| New Update : Licori | |
|
+4TheOnlyAngel djk3nzor liquid [Owner]Angel 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: New Update : Licori Mar Apr 13, 2010 8:02 am | |
| Din data de 14.04.10 la Negustoarea de diverse vor fi adaugate licori pentru viteza de miscare si viteza de atac mai mari decat +10 ! | |
|
| |
liquid Membru
Data de inscriere : 13/04/2010
| Subiect: SoooooPeR Mar Apr 13, 2010 11:14 am | |
| Mi se pare super pentru a avea toate chestiile acestea in map2 scu schimbare de sexe etc ,,,,,,,......... dar as vrea armuri de rege la negustori ar fii cel mai tare server roman din romania... | |
|
| |
djk3nzor Membru
| Subiect: Re: New Update : Licori Mar Apr 13, 2010 11:20 am | |
| - liquid a scris:
- Mi se pare super pentru a avea toate chestiile acestea in map2 scu schimbare de sexe etc ,,,,,,,......... dar as vrea armuri de rege la negustori ar fii cel mai tare server roman din romania...
Pai daca ar fi armuri la Negustori,nu ar mai fi nici un farmec...toti ar arata la fel..totusi e bine sa ne chinuim sa face rost de iteme,altfel nu mai are nici un farmec Jocul. | |
|
| |
TheOnlyAngel Membru
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 28 Localizare : Alba Iulia
| Subiect: Re: New Update : Licori Mar Apr 13, 2010 8:11 pm | |
| - liquid a scris:
- Mi se pare super pentru a avea toate chestiile acestea in map2 scu schimbare de sexe etc ,,,,,,,......... dar as vrea armuri de rege la negustori ar fii cel mai tare server roman din romania...
Off:...daca s'ar introduce armurile de rege la NPC....cum s'a mai zis toti ar arata la fel...si nu mai ai nici o munca... nu e destul ca poti baga 18kPV pe un item...acum daca s'ar face de la lvl 50 te potti duce in Grota la crescut... si daca asa...deja ce'i care au? mai ales Warriorii care deabia gasesc un otel....il fac +9 si apoi poate il face poate il strica...si au bagat o gramada de bani in el (ce'i care l'au cumparat)...deci....nu e drept pentru ce'i care s'au chinuit sa'si faca armura de rege si On: o chiar bine ca licori Verzi si mai ales mov folosesc din plin.....imi sunt cam indispensabile la crescut.... | |
|
| |
Ever4You Membru
| Subiect: Re: New Update : Licori Mar Apr 13, 2010 9:40 pm | |
| Gm ai putea baga licori G si sa mai adaugi tu +10 la fiecare ca destul iti da la inceput 20 de lic mov cu +60 movement | |
|
| |
liquid Membru
| Subiect: scuze Mar Apr 13, 2010 11:30 pm | |
| scuze man aveti dreptate in privinta la asta... | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: New Update : Licori Mier Apr 14, 2010 3:10 am | |
| viteza atac +30 / viteza de miscare +60 (licori speciale) - durata 30 min | |
|
| |
diabolick97 Membru
Data de inscriere : 17/04/2010
| Subiect: Re: New Update : Licori Sam Apr 17, 2010 9:48 am | |
| Eu nu am avut NICIODATA KING asa ca sunt de acor cu liquid....... dar ar fi prea simplu aici de acord cu MyLife dar totusi e cam greu sa iti faci king | |
|
| |
tractor Membru
Data de inscriere : 17/04/2010
| Subiect: GA Joi Apr 22, 2010 8:38 am | |
| GA esti din Tg-Jiu?si io sunt din Motru...lol | |
|
| |
djk3nzor Membru
| Subiect: Re: New Update : Licori Joi Apr 22, 2010 9:31 am | |
| - tractor a scris:
- GA esti din Tg-Jiu?si io sunt din Motru...lol
Maaaaa voi cititi REGULAMENTUL ? De ce postati unde nu trebuie si altceva ce nu apartine de acest topic? Trebuie un Moderator pe Forum pentru a sanctiona asemenea oameni. 3 WARN=BAN | |
|
| |
g00gosikayo Membru
Data de inscriere : 19/04/2010 Localizare : Roman
| Subiect: Re: New Update : Licori Joi Apr 22, 2010 10:26 am | |
| | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: New Update : Licori | |
| |
|
| |
| New Update : Licori | |
|