Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaUnu care fura arme EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Unu care fura arme

In jos 
+5
deyu19 ;x
--->Munie<---
Toxic SpaXer
No.1Fear
mortisS
9 participanți
AutorMesaj
mortisS
Membru
Membru
mortisS

Data de inscriere : 14/09/2010
Varsta : 35
Localizare : Focsani

Unu care fura arme Empty
MesajSubiect: Unu care fura arme   Unu care fura arme Icon_minitimeMar Dec 14, 2010 2:51 am

este unu pe server K3assasin fura arme.de fapt pacaleste jucatorii si le ia armele.in cazul meu aveam un semiom si mia zis ca imi da o sirius dar imi zicea ca unele arme sant facute cu hack si sa ma duc mai incolo sa o arunc pe jos sa vada ca e +9.intre timp iti da grupa fara sa iti dai seama de ce si cand o arunci pe jos te teleporteaza la el si nu mai ai timp sa o iei inapoi.recunosc ca am fost pacalit dar sa nu mai pateasca si altii la fel.
Sus In jos
No.1Fear
Membru Elite
Membru Elite
No.1Fear

Data de inscriere : 26/10/2010
Varsta : 26
Localizare : Oriunde :P

Unu care fura arme Empty
MesajSubiect: Re: Unu care fura arme   Unu care fura arme Icon_minitimeMar Dec 14, 2010 5:41 am

mortisS a scris:
este unu pe server K3assasin fura arme.de fapt pacaleste jucatorii si le ia armele.in cazul meu aveam un semiom si mia zis ca imi da o sirius dar imi zicea ca unele arme sant facute cu hack si sa ma duc mai incolo sa o arunc pe jos sa vada ca e +9.intre timp iti da grupa fara sa iti dai seama de ce si cand o arunci pe jos te teleporteaza la el si nu mai ai timp sa o iei inapoi.recunosc ca am fost pacalit dar sa nu mai pateasca si altii la fel.

Dragul meu ... asta nu e furt , ci pacacaleala foarte banala !

Mai invata din greseli si mai intreba cum si ce sa te feresti de deastea si sa sti!
Sus In jos
Toxic SpaXer
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 09/06/2010
Varsta : 113
Localizare : Aici
Comentarii : warn max=reclama
by rony

Unu care fura arme Empty
MesajSubiect: Re: Unu care fura arme   Unu care fura arme Icon_minitimeMar Dec 14, 2010 6:22 am

il cunosc pe k3assassin

si e cea mai banala pacaleala,cum poti sa fi atat de fraier sa-ti dai arma pe jos.
Sus In jos
--->Munie<---
Membru
Membru
--->Munie<---

Data de inscriere : 04/12/2010
Varsta : 30
Localizare : Drobeta Turnu-Severin

Unu care fura arme Empty
MesajSubiect: Re: Unu care fura arme   Unu care fura arme Icon_minitimeMar Dec 14, 2010 8:34 am

frate omul cat traieste invata din greseli si altadata sa nu mai pui botul cheers affraid
Sus In jos
deyu19 ;x
Membru Elite
Membru Elite
deyu19 ;x

Data de inscriere : 04/09/2010
Localizare : Mures

Unu care fura arme Empty
MesajSubiect: Re: Unu care fura arme   Unu care fura arme Icon_minitimeMar Dec 14, 2010 8:56 am

frate asta ii cea mai banala pacaleala si acea cu care sa dublezi iteme lol! lol! lol!
mai study
Sus In jos
xAisha ♥Shiori♥
Membru Elite
Membru Elite
xAisha ♥Shiori♥

Data de inscriere : 30/08/2010
Varsta : 31
Localizare : in lumea mea:o3 ♥

Unu care fura arme Empty
MesajSubiect: Re: Unu care fura arme   Unu care fura arme Icon_minitimeMar Dec 14, 2010 12:11 pm

dany94 a scris:
frate asta ii cea mai banala pacaleala si acea cu care sa dublezi iteme lol! lol! lol!
mai study

ashae,mai ales faza cu "vrei sa-tzi dublezi arma"(de obicei asta e intrebarea) cred k singurul motiv pt care nu-i iau la injuraturi Embarassed pe aia care pun aceasta intrebare e k nu vreau sa iau BAN
Sus In jos
http://dannaloveindiax3.sunphoto.ro
†ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn
Membru Elite
Membru Elite
†ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn

Data de inscriere : 22/11/2010
Varsta : 33
Localizare : la WC

Unu care fura arme Empty
MesajSubiect: Re: Unu care fura arme   Unu care fura arme Icon_minitimeMar Dec 14, 2010 12:17 pm

stiu cum e Wink si eo pe ro inainte eram pff Neutral tot la fel mia zis unu cu dublatu mam facut dintro mortala +9 affraid larevedere...
in fine, acm sunt mai rau, am invatat din greseli, stiu cum e;) si acm ca si ceilalti , pe ro pacalesc si eo tot la fel Neutral ...
Sus In jos
http://www.metin2ro.ilive.ro/
αℓєχ ;x
V.I.P.
V.I.P.
αℓєχ ;x

Data de inscriere : 06/09/2010
Varsta : 113
Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..

Unu care fura arme Empty
MesajSubiect: Re: Unu care fura arme   Unu care fura arme Icon_minitimeMier Dec 15, 2010 12:52 am

Sa-ti arunci arma pe jos:)))
Sus In jos
тнєaѕѕaѕιη16
Membru Elite
Membru Elite
тнєaѕѕaѕιη16

Data de inscriere : 04/05/2010

Unu care fura arme Empty
MesajSubiect: Re: Unu care fura arme   Unu care fura arme Icon_minitimeMier Dec 15, 2010 5:35 am

Man.. fara suparare da uh esti si prost Neutral
Sa`ti zik cv.. nu exista in metin o "smecherie" q kre sa`ti dublezi ataku armei , sa dublezi arma etc.
E vina ta k ai arunkato...
Sus In jos
Continut sponsorizat

Unu care fura arme Empty
MesajSubiect: Re: Unu care fura arme   Unu care fura arme Icon_minitime

Sus In jos

Unu care fura arme
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Atentie se fura iteme.