tomaftw Membru
Data de inscriere : 21/08/2010 Varsta : 31 Localizare : pe scaun!
| Subiect: TomAftw. Mai bine mai tarziu, decat niciodata. ^^ Mar Sept 07, 2010 9:22 am | |
| Salutare.a venit timpul sa ma prezint, ma numesc Rotaru Mihai Tomiţă, am 17 ani, sunt o fire sociabila, cu umor mult, prietenoasa, dar si cu defecte.. nehotarat,indiferent cateodata,insistent(cand am dreptate) usor influentabil de persoanele din jur(recte anturaj), poate cateodata prea grabit..dar oamenii din jur ma accepta asa cum sunt( sau nu ), pt ca am vazut ca multi dupa forum, mai ales chat, nu ma suporta, pt. ca sunt singurul care are tupeul sa spuna ceva, si cu cap...nu vorbe aruncate in vant...( vorba aceea: daca nu ma inghiti, poti sa ma .. ! ) Multi, cand fac prezentarile, isi expun cele mai alese calitati...insa dragii mei, nu e chiar asa .. Cat despre hobby-urile mele: Baschet(performanta), counter strike(m-am lasat acum 2 ani, dar am jucat ACL si PGL 2 sezoane..22-23), metin (bineinteles,pe diferite servere, cu un singur scop: MORI! ), photoshop( editez cat se poate de bine fotografii : rendere, stock-uri sau chiar poze adevarate.) Locuiesc in Bucuresti, sct 3...invat in L. teoretic A. I. Cuza ( parnaie.com ! ) ) Daca aveti ceva de intrebat sau de criticat, o puteti face personal chiar aici.. | |
|
NuseStie Membru Elite
Data de inscriere : 26/08/2010 Varsta : 28 Localizare : Pe aici pe acolo...
| Subiect: Re: TomAftw. Mai bine mai tarziu, decat niciodata. ^^ Mar Sept 07, 2010 10:25 am | |
| | |
|
mejustme Membru
Data de inscriere : 07/08/2010 Varsta : 29 Localizare : pe luna
| Subiect: Re: TomAftw. Mai bine mai tarziu, decat niciodata. ^^ Mar Sept 07, 2010 10:34 am | |
| | |
|
αℓєχ ;x V.I.P.
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 113 Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..
| Subiect: Re: TomAftw. Mai bine mai tarziu, decat niciodata. ^^ Dum Sept 26, 2010 8:41 pm | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: TomAftw. Mai bine mai tarziu, decat niciodata. ^^ | |
| |
|