| Urat din partea voastra...Care a inchis topik cititi... | |
|
+7sebiccc Criss Angel •Giuli• DarkMeiden racire ♫JυѕтOνєя™♫ ByEnigmaRevine 11 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
ByEnigmaRevine Membru
Data de inscriere : 27/11/2010
| Subiect: Urat din partea voastra...Care a inchis topik cititi... Mar Noi 30, 2010 6:57 am | |
| mai inteleg frate poate uni helperi mod pe forum ma urati dar dc va revarsati ura in sensu asta? Dc ati inchis topiku anterior '''Ce va adus moshu..'' barim daca il inchideti fratilor bunu simt si bagati un topik inchis de X sau Y si motivu... inchideti asa doar ca ma urati pe mn? sa va fie rusine:-j halal... credeam si eu ca vati maturizat Cel sau cea care lati inchis aveti bunu simt.. si barim spuneti aici.. cn la inchis sa nu mor prost.. | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| |
| |
ByEnigmaRevine Membru
| Subiect: ssssssssssssssssssss Mar Noi 30, 2010 7:29 am | |
| pai nu de alta man dar poate lau inchis din greseala ca am cerut topik close la subiectu cu bun venit etc..
Si probabil lau inchis din greseala si pe cel cu ce va adus mosu
Dar poate... au facuto si din ura invidie... si nui frumos.. daca vor sa faca ceva sa ma jigneasca prin msg alcva... dar nu sa inchida un topik cum era cel cu mosu ca era un topik saltaret... de amuzament si buna voie... nu jigneam pe nimeni prin el sau ceva gen... doar aflam si noi cam ce ganduri au fiecare playeri,,,, | |
|
| |
racire Membru
Data de inscriere : 24/09/2010 Localizare : paici pacolo :))
| Subiect: Re: Urat din partea voastra...Care a inchis topik cititi... Mar Noi 30, 2010 10:52 am | |
| chiar asa si se vede ca cineva chiar te uraste | |
|
| |
DarkMeiden Membru Elite
Data de inscriere : 08/05/2010 Localizare : Deva
| Subiect: Re: Urat din partea voastra...Care a inchis topik cititi... Mar Noi 30, 2010 12:02 pm | |
| da nesimtitule acu mai esti scmecher ma??? acu vi la noi hai dispari ma tradatorule!!! | |
|
| |
•Giuli• Membru
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 30 Localizare : De acolo de unde nici nu iti imaginezi , de acolo de unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca !
| |
| |
Criss Angel V.I.P.
Data de inscriere : 13/08/2010 Varsta : 33 Localizare : In The Graveyard
| |
| |
ByEnigmaRevine Membru
| Subiect: sssssss Mar Noi 30, 2010 11:00 pm | |
| asa criss era greu sa zici? si ce topikuri am facut mane? ala cu mosu si asta cu care amm zis ca revin... vai de mn:| Hai dai si la asta tc.... | |
|
| |
DarkMeiden Membru Elite
Data de inscriere : 08/05/2010 Localizare : Deva
| Subiect: Re: Urat din partea voastra...Care a inchis topik cititi... Mar Noi 30, 2010 11:53 pm | |
| deki eu is constient cand gresesc si stiu ce o sa mi se faca ... dar dupa cate o facut nici angel nul mai iarta | |
|
| |
sebiccc Membru
Data de inscriere : 06/09/2010
| Subiect: Re: Urat din partea voastra...Care a inchis topik cititi... Mar Noi 30, 2010 11:55 pm | |
| EmAnUeL1 lasal in pace eu is tradatorul nu el . eu il .......... in gat pe GA angell pardon Ga prostu | |
|
| |
Criss Angel V.I.P.
Data de inscriere : 13/08/2010 Varsta : 33 Localizare : In The Graveyard
| Subiect: Re: Urat din partea voastra...Care a inchis topik cititi... Mier Dec 01, 2010 5:26 am | |
| - sebiccc a scris:
- EmAnUeL1 lasal in pace eu is tradatorul nu el . eu il .......... in gat pe GA angell pardon Ga prostu
ban ip | |
|
| |
♥☺†_ľnľmľó₤ẫŤħã_†☺♥ Membru
Data de inscriere : 16/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Pe chat:>:>
| Subiect: Re: Urat din partea voastra...Care a inchis topik cititi... Mier Dec 01, 2010 5:29 am | |
| ce lo apucat pe coilu asta
| |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: Urat din partea voastra...Care a inchis topik cititi... Mier Dec 01, 2010 6:27 am | |
| Daca vreti sa ramana topicul deschis terminati cu cearta! | |
|
| |
sAAb Helper
Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 28 Localizare : Suceava
| Subiect: Re: Urat din partea voastra...Care a inchis topik cititi... Mier Dec 01, 2010 7:01 am | |
| - EmAnUeL1 a scris:
- deki eu is constient cand gresesc si stiu ce o sa mi se faca ... dar dupa cate o facut nici angel nul mai iarta
Emanuel , tu ai ceva cu toata lumea , cand te`am intrebat pe cheat de ce miai furat itemele imi ziceai sa disparr de aici ca aberez ca nu stiu ce . ! , acuma tot tu ai gura mare ! Enygma din partea mea Bine ai revenit ! ;x Apropo : de unde stii ca angel nu`l mai iarta? ;( | |
|
| |
ByEnigmaRevine Membru
| Subiect: ssssssssssssssssss Mier Dec 01, 2010 7:06 am | |
| puteti da topik closed.. Si pt stirea ta draga manuel:) cand a fost sv inchis... atunci cu faza cu hostu de a platit angel o amenda;) Eu miam cerut scuze si tio poate zice el.. a zis ca nu e nimic chesti cu o adika neam fi impakat;) Lam primit cu bratele deschise pe sv lu flapp app eu nam mai jucat metin de cand nu mai am fost primit aici Buxu daca vezi te rog spune si o asa ca o mica dovada;) nici 1 saptamana nam mai stat pe sv ala si mamlasa tde metin pt ca nu vreau sa mai joc doar sa stau chat etc... si in fine pe scurt sa vad ce rasp are angel | |
|
| |
ardeash Membru Elite
Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 44 Localizare : Arad Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...
| Subiect: Re: Urat din partea voastra...Care a inchis topik cititi... Joi Dec 02, 2010 6:39 am | |
| - sebiccc a scris:
- EmAnUeL1 lasal in pace eu is tradatorul nu el . eu il .......... in gat pe GA angell pardon Ga prostu
Ban | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Urat din partea voastra...Care a inchis topik cititi... | |
| |
|
| |
| Urat din partea voastra...Care a inchis topik cititi... | |
|