Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaO noua prezentare! EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

O noua prezentare!

In jos 
+8
αℓєχ ;x
SLΛZΣПGΣЯ
GodFather♥
Annabelle
◎FrienD★
Punky'BoyZz'4u
xXxNightAnGeLxXx
Busky
12 participanți
AutorMesaj
Busky
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 07/07/2010
Varsta : 30
Localizare : Pe Jupiter:X

O noua prezentare! Empty
MesajSubiect: O noua prezentare!   O noua prezentare! Icon_minitimeMier Sept 15, 2010 12:16 am

Salutare.. ma numesc sumudica mihai drunken ceva legaturii cu sumudica de la rapid Embarassed

Am 16 ani! am aterizat pe tera pe data de 15.09.1994 Joc metin2 de 2 ani jumate am avut un cont pe ro de 45 Spyder.. pegasus regatu albastru.. dar mam facut crud si lam sters.. am un cont de lvl 99 pe speed.. ninja numele By enigma Sunt moderator aici pe forum.. si voi reveni si pe chat..:* pai si cateva lucrurii mai interesante despre mn Embarassed imi place sa imi fac prieteni cheers am o fina si un fin aici;x Ramo si Arow!!

Am multi prieteni si prietene:X sunt o fire mai haioasa rad oricand se poate si inviorez orice persoana din preajma mea chiardaca este suparata! joc fotbal de 1 an:X sunt portar la Astro! in 1 an de zile de cand sunt portar nu am luat un gol.. imi place sami dedic munca de Goalkeeper!

Cam atat despre mn Va urez bafta si voua si sunt incantat sa va cunosc!! Basketball

Ultima editare efectuata de catre ByEnigma{Designer} in Mier Sept 15, 2010 4:38 am, editata de 2 ori
Sus In jos
http://xat.com/Metin2RoSpeed_Romania
xXxNightAnGeLxXx
V.I.P.
V.I.P.
xXxNightAnGeLxXx

Data de inscriere : 19/06/2010
Varsta : 28
Localizare : Constanta ;)

O noua prezentare! Empty
MesajSubiect: Re: O noua prezentare!   O noua prezentare! Icon_minitimeMier Sept 15, 2010 4:32 am

buna enigma eu te stiu iti multumesc mult mult pt itm

P.S am auzit ca esti portar asta inseamna ca rupi bilete la intrare Smile)
Sus In jos
Punky'BoyZz'4u
Membru
Membru
Punky'BoyZz'4u

Data de inscriere : 13/09/2010
Varsta : 31
Localizare : Arad

O noua prezentare! Empty
MesajSubiect: Re: O noua prezentare!   O noua prezentare! Icon_minitimeMier Sept 15, 2010 4:38 am

[b] Sall Embarassed Embarassed mai tu nu mai vorbesti cu mine?Sad sau ce naiba tiamd at 100 de messuri erai..si nu miai raspuns ce s-a intmplat? No No No
Sus In jos
◎FrienD★
V.I.P.
V.I.P.
◎FrienD★

Data de inscriere : 13/05/2010
Varsta : 29
Localizare : Timisoara
Comentarii : Imi plac fetele(la nebunie)!Imi mai place Metin2 si iubesc fotbalul!

O noua prezentare! Empty
MesajSubiect: Re: O noua prezentare!   O noua prezentare! Icon_minitimeMier Sept 15, 2010 6:22 am

Tarziu rusinica!Bun venit!
Sus In jos
Annabelle
V.I.P.
V.I.P.
Annabelle

Data de inscriere : 28/06/2010
Varsta : 101

O noua prezentare! Empty
MesajSubiect: Re: O noua prezentare!   O noua prezentare! Icon_minitimeMier Sept 15, 2010 8:19 am

ByEnigma{Designer} a scris:
Salutare.. ma numesc sumudica mihai drunken ceva legaturii cu sumudica de la rapid Embarassed

Am 16 ani! am aterizat pe tera pe data de 15.09.1994 Joc metin2 de 2 ani jumate am avut un cont pe ro de 45 Spyder.. pegasus regatu albastru.. dar mam facut crud si lam sters.. am un cont de lvl 99 pe speed.. ninja numele By enigma Sunt moderator aici pe forum.. si voi reveni si pe chat..:* pai si cateva lucrurii mai interesante despre mn Embarassed imi place sa imi fac prieteni cheers am o fina si un fin aici;x Ramo si Arow!!

Am multi prieteni si prietene:X sunt o fire mai haioasa rad oricand se poate si inviorez orice persoana din preajma mea chiardaca este suparata! joc fotbal de 1 an:X sunt portar la Astro! in 1 an de zile de cand sunt portar nu am luat un gol.. imi place sami dedic munca de Goalkeeper!

Cam atat despre mn Va urez bafta si voua si sunt incantat sa va cunosc!! Basketball
bafta
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

O noua prezentare! Empty
MesajSubiect: Re: O noua prezentare!   O noua prezentare! Icon_minitimeJoi Sept 16, 2010 11:17 pm

bafta miss magia anului:))
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
SLΛZΣПGΣЯ
Membru Elite
Membru Elite
SLΛZΣПGΣЯ

Data de inscriere : 14/06/2010
Varsta : 29
Localizare : Ploiesti

O noua prezentare! Empty
MesajSubiect: Re: O noua prezentare!   O noua prezentare! Icon_minitimeJoi Sept 16, 2010 11:45 pm

bun venit
Sus In jos
αℓєχ ;x
V.I.P.
V.I.P.
αℓєχ ;x

Data de inscriere : 06/09/2010
Varsta : 113
Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..

O noua prezentare! Empty
MesajSubiect: Re: O noua prezentare!   O noua prezentare! Icon_minitimeVin Sept 17, 2010 11:59 pm

Salut.
Sus In jos
❣ Ř∂mσ :ჯ
Membru Elite
Membru Elite
❣ Ř∂mσ :ჯ

Data de inscriere : 25/04/2010
Varsta : 112
Localizare : # Pe malu' marii..Privind rasaritu :)

O noua prezentare! Empty
MesajSubiect: Re: O noua prezentare!   O noua prezentare! Icon_minitimeDum Sept 19, 2010 2:11 am

# Da nashule` :>:X welcome again` :* :X cheers cheers
Sus In jos
XxXSeByXxX
Membru Elite
Membru Elite
XxXSeByXxX

Data de inscriere : 29/08/2010
Varsta : 31
Localizare : тαяgυ-ƒяυмσѕ

O noua prezentare! Empty
MesajSubiect: Re: O noua prezentare!   O noua prezentare! Icon_minitimeDum Sept 19, 2010 6:14 am

Welcome and Good Luck:)
Sus In jos
Ake
Membru
Membru
Ake

Data de inscriere : 31/07/2010
Localizare : Inchisoare:)

O noua prezentare! Empty
MesajSubiect: Re: O noua prezentare!   O noua prezentare! Icon_minitimeLun Sept 20, 2010 5:13 am

Bafta:D
eu detin "Good Luck"-u

Good Luck...
Sus In jos
♥«•°.ßคßÿяέßέℓ.°•»
Membru Elite
Membru Elite
♥«•°.ßคßÿяέßέℓ.°•»

Data de inscriere : 31/08/2010
Varsta : 28
Localizare : Peste tot dar nicaieri

O noua prezentare! Empty
MesajSubiect: Re: O noua prezentare!   O noua prezentare! Icon_minitimeJoi Sept 23, 2010 10:07 pm

Salut.. Razz

t'pUp Razz
Sus In jos
αℓєχ ;x
V.I.P.
V.I.P.
αℓєχ ;x

Data de inscriere : 06/09/2010
Varsta : 113
Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..

O noua prezentare! Empty
MesajSubiect: Re: O noua prezentare!   O noua prezentare! Icon_minitimeJoi Sept 23, 2010 11:41 pm

Salut.
Sus In jos
Continut sponsorizat

O noua prezentare! Empty
MesajSubiect: Re: O noua prezentare!   O noua prezentare! Icon_minitime

Sus In jos

O noua prezentare!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Esti nou ? Prezinta-te !-
Mergi direct la: