| Furturi server de joc | |
|
+5cernat0107 ValyD xLionN [GA]Shaimas [Owner]Angel 9 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Furturi server de joc Lun Feb 24, 2014 6:41 am | |
| Observ ca iar incep sa se planga unii jucatori ca le-au fost furate itemele. Solutia gasita este urmatoarea:
1. Trimiteti la administrator@metin2rospeed.ro urmatoarele date pentru a incerca sa gasesc unde au fost transferate itemele:
Nume cont furat Nume caracter/e de pe care s-a furat Data la care ati fost furat
Conform log-urilor existente pot incerca recuperarea itemelor furate doar incepand cu data de 21 Februarie (adica 21,22,23, respectiv 24).
2. Daca se va mai continua sa se fure m-am gandit la urmatoarea solutie:
- Propun reinstalarea serverului si a sistemului de operare de la 0 deoarece pana si cei de la firma de hosting au spus ca NU poti fi sigur niciodata de inlaturarea celor care vor sa faca rau odata intrati in sistemul de operare decat cu o repunere de la 0 a sistemului de operare freebsd si a jocului. Serverul va avea mentenanta cam o zi sau mai mult, deoarece voi avea mult de lucru. - Repunerea unui backup CURAT din data de 20 Februarie. - Dupa repunerea acelui backup TOTI JUCATORII ACTIVI sunt rugati sa-si schimbe parolele la conturi si pot cere pe mail, la adresa administrator@metin2rospeed.ro schimbarea numelui contului si a adresei de mail pentru a fi mai siguri.
Astept parerile voastre in legatura cu ceea ce am spus. | |
|
| |
[GA]Shaimas Moderator
Data de inscriere : 29/06/2012 Localizare : Far away
| Subiect: Re: Furturi server de joc Lun Feb 24, 2014 7:11 am | |
| Cum a zis si Angel asteptam parerile voastre , in urma carora se va lua o decizie , asa ca lasati toti un replay la acest topic ca sa stim ce este de facut in continuare .
Ultima editare efectuata de catre [GA]Shaimas in Lun Feb 24, 2014 7:15 am, editata de 1 ori | |
|
| |
xLionN Membru
Data de inscriere : 18/01/2012 Varsta : 25 Localizare : Acasa
| Subiect: Re: Furturi server de joc Lun Feb 24, 2014 7:13 am | |
| Ar fi o idee sa reinstalezi serverul dar sa schimbi si server files`ul cu unul mai nou si cu mai multe chestii implementate...Cine e deacord cu mine? | |
|
| |
ValyD Membru
Data de inscriere : 04/12/2012
| Subiect: Re: Furturi server de joc Lun Feb 24, 2014 8:15 am | |
| hmmm.. Nu am mai intrat de ceva timp pe server.. dar sunt la curent cu toate.. eu zic ca ar fii o ceva daca ai reface serverul de la 0 ... dar e cam mult de munca.. Dar cum asta e cea mai buna solutie.. Pro sv. de la 0 [ Bafta angel , o sa ai ceva de lucru ] | |
|
| |
cernat0107 Membru
Data de inscriere : 04/02/2014
| Subiect: Re: Furturi server de joc Lun Feb 24, 2014 1:37 pm | |
| Angel au inceput sa se fure de pe data de 22 mai multi playeri pe mine unul ma furat pe 23 la ora 21:00 aproximativ eu zic ca este nevoie de un back-up cum spui si tu.... cred ca au fost furati in jur de 20 de playeri | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Furturi server de joc Lun Feb 24, 2014 3:55 pm | |
| Deci sa ma fac inteles pentru toata lumea. Cand zic repunere de la 0 asta inseamna sistemul de operare (freebsd 7.1) + apache + mysql + serverul de joc etc. Serverul de joc va fi cel standard, cel chinezesc de la mama lui, urmand ca sa-i repun fisierele actuale de acum pentru a nu fi nici o diferenta vizibila jucatorilor. Backup-ul care se va rula ar fi din data de 20 Februarie daca spuneti ca de pe 22 au inceput furturile, unul mai recent mai exact din 21, nu am. Nu pot instala un serverfile mai nou din urmatoarele motive: sistemul de operare este la o versiune mai recenta (8.2) si necesita alte comenzi de instalare, baza de date a svf 2007 nu este compatibila cu svf 2010, prin urmare conturile nu pot fi salvate. Convertirea bd din 2007 in 2010 am inteles ca este posibila dar cu greu si pot aparea erori. Ar fi mult mai mult de lucru cu acest serverfile decat cu cel vechi pe care il pot updata mai repede. Majoritatea updateurilor se pot implementa si pe acest serverfile pentru ca, pana la urma, si cel din 2010 cu tot ce vedeti voi tot 2007 are la baza, tot pe primul chinezesc doar ca este updatat. Sa nu credeti ca s-a facut alt server de la 0 ca gresiti. Daca va referiti la sigilii, costume etc am in plan sa incerc implementarea acestora pe viitor si pe serverfile-ul actual deoarece nu cred ca este imposibil. Singura chestie care nu ii pot da inca de cap este nivelul in fata numelui. Serverfile-ul in momentul actual are fisierul "game" cu level vizibil dar nu il vede clientul din pacate. Daca iau un client cu level in fata numelui apar erori la chat (nu poti scrie pe el) sau la depozit (te da afara din client cand il deschizi). Cu toate acestea cred ca si problema aceasta ar putea fi rezolvata in cele din urma.
Mai astept pareri. | |
|
| |
xLionN Membru
| Subiect: Re: Furturi server de joc Mar Feb 25, 2014 4:44 am | |
| Ai putea edita clientul ca sa vada lvl in fata numelui;) | |
|
| |
alexutzu12345 Membru
Data de inscriere : 16/02/2014
| Subiect: Re: Furturi server de joc Mar Feb 25, 2014 12:00 pm | |
| inca se fura conturi de zor . | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Furturi server de joc Mar Feb 25, 2014 11:02 pm | |
| Facem sau nu acea mentenanta generala cu serverul de la 0 cu repunerea backupului din data de 20? | |
|
| |
alexutzu12345 Membru
| Subiect: Re: Furturi server de joc Mier Feb 26, 2014 1:46 am | |
| | |
|
| |
KiCk299 Membru
Data de inscriere : 09/04/2012
| Subiect: Re: Furturi server de joc Mier Feb 26, 2014 4:58 am | |
| Facem!. Dar sa ne schimbi numele de la cont! | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Furturi server de joc Mier Feb 26, 2014 6:04 am | |
| Cred ca voi incepe lucrarile la server in aceasta noapte. Pe perioada lucrarilor site-ul va fi in majoritatea timpului offline. Voi pune pe pagina principala un anunt in care voi specifica ca din momentul in care site-ul va fi online puteti trimite mail la administrator@metin2rospeed.ro cu datele pentru schimbarea numelui contului. Veti putea trimite datele, de asemenea, si mai devreme. Voi spune pe www.metin2rospeed.ro ce date trebuie trimise pentru a schimba numele contului. Pentru a avea timp sa fac cat mai multe modificari, pentru cat mai multi jucatori, voi face in felul urmator: Daca serverul este finalizat maine dupa-masa eu voi da drumul poimaine pentru a avea timp o jumatate de zi sa facem modificari la cat mai multe conturi. Nu uitati ca trebuie sa va intereseze si pe voi protejarea conturilor voastre si nu neglijati aceasta situatie. Trimiteti noile date cat mai repede dupa revenirea site-ului. Suntem vreo 50 de persoane, nu mai sunt active toate conturile, cred ca putem sa ne protejam cat mai bine. Sa speram ca nu va mai putea intra pe viitor si ca lucrarile nu se vor face degeaba. | |
|
| |
xLionN Membru
| Subiect: Re: Furturi server de joc Mier Feb 26, 2014 7:49 am | |
| Si daca ti`am trimis deja datele?Oricum daca a spart baza de date de 2 ori o s`o mai poata sparge odata pentru ca stiu cine e.... | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Furturi server de joc Mier Feb 26, 2014 9:52 am | |
| Baza de date s-a aflat datorita "protectiei" care am incercat sa o adaug in site, avand probabil ceva injectat in ea. Am scos-o dar inlaturarea din freebsd nu este sigura decat cu o instalare curata a sistemului de operare si a mysql-ului. Asta mi s-a confirmat de firma de hosting. | |
|
| |
alexutzu12345 Membru
| Subiect: Re: Furturi server de joc Mier Feb 26, 2014 11:27 am | |
| Pai trebuie sa il faceti de la 0 cum a-ti spus | |
|
| |
xLionN Membru
| Subiect: Re: Furturi server de joc Mier Feb 26, 2014 11:32 am | |
| Nu era neaparat de la protectia pe care ai adaugat`o a fost de la diferite vulnerabilitati mi`a si spus acela ca prin diferite vulnerabilitati a spart serverul;) | |
|
| |
KiCk299 Membru
Data de inscriere : 09/04/2012
| Subiect: Re: Furturi server de joc Mier Feb 26, 2014 11:47 pm | |
| Pana la urma mai faci ceva la el ? | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Furturi server de joc Joi Feb 27, 2014 3:35 am | |
| Din acest moment serverul este oprit pentru mentenanta. Aceasta va dura cel mult 1 zi. A trebuit sa astept confirmarea departamentului comercial ce are programul doar incepand cu 9 dimineata, pentru ca cei de la departamentul tehnic sa-mi permita reinstalarea. Site-ul www.metin2rospeed.ro va fi offline in majoritatea timpului cand este mentenanta iar pe el vor fi afisate datele necesare schimbarii numelui de cont. Va sugerez sa faceti aceasta cerere pentru a fi mai siguri de conturile voastre, mai ales cei deja furati!
Pentru a schimba numele contului trimiteti urmatoarele date la administrator@metin2rospeed.ro:
Nume cont actual Nume cont nou Email cont actual Parola depozit Cod de stegere caractere IP-ul dvs. | |
|
| |
xLionN Membru
| Subiect: Re: Furturi server de joc Joi Feb 27, 2014 5:59 am | |
| Daca tot refaci serverul ai putea sa pui update`uri nou?Pentru ca daca pui acum update`urile deodata vor incepe sa vina playeri pe server,asa daca le pui pe rand mai mult de 100 de playeri nu vor fi | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Furturi server de joc Joi Feb 27, 2014 6:08 am | |
| Am foarte mult de lucru. Nu prea pot face alte updateuri. Momentan sa fie totul ok si sa nu uit ceva. Update-urile pot continua de maine de exemplu. Momentan, gandeste-te, ca tot ce a fost adaugat pana acum trebuie repus din nou (level 127, dt 11 etaje, questuri, inele, traduceri etc). | |
|
| |
xLionN Membru
| Subiect: Re: Furturi server de joc Joi Feb 27, 2014 6:19 am | |
| Mda alea le gasesti mai greu pe net dar as putea sa te ajut daca doresti bineinteles.... | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Furturi server de joc Joi Feb 27, 2014 6:24 am | |
| Nu stiu la ce updateuri te referi tu. In viitorul apropiat am de gand sa adaug cateva mape noi printre care catacombele si blazing purgatory, dar si implemetari gen pet-uri sau costume. Insa momentan, serverul trebuie sa fie in regula din punct de vedere al jocului. Degeaba ma ocup de asa ceva daca jucatorii nu se pot juca asa cum trebuie. | |
|
| |
xLionN Membru
| Subiect: Re: Furturi server de joc Joi Feb 27, 2014 6:33 am | |
| Eu ma refeream la faptul ca as putea sa te ajut sa cauti lvl`ul quest`urile etc. daca nu le ai... | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Furturi server de joc Joi Feb 27, 2014 7:41 am | |
| O parte din misiunile introduse pe server sunt facute de mine, nu se gasesc in alta parte. Altele sunt luate din serverfileul de la server 2. In fine. Am salvat tot de pe vechiul server iar ce este de repus voi repune. Multumesc pentru atentia acordata. | |
|
| |
xLionN Membru
| Subiect: Re: Furturi server de joc Joi Feb 27, 2014 9:40 am | |
| Nu ai pentru ce.Daca pe viitor te gandesti sa te ajut cu update`urile te ajut cu mare placere;) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Furturi server de joc | |
| |
|
| |
| Furturi server de joc | |
|