GM TE POTI UITA PESTE? O mica Lamurire daca se poate
3 participanți
Autor
Data de inscriere : 14/12/2010 Localizare : Buzau
Subiect: GM TE POTI UITA PESTE? O mica Lamurire daca se poate Mier Dec 15, 2010 6:57 am
Astazi m-am inscris pe site etc am jucat toata ziua ... iar aqm ora 16:55 nu mai pot sa intru ce am facut : in jurul TD (turnul demonilor) este un teleporter iar langa teleporter un stalp am intrat din greseala`n stalpul acela mi-a dat ceva ca incarca iar dupa aceea imiediat ma scos din joc si asa imi face de cate ori incerc sa ma connectez mi se logheaza dau start mi se incarca foarte putin si imi iese din joc vre-o solutie?
Dexil Membru
Data de inscriere : 04/12/2010 Varsta : 27 Localizare : Botosani
Subiect: Re:GM TE POTI UITA PESTE? O mica Lamurire daca se poate Mier Dec 15, 2010 12:59 pm
Copile...Nu Fa topicuri asa,aiurea,la topicul tau au fost inscrise 3 raspunsuri,nu e neaparat sa raspunda GM,sunt altii care au functii ,care apartin de staff pentru a te ajuta
Va rog Warm daca se poate Multumesc
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
Subiect: Re: GM TE POTI UITA PESTE? O mica Lamurire daca se poate Mier Dec 15, 2010 1:20 pm
warb0y a scris:
Astazi m-am inscris pe site etc am jucat toata ziua ... iar aqm ora 16:55 nu mai pot sa intru ce am facut : in jurul TD (turnul demonilor) este un teleporter iar langa teleporter un stalp am intrat din greseala`n stalpul acela mi-a dat ceva ca incarca iar dupa aceea imiediat ma scos din joc si asa imi face de cate ori incerc sa ma connectez mi se logheaza dau start mi se incarca foarte putin si imi iese din joc vre-o solutie?
Ai warn1!Ai facut acelasi topic de 2 ori!
Continut sponsorizat
Subiect: Re: GM TE POTI UITA PESTE? O mica Lamurire daca se poate
GM TE POTI UITA PESTE? O mica Lamurire daca se poate