Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaDau Pe Ro Pt Aici :Sa vedem care aveti : EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Dau Pe Ro Pt Aici :Sa vedem care aveti :

In jos 
+4
Hokage Cosmin
Zoo[M]
ByDark
ZoLy
8 participanți
AutorMesaj
ZoLy
Membru Elite
Membru Elite
ZoLy

Data de inscriere : 20/05/2010
Localizare : Craiova

Dau Pe Ro Pt Aici :Sa vedem care aveti : Empty
MesajSubiect: Dau Pe Ro Pt Aici :Sa vedem care aveti :   Dau Pe Ro Pt Aici :Sa vedem care aveti : Icon_minitimeDum Dec 05, 2010 12:04 pm

Dau Cont lv 59 :
Skil:Corp
M-uri:Aura,Vartej,Iures: M3, M2,M4
Regat:Galben
Server:Virgo
Yteme: (Deocamdata e gol dar depinde ce yteme dati aici dau yteme acolo eu sunt dispus sa dau urmatoarele yteme : Dragon+9 , Abanosi+7,Bratara de arg+8,Papuci pv 1000 ,Colier pv 500 2kk Coif de fier+7 etk ) Eu mai am yteme pe virgo aproape tot de pe mn+9 dar nu le dau peacelea ...

Tot ceam spus dau pt yteme+cont pe speed yteme bune nu mizilicuri Smile) Vreau arme gm cele mai noi aparute etk stiti voi ... Daca va intereseaza lasati Reply cu ce dati ..( Nam poze dar dak cnv vn cu o oferta buna si e interesat intru pe ro si ii arat ytemele prin trade tot .. ) Dau eu primu contu sal vada dar dau contul gol ! Dupa ytemele..
Sus In jos
ByDark
Membru
Membru
ByDark

Data de inscriere : 04/12/2010
Varsta : 30

MesajSubiect: salllarkkk   Dau Pe Ro Pt Aici :Sa vedem care aveti : Icon_minitimeDum Dec 05, 2010 12:18 pm

reeee arkkkkk Twisted Evil

Enigma la taste:$ as avea o oferta pt u pt maine:D eu nu joc speed.. si nici alt metin mmam reapucat de oficial..

Vrei sa ma duc sa iti donez la banca de 500 de mii pt tot ce ai zis acolo???

Zimi cam ce ai vrea in mare daca accepti.. fara teapa...
Sus In jos
Zoo[M]
Membru Elite
Membru Elite
Zoo[M]

Data de inscriere : 17/07/2010
Localizare : Ch1 Regat Blue ;x

MesajSubiect: Re: Dau Pe Ro Pt Aici :Sa vedem care aveti :   Dau Pe Ro Pt Aici :Sa vedem care aveti : Icon_minitimeDum Dec 05, 2010 9:52 pm

vrei buzdugan pentru cont?Very Happy
Sus In jos
http://www.metin2ro.ilive.ro
Hokage Cosmin
Membru Elite
Membru Elite
Hokage Cosmin

Data de inscriere : 06/09/2010
Varsta : 28
Localizare : Pe forum mai ales pe chat :))

MesajSubiect: Re: Dau Pe Ro Pt Aici :Sa vedem care aveti :   Dau Pe Ro Pt Aici :Sa vedem care aveti : Icon_minitimeLun Dec 06, 2010 3:19 am

><вyeɴιɢмα>< a scris:
reeee arkkkkk Twisted Evil

Enigma la taste:$ as avea o oferta pt u pt maine:D eu nu joc speed.. si nici alt metin mmam reapucat de oficial..

Vrei sa ma duc sa iti donez la banca de 500 de mii pt tot ce ai zis acolo???

Zimi cam ce ai vrea in mare daca accepti.. fara teapa...
500 de mii?? pentru un joc sa dai atati bani?
Sus In jos
ZoLy
Membru Elite
Membru Elite
ZoLy

Data de inscriere : 20/05/2010
Localizare : Craiova

MesajSubiect: Re: Dau Pe Ro Pt Aici :Sa vedem care aveti :   Dau Pe Ro Pt Aici :Sa vedem care aveti : Icon_minitimeLun Dec 06, 2010 8:20 am

--♠♠.Ark.♠♠-- a scris:
Dau Cont lv 59 :
Skil:Corp
M-uri:Aura,Vartej,Iures: M3, M2,M4
Regat:Galben
Server:Virgo
Yteme: (Deocamdata e gol dar depinde ce yteme dati aici dau yteme acolo eu sunt dispus sa dau urmatoarele yteme : Dragon+9 , Abanosi+7,Bratara de arg+8,Papuci pv 1000 ,Colier pv 500 2kk Coif de fier+7 etk ) Eu mai am yteme pe virgo aproape tot de pe mn+9 dar nu le dau peacelea ...

Tot ceam spus dau pt yteme+cont pe speed yteme bune nu mizilicuri Smile) Vreau arme gm cele mai noi aparute etk stiti voi ... Daca va intereseaza lasati Reply cu ce dati ..( Nam poze dar dak cnv vn cu o oferta buna si e interesat intru pe ro si ii arat ytemele prin trade tot .. ) Dau eu primu contu sal vada dar dau contul gol ! Dupa ytemele..

App am uitat mai adaug si un fms+4 pm 18 pietrat+3

(Enigma nu te supara dal nu dau pe bani Smile) ..) (Veniti si voi cu conturi mai bune Smile) dak vreti .. )
Sus In jos
ByDark
Membru
Membru
ByDark

Data de inscriere : 04/12/2010
Varsta : 30

MesajSubiect: ssssssssssssssss   Dau Pe Ro Pt Aici :Sa vedem care aveti : Icon_minitimeLun Dec 06, 2010 8:55 am

ark nu bani mane:) ma duceam eu sa donez pt arme pe speed:)

si iti luam ce arme doareai:)
Sus In jos
NeWRock
Membru
Membru
NeWRock

Data de inscriere : 20/11/2010
Varsta : 32
Localizare : In Spatele Tau !! :))

MesajSubiect: Re: Dau Pe Ro Pt Aici :Sa vedem care aveti :   Dau Pe Ro Pt Aici :Sa vedem care aveti : Icon_minitimeMar Dec 14, 2010 7:34 am

Varuleeeeeee Ark iote ce vine moshu pt tn [pt contu tau desigur,in ziua de azi nici de sarb nu se da nimic moka : ) )] Dau asa: Sabie Insangerata[lv 75 arma de GM]+9 [Nebonusat-a] Elias+9 , 3 otele Legendare : Sura,Shaman,Warr si o Secure GM+9 lv 94,PM sau lasa reply [itemele nu le dau chiar toate iti alegi u care le vrei mai ... aprige ca sa zic asa Smile] Salutari si sper sa vrei Wink!
Sus In jos
◎FrienD★
V.I.P.
V.I.P.
◎FrienD★

Data de inscriere : 13/05/2010
Varsta : 29
Localizare : Timisoara
Comentarii : Imi plac fetele(la nebunie)!Imi mai place Metin2 si iubesc fotbalul!

MesajSubiect: Re: Dau Pe Ro Pt Aici :Sa vedem care aveti :   Dau Pe Ro Pt Aici :Sa vedem care aveti : Icon_minitimeMar Dec 14, 2010 7:56 am

Dau pe cont si pe itemele alea de pe saggita secerea uitari sunet bogat legendar de war si mai am iteme de gm daca vrei pm me sau scrie aici!
Sus In jos
No.1Fear
Membru Elite
Membru Elite
No.1Fear

Data de inscriere : 26/10/2010
Varsta : 26
Localizare : Oriunde :P

MesajSubiect: Re: Dau Pe Ro Pt Aici :Sa vedem care aveti :   Dau Pe Ro Pt Aici :Sa vedem care aveti : Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 10:21 pm

Eu dau lv 80 sura nare p-uri e BM si are spada baron.2 tagliente.1 zana, otel sura , otel saman, clopot lv 65 , 3 scuturi (2 lv 61 altu lv 81) , 3 siamese si arc lv 70

Sus In jos
sMiLeY! ;x
Membru Elite
Membru Elite
sMiLeY! ;x

Data de inscriere : 02/09/2010
Varsta : 28
Localizare : Giurgiu!

MesajSubiect: Re: Dau Pe Ro Pt Aici :Sa vedem care aveti :   Dau Pe Ro Pt Aici :Sa vedem care aveti : Icon_minitimeMier Dec 29, 2010 10:43 pm

Ark dak esti interesat uite ce iti dau Very Happy : cont de lv 99 si de 90 kre cuprind o sabie titan,1.5kkk,ucigator de dragoni,king pt sura,arc epic +9 si +0 si mai multe in dep Very Happy .Dak vrei dami pm pe forum sau pe chat la ¢ℓυмѕу_ℓσℓℓιρσρ_(aηιтza)♥️aη∂яєι
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Dau Pe Ro Pt Aici :Sa vedem care aveti :   Dau Pe Ro Pt Aici :Sa vedem care aveti : Icon_minitime

Sus In jos

Dau Pe Ro Pt Aici :Sa vedem care aveti :
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Care aveti tupeu sa postati aici?Sa va vad e un joc!
» Cumpar arma de GM uitativa pls cei care aveti
» DE unde Ma Stiti Cei Care Aveti La Semnatura Numele Meu!!
» AICI ALEGETI CARE E CEL MAI BUN WAR DIN JOC:d INAFARA DE CEI MODATI
» Pliz care vreti sa ma ajutati CLICK AICI!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: Metin2RoSpeed Old Server :: Negot-
Mergi direct la: