Un mic intro. Poate voi face vreodata clipuri de pe noul servar si o sa il folosesc.
beast Membru
Data de inscriere : 27/05/2014
Subiect: Re: Un mic intro Joi Mai 29, 2014 11:41 am
Good job, nu-i rau.
Tavi Helper
Data de inscriere : 24/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Navodari Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau
Subiect: Re: Un mic intro Joi Mai 29, 2014 12:55 pm
Ok,asta chiar este un intro frumos,bravo.
Ai putea sa faci pe viitor filmulete de pe speed din mai multe dueluri,la facutul mapelor,gen DT,Grota etc.Iar in final,ar putea sa faci si un video de prezentare al serverului,vad ca te pricepi.
KiNG Membru
Data de inscriere : 17/05/2014 Varsta : 26 Localizare : Constanta
Subiect: Re: Un mic intro Vin Mai 30, 2014 2:32 am
Il rog pe frost sa lase un link cu intro-ul in format, .veg , fara modificare, sa nu-l laudam degeaba ,poate e doar un template ,si in + nu e caracterul lui deci..
FrostBite Helper
Data de inscriere : 14/01/2012 Localizare : Sibiu
Subiect: Re: Un mic intro Vin Mai 30, 2014 2:34 am
KiNG a scris:
Il rog pe frost sa lase un link cu intro-ul in format, .veg , fara modificare, sa nu-l laudam degeaba ,poate e doar un template ,si in + nu e caracterul lui deci..
Pai intro -ul e dupa un template, doar ca l-am modificat putin . Momentan eu sunt pe aura, dar dupa lvl 99 o sa fiu mental. Daca se vor baga beta intro-ul asta o sa fie perfect .
KiNG Membru
Data de inscriere : 17/05/2014 Varsta : 26 Localizare : Constanta
Subiect: Re: Un mic intro Vin Mai 30, 2014 6:39 am
FrostBite a scris:
KiNG a scris:
Pai intro -ul e dupa un template, doar ca l-am modificat putin . Momentan eu sunt pe aura, dar dupa lvl 99 o sa fiu mental. Daca se vor baga beta intro-ul asta o sa fie perfect .
Deci este un template , nu ai facut cine stie ce la intro deci.
beast Membru
Data de inscriere : 27/05/2014
Subiect: Re: Un mic intro Sam Mai 31, 2014 1:36 am
KiNG a scris:
FrostBite a scris:
KiNG a scris:
Deci este un template , nu ai facut cine stie ce la intro deci.
Da, daca ar fi sustinut inca ca el l-a facut in intregime il rugai doar sa puna o poza cu proiectul din sony vegas/after effects.