| Hm.... Noobs sa laudat ca e ce a mai buna acum e randu meu :) | |
|
+21AntiNoob NinjaxesRO ^_^ Reapper Amethist Liviont alexis01 Suspektu DarkyFunnky TsZoPIx BuBuX GodFather♥ DejaVu xD ReLeSs bebebarosanu ♫JυѕтOνєя™♫ zO WhiteDemon ♥☺†_ľnľmľó₤ẫŤħã_†☺♥ αℓєχ ;x catalin159 .Úniqúe 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Hm.... Noobs sa laudat ca e ce a mai buna acum e randu meu :) Dum Dec 12, 2010 3:55 am | |
| Blitz pe jos , se oftica ,zice ca am heck:)) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Blitz pe jos tot cu setu lui [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Iesirea lui Noobs [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
catalin159 Membru Elite
Data de inscriere : 22/06/2010 Varsta : 29 Localizare : In praf de stele:P
| Subiect: Re: Hm.... Noobs sa laudat ca e ce a mai buna acum e randu meu :) Dum Dec 12, 2010 4:08 am | |
| Felicitari reptila Auzi...daca ma reapuc si eu de meitn ma primesti in breasla ta?...ca mie dor de vremurile bune...am doar o problema...ca am genuine pasword si nu pot sa downloadez tot pentru a merge metinu...dar dak rezolv ma primesti in breasla? | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
| |
| |
αℓєχ ;x V.I.P.
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 113 Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..
| Subiect: Re: Hm.... Noobs sa laudat ca e ce a mai buna acum e randu meu :) Dum Dec 12, 2010 4:23 am | |
| Cred ca esti cel mai bun sura... Felicitari > < | |
|
| |
♥☺†_ľnľmľó₤ẫŤħã_†☺♥ Membru
Data de inscriere : 16/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Pe chat:>:>
| |
| |
WhiteDemon Membru
Data de inscriere : 22/06/2010 Varsta : 29 Localizare : Bukuresti
| Subiect: Re: Hm.... Noobs sa laudat ca e ce a mai buna acum e randu meu :) Dum Dec 12, 2010 9:14 am | |
| | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
| Subiect: Re: Hm.... Noobs sa laudat ca e ce a mai buna acum e randu meu :) Dum Dec 12, 2010 9:41 am | |
| White:)) hai mah tu cum ma bati cu 500 ))? MS | |
|
| |
zO Membru
Data de inscriere : 29/06/2010 Varsta : 27
| Subiect: Re: Hm.... Noobs sa laudat ca e ce a mai buna acum e randu meu :) Lun Dec 13, 2010 4:39 am | |
| Bravo reptila | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
| Subiect: Re: Hm.... Noobs sa laudat ca e ce a mai buna acum e randu meu :) Dum Dec 19, 2010 7:14 am | |
| | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| |
| |
bebebarosanu Membru
Data de inscriere : 18/10/2010 Varsta : 36 Localizare : peste tot sunt eu :d
| Subiect: Re: Hm.... Noobs sa laudat ca e ce a mai buna acum e randu meu :) Dum Dec 19, 2010 12:52 pm | |
| mdea e bun dar in loc de "noobs" sa batut cu "noots" asa ca mai are de mancat sa il bata pe blitz si breazla lui | |
|
| |
ReLeSs Membru
Data de inscriere : 26/11/2010 Varsta : 30
| Subiect: Re: Hm.... Noobs sa laudat ca e ce a mai buna acum e randu meu :) Dum Dec 19, 2010 11:21 pm | |
| | |
|
| |
DejaVu xD Membru
Data de inscriere : 02/12/2010 Varsta : 28 Localizare : STR8
| Subiect: Re: Hm.... Noobs sa laudat ca e ce a mai buna acum e randu meu :) Dum Dec 19, 2010 11:49 pm | |
| | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Hm.... Noobs sa laudat ca e ce a mai buna acum e randu meu :) Dum Dec 19, 2010 11:53 pm | |
| - bLaCkSiLvEr a scris:
- Gg man esti bun
man fami si mie un cont frate ca nu imi merge pagina aia de register de 2 sapt | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
| Subiect: Re: Hm.... Noobs sa laudat ca e ce a mai buna acum e randu meu :) Lun Dec 20, 2010 1:12 pm | |
| | |
|
| |
bebebarosanu Membru
Data de inscriere : 18/10/2010 Varsta : 36 Localizare : peste tot sunt eu :d
| Subiect: Re: Hm.... Noobs sa laudat ca e ce a mai buna acum e randu meu :) Lun Dec 20, 2010 2:17 pm | |
| reptila sti care e treaba eu nu am zis ca nu te cred ca iai batut pe noobs dar acolo scrie unde arata numele de breazla "coltz stanga" nu scrie noobs si scrie noots revino cu poze care atesta cu adevrat ce scrie aici ca iai batut pe noobs ..... | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
| Subiect: Re: Hm.... Noobs sa laudat ca e ce a mai buna acum e randu meu :) Mar Dec 21, 2010 12:06 am | |
| - bebebarosanu a scris:
- reptila sti care e treaba eu nu am zis ca nu te cred ca iai batut pe noobs dar acolo scrie unde arata numele de breazla "coltz stanga" nu scrie noobs si scrie noots revino cu poze care atesta cu adevrat ce scrie aici ca iai batut pe noobs .....
SCRIE Noobs mah ,dau azi war cu iei sa mai va garantez odata:P | |
|
| |
BuBuX Membru
Data de inscriere : 08/05/2010 Varsta : 31 Localizare : Brasov Comentarii : Nu avem comentari fata de tine tineo tot asa;)
| Subiect: Re: Hm.... Noobs sa laudat ca e ce a mai buna acum e randu meu :) Mar Dec 21, 2010 12:08 am | |
| Wee reptila...nu te agita...oricum esty mai bun ca el..nu inteleg dc se oftica:) Si eu aveam o gramada care se ofticau inainte.... reptilo hai la noi:D:D:X: uite am ceva de muult:D dak iti aduci aminte:X [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
| |
| |
TsZoPIx Membru Elite
Data de inscriere : 09/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Pe Marte [;;)]
| Subiect: Re: Hm.... Noobs sa laudat ca e ce a mai buna acum e randu meu :) Mier Dec 22, 2010 5:56 am | |
| Lasha` reptylutzule:)) ceea ce conteaza e ca tu sty ca joki korect... asa ca... parerile altora ar treb sa`ty intre in ........ cot | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
| |
| |
DarkyFunnky Helper
Data de inscriere : 20/08/2010 Varsta : 26 Localizare : Bucuresti
| |
| |
Suspektu Membru Elite
Data de inscriere : 11/05/2010 Varsta : 26 Localizare : Shakar
| Subiect: Re: Hm.... Noobs sa laudat ca e ce a mai buna acum e randu meu :) Mier Dec 22, 2010 12:44 pm | |
| bv repti eu nu cred eu STIU ca eshti cel mai bun sura di new york =)) | |
|
| |
alexis01 Membru
Data de inscriere : 20/11/2010 Varsta : 29 Localizare : Drobeta Turnu Severin
| Subiect: Re: Hm.... Noobs sa laudat ca e ce a mai buna acum e randu meu :) Joi Dec 23, 2010 4:35 am | |
| - .ѕυρєяяєρтιℓα a scris:
- bebebarosanu a scris:
- mdea e bun dar in loc de "noobs" sa batut cu "noots" asa ca mai are de mancat sa il bata pe blitz si breazla lui
CREZI CA NU I AM BATUT SAU CE PE noobs POT SA II BAt DOAR EU ! Te cam lauzi aici.... Ce draq tu scoti toate apararile deodata pe tine ? sabie,2maini,pumnal, etc etc ?/ cum ii mai omori daca te blindezi cu Rez ? Mai bine-ai recunoaste ca s-a implicat si altcineva la constructia caracterului tau !! Hai ceau atat am avut de zis !!! | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Hm.... Noobs sa laudat ca e ce a mai buna acum e randu meu :) Joi Dec 23, 2010 4:48 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hm.... Noobs sa laudat ca e ce a mai buna acum e randu meu :) | |
| |
|
| |
| Hm.... Noobs sa laudat ca e ce a mai buna acum e randu meu :) | |
|