Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaNew Update : Noi functii pentru conturile noi ! EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

New Update : Noi functii pentru conturile noi !

In jos 
+9
No.1Fear
deyu19 ;x
sAAb
ς๏гtєz
razvaner
theoman98
--->Munie<---
♫JυѕтOνєя™♫
[Owner]Angel
13 participanți
AutorMesaj
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Empty
MesajSubiect: New Update : Noi functii pentru conturile noi !   New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Icon_minitimeVin Dec 17, 2010 7:49 am

Incepand de astazi noile conturi vor avea implementate noi functii :

- Depozit cu 3 spatii
- 50% bonus exp
- Drop yang
- Sansa la mai multi pesti
- Love points (cresterea punctelor mai repede la cei casatoriti) si multe altele.

Noile functii sunt vizibile pe noile conturi/caractere in colt stanga sus. Speram sa va bucurati de ele si sa va fie de folos !
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Varsta : 30
Localizare : OνєяGяανє

MesajSubiect: Re: New Update : Noi functii pentru conturile noi !   New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Icon_minitimeVin Dec 17, 2010 9:22 am

Super Angel Multumim mult esti cel mai tare!
Sus In jos
--->Munie<---
Membru
Membru
--->Munie<---

Data de inscriere : 04/12/2010
Localizare : Drobeta Turnu-Severin

MesajSubiect: Re: New Update : Noi functii pentru conturile noi !   New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Icon_minitimeVin Dec 17, 2010 10:49 am

Love points (cresterea punctelor mai repede la cei casatoriti) la ce se refara acest lucru ?? la punctele la status sau la ca sincer habar nam . Si ms Angel faci o treaba minunata
Sus In jos
theoman98
Membru
Membru

Data de inscriere : 18/11/2010

MesajSubiect: Re: New Update : Noi functii pentru conturile noi !   New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Icon_minitimeVin Dec 17, 2010 1:17 pm

daca esti casatorit la familie apare undeva love points(puncte de dragoste) ele cresc mai repede vrea sa spuna angel
Sus In jos
razvaner
Membru
Membru
razvaner

Data de inscriere : 01/07/2010
Varsta : 32
Localizare : Barlad

MesajSubiect: Re: New Update : Noi functii pentru conturile noi !   New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Icon_minitimeVin Dec 17, 2010 11:34 pm

Wow felicitari Angel
Sus In jos
ς๏гtєz
Membru
Membru
ς๏гtєz

Data de inscriere : 29/10/2010
Varsta : 27
Localizare : Pe aici,pe acolo :)

MesajSubiect: Re: New Update : Noi functii pentru conturile noi !   New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Icon_minitimeSam Dec 18, 2010 4:40 am

Merge si la cei care au contul mai vechi?
Sus In jos
sAAb
Helper
Helper
sAAb

Data de inscriere : 30/05/2010
Varsta : 28
Localizare : Suceava

MesajSubiect: Re: New Update : Noi functii pentru conturile noi !   New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Icon_minitimeSam Dec 18, 2010 12:30 pm

[Owner]Angel a scris:
Incepand de astazi noile conturi vor avea implementate noi functii :

- Depozit cu 3 spatii
- 50% bonus exp
- Drop yang
- Sansa la mai multi pesti
- Love points (cresterea punctelor mai repede la cei casatoriti) si multe altele.

Noile functii sunt vizibile pe noile conturi/caractere in colt stanga sus. Speram sa va bucurati de ele si sa va fie de folos !

Nu scrie destul de clar ? Sad
Sus In jos
ς๏гtєz
Membru
Membru
ς๏гtєz

Data de inscriere : 29/10/2010
Varsta : 27
Localizare : Pe aici,pe acolo :)

MesajSubiect: Re: New Update : Noi functii pentru conturile noi !   New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Icon_minitimeSam Dec 18, 2010 12:46 pm

Lol Sad azi mi-am facut un nou caracter(pe cont nou!) si nu mia aparut nimic Sad(
Sus In jos
deyu19 ;x
Membru Elite
Membru Elite
deyu19 ;x

Data de inscriere : 04/09/2010
Localizare : Mures

MesajSubiect: Re: New Update : Noi functii pentru conturile noi !   New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Icon_minitimeDum Dec 19, 2010 1:23 am

tare Angel ar fost frumos k si pe conturile/caractere vechi sa am fi avut acestea Very Happy dar oricum este bn si asa bv cheers
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: New Update : Noi functii pentru conturile noi !   New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Icon_minitimeDum Dec 19, 2010 8:31 am

Imposibil sa nu apara pe un cont nou. Vezi in colt stanga sus ca apar.
Sus In jos
No.1Fear
Membru Elite
Membru Elite
No.1Fear

Data de inscriere : 26/10/2010
Varsta : 26
Localizare : Oriunde :P

MesajSubiect: Re: New Update : Noi functii pentru conturile noi !   New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Icon_minitimeMier Dec 22, 2010 6:21 am

Angel e misto ... Si oricum Love Points numi trebe 50% exp hai ca ma deranjeaza ca nus si la conturile vechi,yang nici decum,sansa la pesti ...... (macar sa redeschizi atunci inregistrarile sa facem conturi sa ne pice repede pesti)Smile))))

App Angel , miam facut un caracter nou pe contul vechi si numi apare, pe clientul vechi!De ce ? Edyt By Moartea!

Ultima editare efectuata de catre Moartea@ in Mier Dec 22, 2010 11:08 pm, editata de 1 ori (Motiv : 1)
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: New Update : Noi functii pentru conturile noi !   New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Icon_minitimeJoi Dec 23, 2010 4:16 am

Moartea@ a scris:
Angel e misto ... Si oricum Love Points numi trebe 50% exp hai ca ma deranjeaza ca nus si la conturile vechi,yang nici decum,sansa la pesti ...... (macar sa redeschizi atunci inregistrarile sa facem conturi sa ne pice repede pesti)Smile))))

App Angel , miam facut un caracter nou pe contul vechi si numi apare, pe clientul vechi!De ce ? Edyt By Moartea!
super tare
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: New Update : Noi functii pentru conturile noi !   New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Icon_minitimeJoi Dec 23, 2010 8:06 am

Conturile trebuie sa fie noi nu caracterele !
Sus In jos
sAAb
Helper
Helper
sAAb

Data de inscriere : 30/05/2010
Localizare : Suceava

MesajSubiect: Re: New Update : Noi functii pentru conturile noi !   New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Icon_minitimeMar Dec 28, 2010 8:59 am

In baza de date , sunt trecute conturile , nu caracterele, deci daca faci un caracter nou si contul este vechi nu va avea nici un rezultat , correct Angel ?
Sus In jos
Mirrons
Membru
Membru

Data de inscriere : 28/12/2010
Localizare : Sibiux :X

MesajSubiect: Re: New Update : Noi functii pentru conturile noi !   New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Icon_minitimeMar Dec 28, 2010 12:15 pm

ehe am cont nou nu e mai mult de 3 zile facut Very Happy:D super tare asta Angel, e reusit serverul Razz
Sus In jos
chitarutza
Membru
Membru

Data de inscriere : 12/11/2010

MesajSubiect: Re: New Update : Noi functii pentru conturile noi !   New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Icon_minitimeMar Dec 28, 2010 1:05 pm

da nimeni nu are curajul sa zica ca se putea si mai bine sau ca ar fi fost mai tare daca ar fi pe caracterele pe care jucam noi cele bune?
ce sa zic sa nu te supar asa si asa Wink
Sus In jos
fuNNN^
Membru
Membru
fuNNN^

Data de inscriere : 19/11/2010
Varsta : 29
Localizare : Braila ;x

MesajSubiect: .   New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Icon_minitimeVin Dec 31, 2010 7:04 am

frumos Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: New Update : Noi functii pentru conturile noi !   New Update : Noi functii pentru conturile noi ! Icon_minitime

Sus In jos

New Update : Noi functii pentru conturile noi !
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» New Update : Client pentru bresle !
» New Update : Ah-Yu !
» New Update : Soon !
» New Update : Taurean !
» New Update : Clopot GM !

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: Metin2RoSpeed Old Server :: Actualizari-
Mergi direct la: