| Pliz care vreti sa ma ajutati CLICK AICI! | |
|
+7.Úniqúe PrototypE Q Leonidas GodFather♥ NightDemon ♫JυѕтOνєя™♫ 11 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Pliz care vreti sa ma ajutati CLICK AICI! Vin Mar 04, 2011 6:59 am | |
| Va rog frumos care sunteti bine-voitori si vreti sa ma ajutati intrati aici!Nu sunteti obligati dar dak vreti pliz click!VA MULTUMESC![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
NightDemon Membru Elite
Data de inscriere : 15/02/2011 Localizare : DuPa CoLt ;x
| Subiect: Re: Pliz care vreti sa ma ajutati CLICK AICI! Vin Mar 04, 2011 7:54 am | |
| | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
| Subiect: Re: Pliz care vreti sa ma ajutati CLICK AICI! Vin Mar 04, 2011 9:08 am | |
| | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Pliz care vreti sa ma ajutati CLICK AICI! Vin Mar 04, 2011 9:58 am | |
| - ๑۩ﺴ۩๑†OשєгDєคtђ†๑۩ﺴ۩๑ a scris:
- Multumesc!
hai ma te-ai apucat si tu cu prostii deastea? am facut jocu asta de vreo 2 ori complet si n'am primit nik e o prostie.. | |
|
| |
Leonidas Membru
Data de inscriere : 28/01/2011
| Subiect: ........ Vin Mar 04, 2011 10:10 am | |
| vorba lui last eu cred ca e o prostie,nu vezi ca acolo jos scrie copiright 2009? | |
|
| |
Q Membru Elite
Data de inscriere : 11/01/2011 Varsta : 29 Localizare : ♥Moldova Noua♥
| Subiect: Re: Pliz care vreti sa ma ajutati CLICK AICI! Vin Mar 04, 2011 2:18 pm | |
| Da-ti T.C=))))))))))))))))))))))))))))!
Glumesc=))! | |
|
| |
PrototypE Membru Elite
Data de inscriere : 16/02/2011 Varsta : 28 Localizare : La Locatie =)
| Subiect: Re: Pliz care vreti sa ma ajutati CLICK AICI! Vin Mar 04, 2011 9:52 pm | |
| tiam dat 2 voturi in 2 zile esti multumit? | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| |
| |
AntiNoob Membru Elite
Data de inscriere : 02/12/2010
| Subiect: Re: Pliz care vreti sa ma ajutati CLICK AICI! Sam Mar 05, 2011 1:17 am | |
| | |
|
| |
Annabelle V.I.P.
Data de inscriere : 28/06/2010 Varsta : 101
| Subiect: Re: Pliz care vreti sa ma ajutati CLICK AICI! Sam Mar 05, 2011 1:37 am | |
| - DroXx a scris:
- Da-ti T.C=))))))))))))))))))))))))))))!
Glumesc=))! ] Ce mesaj e ala? Droxx .. tu cauti iarba ? app over :-j faci 100 de ani pana strangi banii | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| |
| |
AntiNoob Membru Elite
| Subiect: Re: Pliz care vreti sa ma ajutati CLICK AICI! Sam Mar 05, 2011 4:57 am | |
| - Annabelle a scris:
- DroXx a scris:
Glumesc=))! ]Ce mesaj e ala? Droxx .. tu cauti iarba ? app over :-j faci 100 de ani pana strangi banii Ce ai tu cu biata fata?..:-s ))))))))))) Over..ti`am dat si eu un vot..din greseala.. | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Pliz care vreti sa ma ajutati CLICK AICI! Sam Mar 05, 2011 9:24 am | |
| vezi ca stiu cum sa fac sa iti anulez voturile:))))))))))))))) | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
| Subiect: Re: Pliz care vreti sa ma ajutati CLICK AICI! Sam Mar 05, 2011 9:55 am | |
| serios? )) Multumesc tuturor celor care au votat:)))) | |
|
| |
AntiNoob Membru Elite
| Subiect: Re: Pliz care vreti sa ma ajutati CLICK AICI! Sam Mar 05, 2011 10:03 am | |
| Cu neplacere.. ))) God..ia explica si mie :> =))))))))))))) | |
|
| |
Q Membru Elite
| Subiect: Re: Pliz care vreti sa ma ajutati CLICK AICI! Sam Mar 05, 2011 1:21 pm | |
| - Annabelle a scris:
- DroXx a scris:
Glumesc=))! ]Ce mesaj e ala? Droxx .. tu cauti iarba ? app over :-j faci 100 de ani pana strangi banii Care-i treaba ta? Si iarba cauti tu:*.. | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
| Subiect: Re: Pliz care vreti sa ma ajutati CLICK AICI! Dum Mar 06, 2011 2:41 am | |
| Haolo nu incepeti cearta nu vreau sa se ajunga la T.c...raman fara premiu:))))
NICIUNA NU CAUTA IARBA SI GATA:))) | |
|
| |
Annabelle V.I.P.
| |
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| |
| |
Q Membru Elite
| Subiect: Re: Pliz care vreti sa ma ajutati CLICK AICI! Dum Mar 06, 2011 4:11 am | |
| - Annabelle a scris:
- DroXx a scris:
- Annabelle a scris:
- DroXx a scris:
Glumesc=))! ]Ce mesaj e ala? Droxx .. tu cauti iarba ? app over :-j faci 100 de ani pana strangi banii Care-i treaba ta? Si iarba cauti tu:*..
Am mancare.. nu imi trebuie iarba fetitza.. aia e pt vaci .. si tu te integrezi printre ele:))
ap over ..ShH Daca eu sunt vaca tu esti capra:).. Si eu am mancare si nu bat apropoul despre altii cum faci tu. . Mylar pofta buna draga.. xD | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
| Subiect: Re: Pliz care vreti sa ma ajutati CLICK AICI! Dum Mar 06, 2011 4:21 am | |
| | |
|
| |
Annabelle V.I.P.
| |
| |
Q Membru Elite
| Subiect: Re: Pliz care vreti sa ma ajutati CLICK AICI! Dum Mar 06, 2011 4:24 am | |
| - ๑۩ﺴ۩๑†OשєгDєคtђ†๑۩ﺴ۩๑ a scris:
- DroXx a scris:
- Annabelle a scris:
- DroXx a scris:
- Annabelle a scris:
- DroXx a scris:
Glumesc=))! ]Ce mesaj e ala? Droxx .. tu cauti iarba ? app over :-j faci 100 de ani pana strangi banii Care-i treaba ta? Si iarba cauti tu:*..
Am mancare.. nu imi trebuie iarba fetitza.. aia e pt vaci .. si tu te integrezi printre ele:))
ap over ..ShH
Daca eu sunt vaca tu esti capra:).. Si eu am mancare si nu bat apropoul despre altii cum faci tu. .
Mylar pofta buna draga..
xD
Termianti odata? Pai sa termina ea...Ea a inceput nu eu:)..Si vad ca o intereseaza viata mea..Chiar imi da importanta=)).Ma bucur:*. "Ma rog"eu am terminat. Mylar ce-ai cu mama? Acuma te panichezii?Si ma atacii..Te iei de mama:)..Bafta tie..Si nu-mi zici tu gura mica...Vezi-ti ma de viata ta..Atat te bagi tu ma ca musca in lapte""...Du-te duceate-ai ! | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
| Subiect: Re: Pliz care vreti sa ma ajutati CLICK AICI! Dum Mar 06, 2011 4:26 am | |
| - Annabelle a scris:
- Scuza-ma.. cred ca ma confunzi cu mama ta ap droxx gura mik
Aloooooo...care mai posteaza Topic-Off are WARN! :@ | |
|
| |
Crimminal.GiRl(larysa) Membru
Data de inscriere : 02/01/2011 Localizare : Prin luume:X
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pliz care vreti sa ma ajutati CLICK AICI! | |
| |