| Buna Seara ^^ | |
|
+13•Giuli• HadesOriginal αℓєχ ;x SAVIN1 Alin26 SuRaBoy10 Blend007&Tonyyy Visage vrapp14 ^_^ZCF^_^ GodFather♥ AndreASister Teachers 17 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Teachers Membru
Data de inscriere : 23/05/2010 Varsta : 32
| Subiect: Buna Seara ^^ Mier Iun 23, 2010 10:40 am | |
| Buna,numele meu este :Vulpescu Mihai Alexandru ^^,1.84, 65 Kg, 18 ani,Capricorn.Vreau sa dau la Politehnica /Automatizari in Bucuresti. Imi place foarte mult sa ascult oamenii,ma pasioneaza modul in care ei imi raspund,ma asculta,si ma privesc, lucru care ma ajuta foarte mult in a cunoaste oamenii. Nu imi plac glumele,le vad ca pe un lucru idiot care nu serveste la nimic bun,nici macar la inbunatatirea starii de spirit,sau aplanarea unui conflict,lipsa de ocupatie. La prima vedere ''par'' enigmatic,interiorizat,demodat.. Imi place 'vechiul'', imi place sa beau un vin rosu si sa ascult Jazz. Ma fascineaza J.R.R Tolkien,cartile scrise de el,personajele fictive carora le-a dat viata,muzica compusa de ''Howard Shore'' este minunata,si buna pentru meditatie. Sunt egoist la bani,si am un orgoliu de nemaivazut. M-i se reproseaza mereu faptul ca vorbesc cu subinteles sau ca ,(virgula) caut cuvinte marete,nu spun lucrurilor pe nume (Direct)..Imi place sa duc si sa aduc persoana respectiva si sa o plimb,sa o fac sa inteleaga singura si sa se convinga ca este ''agramata''...decat sa ii spun direct . Am propile mele principii si imi place sa demonstrez stiintific si logic orice chitibus. Am un 'Blog' pe care scriu din 2008 /poezii/versuri etc.. Am propiul principiu in legatura cu :Greseala,eroare,scuze.:: Posibil,suntem constienti de decizile noastre si de ce spune,de semnalele pe care le primim de la creier. Sunt ale noastre in concluzie greseala sau prostia o vad ca pe o dereglare grava ce tine de sistemul nostru.Pot sa zic ca suntem defecti,irecuperabil,valabil doar pentru cei ce se incadreaza in categoria asta. Nu sunt scuze si nici explicatii pentru greseala,minciuna sau prostie ..snobism. ! Omul este o masina defecta ruginita.Din propia vina! Din propiul sistem necapabil sa se mentina.
Sper ca nu v-am plictisit | |
|
| |
AndreASister Membru
Data de inscriere : 06/06/2010 Varsta : 30 Localizare : Brasov
| Subiect: Frumos Mier Iun 23, 2010 11:06 am | |
| Foarte frumoasa prezentarea...Bine ai venit pe Speed
Da stiu sunt foarte scurta:)) | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Buna Seara ^^ Mier Iun 23, 2010 11:08 am | |
| Bine ai venit! Frumoasa prezentare(pe mine ma dureau ochii pe la jumatate! Speram sa te distrezi! | |
|
| |
^_^ZCF^_^ V.I.P.
Data de inscriere : 21/04/2010 Varsta : 30 Localizare : undeva'n romania
| Subiect: :) Mier Iun 23, 2010 11:10 am | |
| bine ai venit...cred ca e cea mai "bogata" prezentare de pana acum ....felicitari | |
|
| |
Teachers Membru
Data de inscriere : 23/05/2010 Varsta : 32
| Subiect: Re: Buna Seara ^^ Mier Iun 23, 2010 11:31 am | |
| Multumesc,multumesc .. Sper sa ne intalnim si in joc.. | |
|
| |
vrapp14 Membru
Data de inscriere : 08/06/2010 Varsta : 29 Localizare : Camanesti
| |
| |
Visage V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 27 Localizare : Zalau,Salaj
| Subiect: Re: Buna Seara ^^ Joi Iun 24, 2010 2:46 am | |
| Speram speram,sa ne intalnim iti uram Succes ! | |
|
| |
Blend007&Tonyyy Membru
Data de inscriere : 09/05/2010 Varsta : 26 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: Buna Seara ^^ Joi Iun 24, 2010 2:51 am | |
| reee!!;x FF frumoasa prezentarea!!
Sper sa ne cunoastem! As vrea sa profit de acest reply pentru al felicita pe prietenul meu PeNal pentru postul de Helper | |
|
| |
SuRaBoy10 V.I.P.
Data de inscriere : 17/05/2010 Varsta : 29 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: Buna Seara ^^ Mier Iun 30, 2010 12:13 am | |
| welcome succes la iteme pe speed | |
|
| |
Alin26 Membru Elite
Data de inscriere : 20/06/2010 Varsta : 29 Localizare : Titu,Jud Dambovita
| Subiect: Re: Buna Seara ^^ Mier Iun 30, 2010 12:40 am | |
| | |
|
| |
SAVIN1 Membru Elite
Data de inscriere : 28/06/2010 Varsta : 29 Localizare : TITU
| Subiect: Re: Buna Seara ^^ Mier Iun 30, 2010 1:48 am | |
| andrea id taw si welcome! | |
|
| |
αℓєχ ;x V.I.P.
Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 113 Localizare : Si fac pariu ca prezentarea mea ar schimba ceva..
| Subiect: Re: Buna Seara ^^ Dum Noi 21, 2010 7:12 am | |
| | |
|
| |
HadesOriginal Membru
Data de inscriere : 14/11/2010 Varsta : 26 Localizare : In fata la calc pe forum
| Subiect: Re: Buna Seara ^^ Dum Noi 21, 2010 7:21 am | |
| | |
|
| |
•Giuli• Membru
Data de inscriere : 12/11/2010 Varsta : 30 Localizare : De acolo de unde nici nu iti imaginezi , de acolo de unde soarele trebuie platit ca sa straluceasca !
| Subiect: Re: Buna Seara ^^ Dum Noi 21, 2010 7:33 am | |
| Bine ai venith !
Frumoasa prezentare ! | |
|
| |
bossu233 Membru
Data de inscriere : 15/11/2010
| Subiect: Buna Seara ^^ Dum Noi 21, 2010 9:59 am | |
| M-a durut ochii dupa ce am citit da e frumoasa prezentarea si bun venit pe speed:D Ma numesk in joc E3ne4gy si spre sa ne intalnim si sa ne intelgem bine.
Succes
| |
|
| |
Zoo[M] Membru Elite
Data de inscriere : 17/07/2010 Localizare : Ch1 Regat Blue ;x
| Subiect: Re: Buna Seara ^^ Mar Noi 23, 2010 12:56 pm | |
| Salut , Sper sa ne intelegem bine !! | |
|
| |
•ďŗè∂м-špırıт• Membru Elite
Data de inscriere : 18/06/2010 Varsta : 31 Localizare : My Own World :X :p
| Subiect: Re: Buna Seara ^^ Sam Noi 27, 2010 12:14 pm | |
| - Teachers a scris:
- Buna,numele meu este :Vulpescu Mihai Alexandru ^^,1.84, 65 Kg, 18 ani,Capricorn.Vreau sa dau la Politehnica /Automatizari in Bucuresti. Imi place foarte mult sa ascult oamenii,ma pasioneaza modul in care ei imi raspund,ma asculta,si ma privesc, lucru care ma ajuta foarte mult in a cunoaste oamenii. Nu imi plac glumele,le vad ca pe un lucru idiot care nu serveste la nimic bun,nici macar la inbunatatirea starii de spirit,sau aplanarea unui conflict,lipsa de ocupatie. La prima vedere ''par'' enigmatic,interiorizat,demodat..
Imi place 'vechiul'', imi place sa beau un vin rosu si sa ascult Jazz. Ma fascineaza J.R.R Tolkien,cartile scrise de el,personajele fictive carora le-a dat viata,muzica compusa de ''Howard Shore'' este minunata,si buna pentru meditatie. Sunt egoist la bani,si am un orgoliu de nemaivazut. M-i se reproseaza mereu faptul ca vorbesc cu subinteles sau ca ,(virgula) caut cuvinte marete,nu spun lucrurilor pe nume (Direct)..Imi place sa duc si sa aduc persoana respectiva si sa o plimb,sa o fac sa inteleaga singura si sa se convinga ca este ''agramata''...decat sa ii spun direct . Am propile mele principii si imi place sa demonstrez stiintific si logic orice chitibus. Am un 'Blog' pe care scriu din 2008 /poezii/versuri etc.. Am propiul principiu in legatura cu :Greseala,eroare,scuze.:: Posibil,suntem constienti de decizile noastre si de ce spune,de semnalele pe care le primim de la creier. Sunt ale noastre in concluzie greseala sau prostia o vad ca pe o dereglare grava ce tine de sistemul nostru.Pot sa zic ca suntem defecti,irecuperabil,valabil doar pentru cei ce se incadreaza in categoria asta. Nu sunt scuze si nici explicatii pentru greseala,minciuna sau prostie ..snobism. ! Omul este o masina defecta ruginita.Din propia vina! Din propiul sistem necapabil sa se mentina.
Sper ca nu v-am plictisit ohoo baa ), cat scrii frate.. primele 2 randuri am citit si atat.. ) Welcome, sper sa ne intelegem.. | |
|
| |
No.1Fear Membru Elite
Data de inscriere : 26/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Oriunde :P
| Subiect: Re: Buna Seara ^^ Vin Dec 03, 2010 9:25 am | |
| Welcome tohellpardon,Metin2RoSpeed
Vad ca iti place scrisul pe calculator si forumul | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Buna Seara ^^ | |
| |