radoict2 Membru
Data de inscriere : 29/11/2010 Localizare : Pe LuNa ! ^^
| Subiect: Banc Metin ! Vin Dec 03, 2010 3:37 pm | |
| Un razboinic un ninja si un saman vorbind pe o banca !Razboinicul - Fratilor eu sunt cel mai tare am aura am vartej , izbitura va dau 5 bucati cadeti. Sunt cel mai tare !Samanul - Ba nu ! Eu sunt cel mai tare , dau buffuri nu mai aveti ce sa imi facceti. din 3 bucati cadeti !
Ninja(ton de smecher) - [u]Daca va credeti asa tari hai sa ne luptam . Voi 2 contra mea !Razboinicul si Samanul incep razand ironic. Incepe lupta ! Ninja da Pumnal rulant . Amanandoi morti ! Samanul - CUm ne'ai omorat ? Mama ce tare esti , tu esti cel mai tare Ninja - Stiu , doar am hack'ul activat ...Daa... nu stiu daca a iesit cum trebuie sau daca va place dar am incercat sa fac si eu unul Sper sa va placa ... e cam sec ! | |
|
αℓєχ ;x V.I.P.
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 113 Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..
| Subiect: Re: Banc Metin ! Vin Dec 03, 2010 11:31 pm | |
| E cam..? ) Asta-i sec fratee:))) | |
|
คคг๏ภรt๏ภє Membru
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 26 Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!
| Subiect: Re: Banc Metin ! Vin Dec 03, 2010 11:52 pm | |
| ce aveti ma sa mor io )))))) mor de ras cica doar am hackul activat ) foarte tare banc bv. adevarul:foarte naspa banc dar bv ca ai incercat. | |
|
Rony Membru Elite
Data de inscriere : 27/06/2010 Localizare : In locuri periculoase
| Subiect: Re: Banc Metin ! Sam Dec 04, 2010 2:44 am | |
| - radoict2 a scris:
- Un razboinic un ninja si un saman vorbind pe o banca !
Razboinicul - Fratilor eu sunt cel mai tare am aura am vartej , izbitura va dau 5 bucati cadeti. Sunt cel mai tare !
Samanul - Ba nu ! Eu sunt cel mai tare , dau buffuri nu mai aveti ce sa imi facceti. din 3 bucati cadeti !
Ninja(ton de smecher) - [u]Daca va credeti asa tari hai sa ne luptam . Voi 2 contra mea !
Razboinicul si Samanul incep razand ironic.
Incepe lupta ! Ninja da Pumnal rulant . Amanandoi morti !
Samanul - CUm ne'ai omorat ? Mama ce tare esti , tu esti cel mai tare
Ninja - Stiu , doar am hack'ul activat ...
Daa... nu stiu daca a iesit cum trebuie sau daca va place dar am incercat sa fac si eu unul Sper sa va placa ... e cam sec ! =))))))))))))))) """ Samanul - CUm ne'ai omorat ? Mama ce tare esti , tu esti cel mai tare Ninja - Stiu , doar am hack'ul activat ... """
=)))ce tare:))
| |
|
KingOfGame Membru
Data de inscriere : 23/05/2010
| Subiect: Re: Banc Metin ! Dum Dec 05, 2010 6:37 am | |
| | |
|
Rapp_Girl Membru
Data de inscriere : 04/12/2010 Varsta : 74 Localizare : Rapppppppppppppppppppppppppp
| Subiect: Re: Banc Metin ! Dum Dec 05, 2010 11:26 am | |
| | |
|
sMiLeY! ;x Membru Elite
Data de inscriere : 02/09/2010 Varsta : 28 Localizare : Giurgiu!
| Subiect: Re: Banc Metin ! Dum Dec 05, 2010 11:01 pm | |
| | |
|
K!llє4ŶӨü Membru Elite
Data de inscriere : 06/06/2010 Varsta : 29 Localizare : In fatza PC-ului :D
| Subiect: Re: Banc Metin ! Dum Dec 05, 2010 11:06 pm | |
| =))))) marfa | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Banc Metin ! | |
| |
|