| Care e mai bun (Topik facut cine e mai bun dupa rosu si imi ziceti daca am uitat pe cineva ) | |
|
+11[GM]Eclipse AsAsInA97 Criss Angel sMiLeY! ;x TsZoPIx †♥C¡טּPả_CiטּP$→Øߧ€§$iøn♥† DEMONrau §üѧ[µ]łภξ pepsyl3mon XxXAdytzaXxX .Úniqúe 15 participanți |
|
Voi alegeti ;) | 1.PepsyL3mon | | 52% | [ 34 ] | 2.DEMONrau | | 8% | [ 5 ] | 3.SamanHalter | | 3% | [ 2 ] | 4.XxXZetuXxX | | 2% | [ 1 ] | 5.WhiteDemon | | 3% | [ 2 ] | 6.FrumuZicaGIRL | | 2% | [ 1 ] | 7.JustForce | | 2% | [ 1 ] | 8Magoo88 | | 0% | [ 0 ] | 9.Superreptila | | 21% | [ 14 ] | 10.Poker | | 9% | [ 6 ] |
| Total voturi : 66 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Care e mai bun (Topik facut cine e mai bun dupa rosu si imi ziceti daca am uitat pe cineva ) Lun Noi 08, 2010 8:16 am | |
| Hai sa vedem care e mai bun =)) | |
|
| |
XxXAdytzaXxX V.I.P.
Data de inscriere : 22/04/2010 Localizare : In Spatele Tau:P[;X]
| |
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Care e mai bun (Topik facut cine e mai bun dupa rosu si imi ziceti daca am uitat pe cineva ) Lun Noi 08, 2010 8:25 am | |
| reptilo m-ai furat la voturi:)))adyta te-a votat pe tn no pe mn =)))firai:D si adyta u esti p-kolo? | |
|
| |
XxXAdytzaXxX V.I.P.
| Subiect: Re: Care e mai bun (Topik facut cine e mai bun dupa rosu si imi ziceti daca am uitat pe cineva ) Lun Noi 08, 2010 8:26 am | |
| | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Care e mai bun (Topik facut cine e mai bun dupa rosu si imi ziceti daca am uitat pe cineva ) Lun Noi 08, 2010 8:40 am | |
| cik n-ai votat pe nime )))mincinosule =)))))))))))))))))))))))))))))))) las ca stiu eu ca pe reptila =)))))))))))))))))))))))))))))))))))) hehe tradatorule =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) | |
|
| |
§üѧ[µ]łภξ Membru Elite
Data de inscriere : 02/07/2010 Localizare : Vin dintr-un oras mic numit New Jersey
| Subiect: Re: Care e mai bun (Topik facut cine e mai bun dupa rosu si imi ziceti daca am uitat pe cineva ) Lun Noi 08, 2010 8:47 am | |
| Hmmmm nush pe cine sa aleg Votez cand se fac mai multe voturi ca sa nu se vada | |
|
| |
XxXAdytzaXxX V.I.P.
| Subiect: Re: Care e mai bun (Topik facut cine e mai bun dupa rosu si imi ziceti daca am uitat pe cineva ) Lun Noi 08, 2010 8:57 am | |
| pepsy=)) iti fac screen sa vezi ca pot vota ca sa vezi ca n`am votat?=)))))
| |
|
| |
.Úniqúe Moderator
| Subiect: Re: Care e mai bun (Topik facut cine e mai bun dupa rosu si imi ziceti daca am uitat pe cineva ) Lun Noi 08, 2010 11:50 am | |
| =)) voteaza cu cine vrea adi )) | |
|
| |
DEMONrau Membru
Data de inscriere : 08/11/2010 Varsta : 35 Localizare : BrAiLa
| |
| |
†♥C¡טּPả_CiטּP$→Øߧ€§$iøn♥† Membru Elite
Data de inscriere : 20/08/2010 Varsta : 31 Localizare : la curcani ....
| Subiect: Re: Care e mai bun (Topik facut cine e mai bun dupa rosu si imi ziceti daca am uitat pe cineva ) Lun Noi 08, 2010 12:53 pm | |
| la poker la ce? da la mt tot pepsy ramane | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
| Subiect: Re: Care e mai bun (Topik facut cine e mai bun dupa rosu si imi ziceti daca am uitat pe cineva ) Mar Noi 09, 2010 4:40 am | |
| - †♥C¡טּPả_CiטּP$→Øߧ€§$iøn♥† a scris:
- la poker la ce? da la mt tot pepsy ramane
Sa va spun eu care au fost cei mai buni pelyeri: aragon SUNSHINE superreptila pepsy3lemon Poker DIABLOTNT TmWar WhiteDemon Senseye Lazlo ETC astea au fost cei mai buni daca ereu intr-o bresla toti ere clar
Ultima editare efectuata de catre .ѕυρєяяєρтιℓα in Vin Noi 12, 2010 4:20 am, editata de 1 ori | |
|
| |
TsZoPIx Membru Elite
Data de inscriere : 09/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Pe Marte [;;)]
| Subiect: Re: Care e mai bun (Topik facut cine e mai bun dupa rosu si imi ziceti daca am uitat pe cineva ) Joi Noi 11, 2010 11:17 am | |
| | |
|
| |
sMiLeY! ;x Membru Elite
Data de inscriere : 02/09/2010 Varsta : 28 Localizare : Giurgiu!
| Subiect: Re: Care e mai bun (Topik facut cine e mai bun dupa rosu si imi ziceti daca am uitat pe cineva ) Joi Noi 11, 2010 11:57 am | |
| Toti din acea lista sunt buni...foarte buni!Dar il votez pe pepsy | |
|
| |
Criss Angel V.I.P.
Data de inscriere : 13/08/2010 Varsta : 33 Localizare : In The Graveyard
| Subiect: Re: Care e mai bun (Topik facut cine e mai bun dupa rosu si imi ziceti daca am uitat pe cineva ) Joi Noi 11, 2010 11:58 am | |
| | |
|
| |
§üѧ[µ]łภξ Membru Elite
Data de inscriere : 02/07/2010 Localizare : Vin dintr-un oras mic numit New Jersey
| Subiect: Re: Care e mai bun (Topik facut cine e mai bun dupa rosu si imi ziceti daca am uitat pe cineva ) Joi Noi 11, 2010 12:53 pm | |
| Criss, reptila si daca ar fi atent nu ar scrie corect
| |
|
| |
Criss Angel V.I.P.
| Subiect: Re: Care e mai bun (Topik facut cine e mai bun dupa rosu si imi ziceti daca am uitat pe cineva ) Joi Noi 11, 2010 12:56 pm | |
| | |
|
| |
AsAsInA97 Membru
Data de inscriere : 15/06/2010 Varsta : 29 Localizare : oradea
| Subiect: Re: Care e mai bun (Topik facut cine e mai bun dupa rosu si imi ziceti daca am uitat pe cineva ) Joi Noi 11, 2010 10:17 pm | |
| apoi de mine ai uitat cal bat si pe pepsy si pe reptila :P plz vot | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
| Subiect: Re: Care e mai bun (Topik facut cine e mai bun dupa rosu si imi ziceti daca am uitat pe cineva ) Vin Noi 12, 2010 4:21 am | |
| - AsAsInA97 a scris:
- apoi de mine ai uitat cal bat si pe pepsy si pe reptila :P plz vot
aha ma bati:))? tu ai bagat licori cum sa te bat asa :S? si app am facut 1-1 ai pierdut;) | |
|
| |
[GM]Eclipse Membru
Data de inscriere : 06/08/2010
| Subiect: Re: Care e mai bun (Topik facut cine e mai bun dupa rosu si imi ziceti daca am uitat pe cineva ) Vin Noi 12, 2010 8:37 am | |
| frate nu exista un jucator bun toti sunt buni la ceva si intotdeauna va trebui sa te perfectionezi sa ajungi mai bun ... nu am sa aleg pe nimeni deoarece toti imi sunteti prieteni dar cand e vorba sa se aleaga cei mai buni jucatori eu as zice sa se aleaga cea mai buna breasla ... deoarece akl vezi cine e mai bun si vechea grupa a fost una dintre cele mai bune pacat ca akm ne'am separat ... Deci bafta all in noul inceput pe sv si bun venit noilor veniti pe sv .... | |
|
| |
คคг๏ภรt๏ภє Membru
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 26 Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!
| Subiect: mai sa stici sa Sam Noi 13, 2010 2:44 am | |
| sa stiti ca pepsy e de treaba nu numai ca e un baiat bun are si gust bun doar e pepsy ) | |
|
| |
คคг๏ภรt๏ภє Membru
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 26 Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!
| Subiect: pepsy am o intrebare cum ai facut asta cu bifatu Sam Noi 13, 2010 2:45 am | |
| cu ai facut asta cu biftu?
//[GM]NekroS:avertisment Off-Topic+Dublu Post Warn2 | |
|
| |
αℓєχ ;x V.I.P.
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 113 Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..
| Subiect: Re: Care e mai bun (Topik facut cine e mai bun dupa rosu si imi ziceti daca am uitat pe cineva ) Vin Dec 17, 2010 9:01 am | |
| | |
|
| |
Criss Angel V.I.P.
| |
| |
DejaVu xD Membru
Data de inscriere : 02/12/2010 Varsta : 28 Localizare : STR8
| Subiect: Re: Care e mai bun (Topik facut cine e mai bun dupa rosu si imi ziceti daca am uitat pe cineva ) Sam Dec 18, 2010 4:49 am | |
| eu zik ca pepsy. e pr cu mne si cu Mossano | |
|
| |
◎FrienD★ V.I.P.
Data de inscriere : 13/05/2010 Varsta : 29 Localizare : Timisoara Comentarii : Imi plac fetele(la nebunie)!Imi mai place Metin2 si iubesc fotbalul!
| Subiect: Re: Care e mai bun (Topik facut cine e mai bun dupa rosu si imi ziceti daca am uitat pe cineva ) Sam Dec 18, 2010 7:35 am | |
| Cum mai putut uita pe mine Fr3ienD! ))))) Glumeam vot anonim ca sa nu se supere lumea!Dar eu fac cativa din acea lista! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Care e mai bun (Topik facut cine e mai bun dupa rosu si imi ziceti daca am uitat pe cineva ) | |
| |
|
| |
| Care e mai bun (Topik facut cine e mai bun dupa rosu si imi ziceti daca am uitat pe cineva ) | |
|