la reclamatii nu merge    Fac aici ca la reclamatii nu merge  Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 7:21 am

.ѕυρєяяєρтιℓα a scris:
=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) bv=))))))))))) si crezi ca daca iau ban e un stres pentru mine?Smile)))))))))))))))))))))

Aha deci nu esti bun!Esti doar hacker...te credeam chiar bun:)dar akm vad ca ai hack!
Sus In jos
XxXAdytzaXxX
V.I.P.
V.I.P.
XxXAdytzaXxX

Data de inscriere : 22/04/2010
Localizare : In Spatele Tau:P[;X]

MesajSubiect: Re: Fac aici ca la reclamatii nu merge    Fac aici ca la reclamatii nu merge  Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 7:26 am

.ѕυρєяяєρтιℓα a scris:

wtf:|
Sus In jos
sAAb
Helper
Helper
sAAb

Data de inscriere : 30/05/2010
Varsta : 28
Localizare : Suceava

MesajSubiect: Re: Fac aici ca la reclamatii nu merge    Fac aici ca la reclamatii nu merge  Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 7:37 am

Nu se poate muta , ca este inchis .

WTF :O REPITLA AI HACK =]] =))))))))))))))) !!!
Sus In jos
ιυℓιαηмαη
Membru
Membru
ιυℓιαηмαη

Data de inscriere : 01/12/2010
Varsta : 29
Localizare : pe scaun...:D

MesajSubiect: Re: Fac aici ca la reclamatii nu merge    Fac aici ca la reclamatii nu merge  Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 9:41 am

da eu cand vam spus ca nul pun ca are hack voi nu ca e cel mai bun cic Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Sus In jos
†ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn
Membru Elite
Membru Elite
†ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn

Data de inscriere : 22/11/2010
Varsta : 33
Localizare : la WC

MesajSubiect: Re: Fac aici ca la reclamatii nu merge    Fac aici ca la reclamatii nu merge  Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 10:04 am

se vede al vostru reptila cat de ,,corect'' e Wink
Sus In jos
http://www.metin2ro.ilive.ro/
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Varsta : 27
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: Fac aici ca la reclamatii nu merge    Fac aici ca la reclamatii nu merge  Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 10:15 am

e soarta , daca iau ban asta e si sa vede ca va bat si fara heck daca e nev Smile)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Fac aici ca la reclamatii nu merge    Fac aici ca la reclamatii nu merge  Icon_minitime

Sus In jos

Fac aici ca la reclamatii nu merge
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Tot nu merge....
» Probleme la postarea unei reclamatii
» ATENTIE PENTRU TOTI!--Reclamatii joc redeschise!
» Va rog uitativa si o sa ramana dovezi o sal postez dinou cand se deschide reclamatii joc
» Cateva mell

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: