| New Update : Noi functii pentru conturile noi ! | |
|
+9No.1Fear deyu19 ;x sAAb ς๏гtєz razvaner theoman98 --->Munie<--- ♫JυѕтOνєя™♫ [Owner]Angel 13 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Vin Dec 17, 2010 7:49 am | |
| Incepand de astazi noile conturi vor avea implementate noi functii :
- Depozit cu 3 spatii - 50% bonus exp - Drop yang - Sansa la mai multi pesti - Love points (cresterea punctelor mai repede la cei casatoriti) si multe altele.
Noile functii sunt vizibile pe noile conturi/caractere in colt stanga sus. Speram sa va bucurati de ele si sa va fie de folos ! | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Vin Dec 17, 2010 9:22 am | |
| Super Angel Multumim mult esti cel mai tare! | |
|
| |
--->Munie<--- Membru
Data de inscriere : 04/12/2010 Varsta : 30 Localizare : Drobeta Turnu-Severin
| Subiect: Re: New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Vin Dec 17, 2010 10:49 am | |
| Love points (cresterea punctelor mai repede la cei casatoriti) la ce se refara acest lucru ?? la punctele la status sau la ca sincer habar nam . Si ms Angel faci o treaba minunata | |
|
| |
theoman98 Membru
Data de inscriere : 18/11/2010
| Subiect: Re: New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Vin Dec 17, 2010 1:17 pm | |
| daca esti casatorit la familie apare undeva love points(puncte de dragoste) ele cresc mai repede vrea sa spuna angel
| |
|
| |
razvaner Membru
Data de inscriere : 01/07/2010 Varsta : 32 Localizare : Barlad
| Subiect: Re: New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Vin Dec 17, 2010 11:34 pm | |
| | |
|
| |
ς๏гtєz Membru
Data de inscriere : 29/10/2010 Varsta : 27 Localizare : Pe aici,pe acolo :)
| Subiect: Re: New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Sam Dec 18, 2010 4:40 am | |
| Merge si la cei care au contul mai vechi? | |
|
| |
sAAb Helper
Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 28 Localizare : Suceava
| Subiect: Re: New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Sam Dec 18, 2010 12:30 pm | |
| - [Owner]Angel a scris:
- Incepand de astazi noile conturi vor avea implementate noi functii :
- Depozit cu 3 spatii - 50% bonus exp - Drop yang - Sansa la mai multi pesti - Love points (cresterea punctelor mai repede la cei casatoriti) si multe altele.
Noile functii sunt vizibile pe noile conturi/caractere in colt stanga sus. Speram sa va bucurati de ele si sa va fie de folos ! Nu scrie destul de clar ? | |
|
| |
ς๏гtєz Membru
Data de inscriere : 29/10/2010 Varsta : 27 Localizare : Pe aici,pe acolo :)
| |
| |
deyu19 ;x Membru Elite
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : Mures
| Subiect: Re: New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Dum Dec 19, 2010 1:23 am | |
| tare Angel ar fost frumos k si pe conturile/caractere vechi sa am fi avut acestea dar oricum este bn si asa bv | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Dum Dec 19, 2010 8:31 am | |
| Imposibil sa nu apara pe un cont nou. Vezi in colt stanga sus ca apar. | |
|
| |
No.1Fear Membru Elite
Data de inscriere : 26/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Oriunde :P
| Subiect: Re: New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Mier Dec 22, 2010 6:21 am | |
| Angel e misto ... Si oricum Love Points numi trebe 50% exp hai ca ma deranjeaza ca nus si la conturile vechi,yang nici decum,sansa la pesti ...... (macar sa redeschizi atunci inregistrarile sa facem conturi sa ne pice repede pesti) )))) App Angel , miam facut un caracter nou pe contul vechi si numi apare, pe clientul vechi!De ce ? Edyt By Moartea!
Ultima editare efectuata de catre Moartea@ in Mier Dec 22, 2010 11:08 pm, editata de 1 ori (Motiv : 1) | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Joi Dec 23, 2010 4:16 am | |
| - Moartea@ a scris:
- Angel e misto ... Si oricum Love Points numi trebe 50% exp hai ca ma deranjeaza ca nus si la conturile vechi,yang nici decum,sansa la pesti ...... (macar sa redeschizi atunci inregistrarile sa facem conturi sa ne pice repede pesti)))))
App Angel , miam facut un caracter nou pe contul vechi si numi apare, pe clientul vechi!De ce ? Edyt By Moartea! super tare | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Joi Dec 23, 2010 8:06 am | |
| Conturile trebuie sa fie noi nu caracterele ! | |
|
| |
sAAb Helper
Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 28 Localizare : Suceava
| Subiect: Re: New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Mar Dec 28, 2010 8:59 am | |
| In baza de date , sunt trecute conturile , nu caracterele, deci daca faci un caracter nou si contul este vechi nu va avea nici un rezultat , correct Angel ? | |
|
| |
Mirrons Membru
Data de inscriere : 28/12/2010 Varsta : 28 Localizare : Sibiux :X
| Subiect: Re: New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Mar Dec 28, 2010 12:15 pm | |
| ehe am cont nou nu e mai mult de 3 zile facut :D super tare asta Angel, e reusit serverul | |
|
| |
chitarutza Membru
Data de inscriere : 12/11/2010
| Subiect: Re: New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Mar Dec 28, 2010 1:05 pm | |
| da nimeni nu are curajul sa zica ca se putea si mai bine sau ca ar fi fost mai tare daca ar fi pe caracterele pe care jucam noi cele bune? ce sa zic sa nu te supar asa si asa | |
|
| |
fuNNN^ Membru
Data de inscriere : 19/11/2010 Varsta : 29 Localizare : Braila ;x
| Subiect: . Vin Dec 31, 2010 7:04 am | |
| frumos | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: New Update : Noi functii pentru conturile noi ! | |
| |
|