Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaSalutt!!! :d EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Salutt!!! :d

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Mossano
Membru
Membru
Mossano

Data de inscriere : 17/11/2010
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

Salutt!!! :d Empty
MesajSubiect: Salutt!!! :d   Salutt!!! :d Icon_minitimeMier Noi 17, 2010 11:07 am

Salut si buna numele meu este Marius....am 19 ani,stiu ca sunt putin plagiator si imi cer scuze pt asta, locuiesc in Bucuresti, ei bine nu ascult rock:) dar nici manele Shocked, ascult House, Club, Rap e favoritul, Hip-Hop....Cat despre alegerea de a juca pe acest server.....ma atrag metinurile care iti pun la incercare rabdarea, cat despre playeri majoritatea sunt perfecti...Gm,Ga inca nu v-am cunoscut dar cred ca sunteti de treaba. Mult succesc in continuare cu sv

Respect All Staff

By: Mossano
Sus In jos
คคг๏ภรt๏ภє
Membru
Membru
คคг๏ภรt๏ภє

Data de inscriere : 12/11/2010
Varsta : 26
Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!

MesajSubiect: Re: Salutt!!! :d   Salutt!!! :d Icon_minitimeVin Noi 19, 2010 10:57 am

salut se vede din cele spuse ca ai 19 ani cred ca vei fi unuk dintre prieteni mei cei mai buni Very Happy si sper sa ne intelegem fata de alti prezentarea ta ma atras fff tare bfta si sper sa vi pe galben Smile numele meu este Jory acolo
Sus In jos
Mossano
Membru
Membru
Mossano

Data de inscriere : 17/11/2010
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Salutt!!! :d   Salutt!!! :d Icon_minitimeSam Noi 20, 2010 8:39 am

Am trecut pe galben in vizita dar dimineata....Maine o sa trec sami spui o ora si vorbim akolo ....Multumesc de reply !!

Respect Staff!
Sus In jos
ѕηαкєвσу
Membru
Membru

Data de inscriere : 27/06/2010

MesajSubiect: Re: Salutt!!! :d   Salutt!!! :d Icon_minitimeSam Noi 20, 2010 8:46 am

Bine ai venit Mossano Smile. deja suntem prieteni Smile
Sus In jos
αℓєχ ;x
V.I.P.
V.I.P.
αℓєχ ;x

Data de inscriere : 06/09/2010
Varsta : 113
Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..

MesajSubiect: Re: Salutt!!! :d   Salutt!!! :d Icon_minitimeDum Noi 21, 2010 4:35 am

Mossano a scris:
Salut si buna numele meu este Marius....am 19 ani,stiu ca sunt putin plagiator si imi cer scuze pt asta, locuiesc in Bucuresti, ei bine nu ascult rock:) dar nici manele Shocked, ascult House, Club, Rap e favoritul, Hip-Hop....Cat despre alegerea de a juca pe acest server.....ma atrag metinurile care iti pun la incercare rabdarea, cat despre playeri majoritatea sunt perfecti...Gm,Ga inca nu v-am cunoscut dar cred ca sunteti de treaba. Mult succesc in continuare cu sv

Respect All Staff

By: Mossano
Salut Marius
Sus In jos
Zoo[M]
Membru Elite
Membru Elite
Zoo[M]

Data de inscriere : 17/07/2010
Localizare : Ch1 Regat Blue ;x

MesajSubiect: Re: Salutt!!! :d   Salutt!!! :d Icon_minitimeMier Noi 24, 2010 1:24 pm

SALUT SPRE SA NE INTELEGEM DE MINUNE!!
Sus In jos
http://www.metin2ro.ilive.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Salutt!!! :d   Salutt!!! :d Icon_minitime

Sus In jos

Salutt!!! :d
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-