| SEPARE CA CU TIMPU A VENIT SI RANDUL MEU :( | |
|
+5No.1Fear Isabella •ďŗè∂м-špırıт• Suspektu คคг๏ภรt๏ภє 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
คคг๏ภรt๏ภє Membru
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 26 Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!
| Subiect: SEPARE CA CU TIMPU A VENIT SI RANDUL MEU :( Sam Noi 13, 2010 11:46 pm | |
| salut acesta va fi ultimul mesaj facut de mine deoarece de cand am venit numai reclamatii am numai plangeri toti ma urasc nustiu din ce cauza sa stiti ca nici pe joc nu o sa mai vin dar va divulghez un secret enorm EU NU SUNT NOU PE ACEST JOC SI FORUM IL JOC DE 1 AN STIU MULTE IN JOC MA CHEMA AARONSTONE dar miam facut nou cont cu candul ca o sa ma placa lumea mai mult dar sa intors subiectul imi pare foarte rau de prietenii pe care iam avut va promit ca nu am sa va uit nici odata lLAREVEDERE! | |
|
| |
Suspektu Membru Elite
Data de inscriere : 11/05/2010 Varsta : 26 Localizare : Shakar
| Subiect: Re: SEPARE CA CU TIMPU A VENIT SI RANDUL MEU :( Dum Noi 14, 2010 4:05 am | |
| k asha sa fie oltimu mesaj | |
|
| |
•ďŗè∂м-špırıт• Membru Elite
Data de inscriere : 18/06/2010 Varsta : 31 Localizare : My Own World :X :p
| Subiect: Re: SEPARE CA CU TIMPU A VENIT SI RANDUL MEU :( Sam Noi 20, 2010 12:33 am | |
| | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| |
| |
No.1Fear Membru Elite
Data de inscriere : 26/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Oriunde :P
| Subiect: Re: SEPARE CA CU TIMPU A VENIT SI RANDUL MEU :( Sam Noi 20, 2010 3:18 am | |
| | |
|
| |
Isabella V.I.P.
Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Alaturi de persoana iubita!(Dej Judetul Cluj) Comentarii : Wings...Don't make the angel....but Dick makes you angel
| Subiect: Re: SEPARE CA CU TIMPU A VENIT SI RANDUL MEU :( Sam Noi 20, 2010 3:23 am | |
| | |
|
| |
คคг๏ภรt๏ภє Membru
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 26 Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!
| Subiect: Re: SEPARE CA CU TIMPU A VENIT SI RANDUL MEU :( Sam Noi 20, 2010 7:37 am | |
| VREAU SA VA ZIC CA ISA SI CEILALTI MI-ATI DESCHIS OCHI MI-AM DAT SEAMA CA SA FIU RESPECTAT TREBUIE SA RESPECT SI AI DREPTATE CE ATATEA TOPICRUI INCUTILE? MS DE SFATURI SI ASA VOI FACE SPER CA DE ACUM SA MA INCULDETI IN GRUPUL VOSTRU DE PRIETENI MS INCO O DATA | |
|
| |
αℓєχ ;x V.I.P.
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 113 Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..
| Subiect: Re: SEPARE CA CU TIMPU A VENIT SI RANDUL MEU :( Dum Noi 21, 2010 6:10 am | |
| - AaronStone a scris:
- salut acesta va fi ultimul mesaj facut de mine deoarece de cand am venit numai reclamatii am numai plangeri toti ma urasc nustiu din ce cauza sa stiti ca nici pe joc nu o sa mai vin dar va divulghez un secret enorm
EU NU SUNT NOU PE ACEST JOC SI FORUM IL JOC DE 1 AN STIU MULTE IN JOC MA CHEMA AARONSTONE dar miam facut nou cont cu candul ca o sa ma placa lumea mai mult dar sa intors subiectul imi pare foarte rau de prietenii pe care iam avut va promit ca nu am sa va uit nici odata lLAREVEDERE! E alegerea ta.. Totusi eu iti spun : "Numai tu o sa alegi decizia corecta" | |
|
| |
คคг๏ภรt๏ภє Membru
| |
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| |
| |
†♥C¡טּPả_CiטּP$→Øߧ€§$iøn♥† Membru Elite
Data de inscriere : 20/08/2010 Varsta : 31 Localizare : la curcani ....
| Subiect: Re: SEPARE CA CU TIMPU A VENIT SI RANDUL MEU :( Lun Noi 22, 2010 1:21 am | |
| asa walle acm dedic si eu o poezie scrisa de mn puteti cauta oriunde da nu gasiti deci: Ce te rr speedule? ) fara bonusuri fara pietre cu jucatorii la perete:)) dc nu lasai asa cum trecea vremea mea:)) Jucatorii scad, hackarii vin si speedu ni-l raneste bate hostu in frunzan .. ) jucatorii angel ti arunca:)) si dc sa nu plec? dak jucatorii plek? plec in alte mt ducand dorurile mele si visele mele )) si se duc pe rand pe rand jucatorii si hackari cutreierand ) si se duc ca hackarii scuturand pc-urile si ma lasa hackarit vejtejit si adormit si cu playarii singurel de ma plictisesc numai cu ei ) By cola | |
|
| |
รค๓คภђєltєг Membru
Data de inscriere : 21/11/2010 Varsta : 29 Localizare : ce vrei sa stii u?:))
| Subiect: Re: SEPARE CA CU TIMPU A VENIT SI RANDUL MEU :( Mier Noi 24, 2010 10:19 pm | |
| AronStone esti STONE de pe albastrii???? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: SEPARE CA CU TIMPU A VENIT SI RANDUL MEU :( | |
| |
|
| |
| SEPARE CA CU TIMPU A VENIT SI RANDUL MEU :( | |
|