คคг๏ภรt๏ภє Membru
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 26 Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!
| Subiect: am raspuns la multe topicuri de alea voastre e randul meu :D Sam Noi 13, 2010 12:40 am | |
| deci am inventat un joc care se juaca dupa regulile astea mai intai un exemplu deal meu uitativa cu mare atentie dupa exemplu asa se joaca : jucatorul exemplu 1 : era jucatorul exeplu 2: odata jucatorul exeplu 3:ca jucatorul exeplu 4:nici si tot asa sper ca vati prins de joc eu voi incepe primul si voi continuati cu cate un singur cuvant la sfarsitul jocului cand voi zice gata eu si cu voi o sa alegem cel mai tare cuvant care a facut povestea interesanta sper sa va placa incep : a fost odata ca nici odata un :
| |
|
♥☺†_ľnľmľó₤ẫŤħã_†☺♥ Membru
Data de inscriere : 16/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Pe chat:>:>
| Subiect: Re: am raspuns la multe topicuri de alea voastre e randul meu :D Sam Noi 13, 2010 2:23 am | |
| | |
|
eu Membru
Data de inscriere : 10/11/2010
| Subiect: Re: am raspuns la multe topicuri de alea voastre e randul meu :D Sam Noi 13, 2010 2:55 am | |
| joc cam stupid..dupa parerea mea si fara logica | |
|
คคг๏ภรt๏ภє Membru
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 26 Localizare : acolo de unde nu iti poti imagina acolo unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca acolo de unde apa o iei numai de la ploaie acolo de unde mancarea o iei numai de la Basescu acolo unde se face sapa de lemn AFRICA!
| Subiect: catre EU Sam Noi 13, 2010 8:15 am | |
| mai eu sa sti ca nu am nimic cu tine si nu inteleg dece esti asa cu mine ai depsit limita bunului simt terog sa termini sau te postez | |
|
•ďŗè∂м-špırıт• Membru Elite
Data de inscriere : 18/06/2010 Varsta : 31 Localizare : My Own World :X :p
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: am raspuns la multe topicuri de alea voastre e randul meu :D | |
| |
|