| Unu care fura arme | |
|
+5deyu19 ;x --->Munie<--- Toxic SpaXer No.1Fear mortisS 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
mortisS Membru
Data de inscriere : 14/09/2010 Varsta : 35 Localizare : Focsani
| Subiect: Unu care fura arme Mar Dec 14, 2010 2:51 am | |
| este unu pe server K3assasin fura arme.de fapt pacaleste jucatorii si le ia armele.in cazul meu aveam un semiom si mia zis ca imi da o sirius dar imi zicea ca unele arme sant facute cu hack si sa ma duc mai incolo sa o arunc pe jos sa vada ca e +9.intre timp iti da grupa fara sa iti dai seama de ce si cand o arunci pe jos te teleporteaza la el si nu mai ai timp sa o iei inapoi.recunosc ca am fost pacalit dar sa nu mai pateasca si altii la fel. | |
|
| |
No.1Fear Membru Elite
Data de inscriere : 26/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Oriunde :P
| Subiect: Re: Unu care fura arme Mar Dec 14, 2010 5:41 am | |
| - mortisS a scris:
- este unu pe server K3assasin fura arme.de fapt pacaleste jucatorii si le ia armele.in cazul meu aveam un semiom si mia zis ca imi da o sirius dar imi zicea ca unele arme sant facute cu hack si sa ma duc mai incolo sa o arunc pe jos sa vada ca e +9.intre timp iti da grupa fara sa iti dai seama de ce si cand o arunci pe jos te teleporteaza la el si nu mai ai timp sa o iei inapoi.recunosc ca am fost pacalit dar sa nu mai pateasca si altii la fel.
Dragul meu ... asta nu e furt , ci pacacaleala foarte banala ! Mai invata din greseli si mai intreba cum si ce sa te feresti de deastea si sa sti! | |
|
| |
Toxic SpaXer Membru Elite
Data de inscriere : 09/06/2010 Varsta : 113 Localizare : Aici Comentarii : warn max=reclama
by rony
| Subiect: Re: Unu care fura arme Mar Dec 14, 2010 6:22 am | |
| il cunosc pe k3assassin
si e cea mai banala pacaleala,cum poti sa fi atat de fraier sa-ti dai arma pe jos. | |
|
| |
--->Munie<--- Membru
Data de inscriere : 04/12/2010 Varsta : 30 Localizare : Drobeta Turnu-Severin
| |
| |
deyu19 ;x Membru Elite
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : Mures
| Subiect: Re: Unu care fura arme Mar Dec 14, 2010 8:56 am | |
| | |
|
| |
xAisha ♥Shiori♥ Membru Elite
Data de inscriere : 30/08/2010 Varsta : 31 Localizare : in lumea mea:o3 ♥
| Subiect: Re: Unu care fura arme Mar Dec 14, 2010 12:11 pm | |
| | |
|
| |
†ן๏к3г†→Øߧ€§$iøn Membru Elite
Data de inscriere : 22/11/2010 Varsta : 33 Localizare : la WC
| Subiect: Re: Unu care fura arme Mar Dec 14, 2010 12:17 pm | |
| stiu cum e si eo pe ro inainte eram pff tot la fel mia zis unu cu dublatu mam facut dintro mortala +9 larevedere... in fine, acm sunt mai rau, am invatat din greseli, stiu cum e;) si acm ca si ceilalti , pe ro pacalesc si eo tot la fel ... | |
|
| |
αℓєχ ;x V.I.P.
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 113 Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..
| Subiect: Re: Unu care fura arme Mier Dec 15, 2010 12:52 am | |
| Sa-ti arunci arma pe jos:))) | |
|
| |
тнєaѕѕaѕιη16 Membru Elite
Data de inscriere : 04/05/2010 Varsta : 30
| Subiect: Re: Unu care fura arme Mier Dec 15, 2010 5:35 am | |
| Man.. fara suparare da uh esti si prost Sa`ti zik cv.. nu exista in metin o "smecherie" q kre sa`ti dublezi ataku armei , sa dublezi arma etc. E vina ta k ai arunkato... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Unu care fura arme | |
| |
|
| |
| Unu care fura arme | |
|