Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaCam vechi :)) dar sa ma prezint si eu:X EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Cam vechi :)) dar sa ma prezint si eu:X

In jos 
+4
ionutu
xXDragon99Xx
Daniel007
tฬเรt lє๓0ภєl
8 participanți
AutorMesaj
tฬเรt lє๓0ภєl
Membru Elite
Membru Elite
tฬเรt lє๓0ภєl

Data de inscriere : 05/05/2010
Localizare : Il caut pe god si nul gasesc...il caut pe god si nul gasesc...toate legendele sa apeleze la mine:X

Cam vechi :)) dar sa ma prezint si eu:X Empty
MesajSubiect: Cam vechi :)) dar sa ma prezint si eu:X   Cam vechi :)) dar sa ma prezint si eu:X Icon_minitimeDum Iun 13, 2010 9:57 pm

Ma numesc Andrei,Mihai porecla Iker pafara mi se mai zice si iki Embarassed Am 12 ani fac 13 in august pe 7:) ochi :caprui,par castaniu:),Din Buzau:)Imi place sa joc fotbal:X:X:X,Metin:X:X:X,Cs(HeadShoot;))) Shi handballul ma pasioneaza pt ca e un joc distractiv!La fotbal mai mereu stau in poarta pt ca apar bn tongue ! Shi cam atat despre mn! In joc sunt cu numele de pe forum regat roshu sura arme:)! Bft la joc si sper sa ne vedem ! Pe uni de pe forum ii stiu cam multi dar nu mai enumar dar sper sa ma inteleg bn si cu cei noi!

R3sp3ct king
Sus In jos
Daniel007
Membru
Membru
Daniel007

Data de inscriere : 22/05/2010
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Cam vechi :)) dar sa ma prezint si eu:X   Cam vechi :)) dar sa ma prezint si eu:X Icon_minitimeDum Iun 13, 2010 10:20 pm

Bafta la joc si la crescut!!!

Si... La multi ani pentru 7 august.
Sus In jos
tฬเรt lє๓0ภєl
Membru Elite
Membru Elite
tฬเรt lє๓0ภєl

Localizare : Il caut pe god si nul gasesc...il caut pe god si nul gasesc...toate legendele sa apeleze la mine:X

MesajSubiect: Re: Cam vechi :)) dar sa ma prezint si eu:X   Cam vechi :)) dar sa ma prezint si eu:X Icon_minitimeDum Iun 13, 2010 11:01 pm

MZ cheers
Sus In jos
xXDragon99Xx
Membru
Membru

Data de inscriere : 30/04/2010

MesajSubiect: Re: Cam vechi :)) dar sa ma prezint si eu:X   Cam vechi :)) dar sa ma prezint si eu:X Icon_minitimeDum Iun 13, 2010 11:35 pm

bafta si la multi ani
Sus In jos
tฬเรt lє๓0ภєl
Membru Elite
Membru Elite
tฬเรt lє๓0ภєl

MesajSubiect: Re: Cam vechi :)) dar sa ma prezint si eu:X   Cam vechi :)) dar sa ma prezint si eu:X Icon_minitimeDum Iun 13, 2010 11:36 pm

MZ lafeeel Basketball
Sus In jos
tฬเรt lє๓0ภєl
Membru Elite
Membru Elite
tฬเรt lє๓0ภєl

MesajSubiect: Re: Cam vechi :)) dar sa ma prezint si eu:X   Cam vechi :)) dar sa ma prezint si eu:X Icon_minitimeLun Iun 14, 2010 9:47 pm

Nu-mi mai zice si mie nimeni nik? Sad Sad SadSadSad
Sus In jos
ionutu
Membru
Membru

Data de inscriere : 14/06/2010

MesajSubiect: Re: Cam vechi :)) dar sa ma prezint si eu:X   Cam vechi :)) dar sa ma prezint si eu:X Icon_minitimeMar Iun 15, 2010 3:40 am

succes si la multi ani
Sus In jos
ionutu
Membru
Membru

Data de inscriere : 14/06/2010

MesajSubiect: Re: Cam vechi :)) dar sa ma prezint si eu:X   Cam vechi :)) dar sa ma prezint si eu:X Icon_minitimeMar Iun 15, 2010 3:40 am

succes si la multi ani
Sus In jos
^_^ZCF^_^
V.I.P.
V.I.P.
^_^ZCF^_^

Data de inscriere : 21/04/2010
Varsta : 30
Localizare : undeva'n romania

MesajSubiect: :)   Cam vechi :)) dar sa ma prezint si eu:X Icon_minitimeMar Iun 15, 2010 3:41 am

re man si spor in dueluri Razz
Sus In jos
|╘>♥ мạģįć Вūŧŧẹŗ₣ℓý ♥♥
Membru Elite
Membru Elite
|╘>♥ мạģįć Вūŧŧẹŗ₣ℓý ♥♥

Data de inscriere : 29/04/2010
Varsta : 28
Localizare : PiaTra NeamT` [City of Dreams ;x ]

MesajSubiect: Re: Cam vechi :)) dar sa ma prezint si eu:X   Cam vechi :)) dar sa ma prezint si eu:X Icon_minitimeMar Iun 15, 2010 4:19 am

Bun venit si bft la joc cheers
Sus In jos
Visage
V.I.P.
V.I.P.
Visage

Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 27
Localizare : Zalau,Salaj

MesajSubiect: Re: Cam vechi :)) dar sa ma prezint si eu:X   Cam vechi :)) dar sa ma prezint si eu:X Icon_minitimeMar Iun 15, 2010 7:49 pm

Salutare cheers
Sus In jos
tฬเรt lє๓0ภєl
Membru Elite
Membru Elite
tฬเรt lє๓0ภєl

MesajSubiect: Re: Cam vechi :)) dar sa ma prezint si eu:X   Cam vechi :)) dar sa ma prezint si eu:X Icon_minitimeMier Iun 16, 2010 10:09 am

r3 PN si t astept la roshii:) Bft la toti!
Sus In jos
^_^ZCF^_^
V.I.P.
V.I.P.
^_^ZCF^_^

Data de inscriere : 21/04/2010
Varsta : 30
Localizare : undeva'n romania

MesajSubiect: :)   Cam vechi :)) dar sa ma prezint si eu:X Icon_minitimeMier Iun 16, 2010 10:47 pm

promit ca am sa vin imediat ce imi fac itemele :>
Sus In jos
SlowBack
Membru
Membru
SlowBack

Data de inscriere : 16/06/2010
Varsta : 29
Localizare : Slatina

MesajSubiect: Re: Cam vechi :)) dar sa ma prezint si eu:X   Cam vechi :)) dar sa ma prezint si eu:X Icon_minitimeJoi Iun 17, 2010 2:47 am

Salut si Bafta
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cam vechi :)) dar sa ma prezint si eu:X   Cam vechi :)) dar sa ma prezint si eu:X Icon_minitime

Sus In jos

Cam vechi :)) dar sa ma prezint si eu:X
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Sa ma prezint din nou :)
» Hai sa ma prezint si eu
» Sa ma prezint !!!
» Ma prezint si eo:P:P
» Sa ma prezint ...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum