Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaChiar asa ai ajuns [Owner]Angel ? EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ?

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
xKanNabiS
Membru
Membru
xKanNabiS

Data de inscriere : 24/04/2012
Varsta : 28
Localizare : Baia Mare

Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ? Empty
MesajSubiect: Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ?   Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ? Icon_minitimeJoi Iul 18, 2013 6:20 am

x

Felicitari Angel ai ajuns una cu serverul !Tu esti exemplul nostru !
Fotografia a fost editata prin urmare player-ul isi ascunde identitatea !
Sus In jos
FrostBite
Helper
Helper
FrostBite

Data de inscriere : 14/01/2012
Localizare : Sibiu

MesajSubiect: Re: Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ?   Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ? Icon_minitimeJoi Iul 18, 2013 7:45 am

AnelisseCal. Al naibi anonimat Smile.
Sus In jos
xKanNabiS
Membru
Membru
xKanNabiS

MesajSubiect: Re: Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ?   Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ? Icon_minitimeJoi Iul 18, 2013 8:33 am

Era calul acolo dar nu el a facut-o conta ce e in poza nu calul nu ?!
Sus In jos
TheBlackCat
Membru
Membru
TheBlackCat

Data de inscriere : 10/05/2013
Varsta : 29
Localizare : Paradis

MesajSubiect: Re: Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ?   Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ? Icon_minitimeJoi Iul 18, 2013 8:54 am

xKanNabiS a scris:
Era calul acolo dar nu el a facut-o  conta ce e in poza nu calul nu ?!

Sunt 3 persoane pe minimap. Lasa ma, calul a facut poza si gata. Calul era in trecere si mno.. Very Happy Te faci de ras. Smile Nu demonstrezi nimic. Deja iti sunt hobby, imi faci poze, ma inregistrezi. Esti presa Metin2RoSpeed. Bafta bro.
Sus In jos
xKanNabiS
Membru
Membru
xKanNabiS

MesajSubiect: Re: Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ?   Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ? Icon_minitimeJoi Iul 18, 2013 9:01 am

Esti prea smechera ca ai vazut numele la cal ?Lolo ti-a facut poza ce mai conta ?Nu tu erai cea care nu traieste in joc ,dar pe joc intri pe 5 conturi sa te saruti ! si in + calul a facut poza asai Smile)?Nu tu ziceai ca e un joc ?!
Sus In jos
xKanNabiS
Membru
Membru
xKanNabiS

MesajSubiect: Re: Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ?   Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ? Icon_minitimeJoi Iul 18, 2013 9:03 am

Si in + imi place sa inregistrez persoane care spun ca nu sunt traitoare in joc dar plang la o despartire
Sus In jos
TheBlackCat
Membru
Membru
TheBlackCat

MesajSubiect: Re: Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ?   Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ? Icon_minitimeJoi Iul 18, 2013 9:15 am

xKanNabiS a scris:
Si in + imi place sa inregistrez persoane care spun ca nu sunt traitoare in joc dar plang la o despartire

m-am bagat eu in viata ta personala ? mi se pare ca te bagi prea mult, imi ceri socoteala pt. orice miscare fac. tu n-ai o viata de care sa-ti vezi d-aia te bagi in a mea ? e fix problema mea ce fac, nu te priveste pe tine. stau pe 100 de conturi, stau cat vreau online, fac ce vreau, e viata mea, bun ? vezi-ti de a ta. Wink
Sus In jos
xKanNabiS
Membru
Membru
xKanNabiS

MesajSubiect: Re: Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ?   Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ? Icon_minitimeJoi Iul 18, 2013 9:21 am

imi vad doar ca esti funny rau de tot <3 Basketball Basketball  Vorbesti inainte sa gandesti mereu !
Sus In jos
TheBlackCat
Membru
Membru
TheBlackCat

MesajSubiect: Re: Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ?   Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ? Icon_minitimeJoi Iul 18, 2013 9:23 am

xKanNabiS a scris:
Esti prea smechera ca ai vazut numele la cal ?Lolo ti-a facut poza ce mai conta ?Nu tu erai cea care nu traieste in joc ,dar pe joc intri pe 5 conturi sa te saruti ! si in + calul a facut poza asai Smile)?Nu tu ziceai ca e un joc ?!

stii ca eram ironica? nu, ce sa stii tu ? si daca te face asa fericit sa o auzi, fii atent, sa faci print,poza,inregistrare: traiesc in joc !:auuu: 
Sus In jos
xKanNabiS
Membru
Membru
xKanNabiS

MesajSubiect: Re: Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ?   Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ? Icon_minitimeJoi Iul 18, 2013 9:26 am

nu tre sa-mi spui ca stiu deja =))))))))))
Sus In jos
TheBlackCat
Membru
Membru
TheBlackCat

MesajSubiect: Re: Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ?   Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ? Icon_minitimeJoi Iul 18, 2013 9:28 am

xKanNabiS a scris:
nu tre sa-mi spui ca stiu deja =))))))))))

"=)))))))))" ma bucur ca esti fericit. acum poti muri in pace in sfarsit:)). altceva? si apropo de faza cu Angel si cu exemplul, n-ai parinti sa-ti dea exemplu ? Smile) :-s Angel trebuie sa-ti dea exemplu ? ca si-a dat emotii e asa mare lucru ? nu te inteleg.. iti pun o intrebare : pana unde poate duce prostia ? Very Happy si inca una : de ce ma urasti asa tare? bounce 
Sus In jos
xKanNabiS
Membru
Membru
xKanNabiS

MesajSubiect: Re: Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ?   Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ? Icon_minitimeJoi Iul 18, 2013 9:30 am

Draga mea, scumpa mea , un jucator exemplar de joc ! Eu am mama TATA nu ca tine ... ce sa facem [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] tio dedic
Sus In jos
TheBlackCat
Membru
Membru
TheBlackCat

MesajSubiect: Re: Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ?   Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ? Icon_minitimeJoi Iul 18, 2013 9:32 am

xKanNabiS a scris:
Draga mea, scumpa mea , un jucator exemplar de joc ! Eu am mama TATA nu ca tine ... ce sa facem [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]   tio dedic

ok tu nu traiesti in joc. dar daca nu o faci de ce ma injuri de TATA in joc ? de ce vrei sa ranesti o persoana virtuala ? bounce 
Sus In jos
xKanNabiS
Membru
Membru
xKanNabiS

MesajSubiect: Re: Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ?   Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ? Icon_minitimeJoi Iul 18, 2013 9:41 am

ranesc pe cine merita tratez ca atare pe cine merita si putin imi pasa ca esti virtuala daca ai o viata a ta eu in joc nu m-am mai bagat in seama ai vazut pana te-o durut sa vorbesti fara toti dintii din gura si sa vorbesti inainte sa GANDESTI eu nu iti mai spun nimic de acum dar ai sa vezi ca tu singura ti-o faci dinou .si aici am pus punctul pe I
Sus In jos
TheBlackCat
Membru
Membru
TheBlackCat

MesajSubiect: Re: Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ?   Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ? Icon_minitimeJoi Iul 18, 2013 9:46 am

xKanNabiS a scris:
ranesc pe cine merita tratez ca atare pe cine merita si putin imi pasa ca esti virtuala daca ai o viata a ta eu in joc nu m-am mai bagat in seama ai vazut pana te-o durut sa vorbesti fara toti dintii din gura si sa vorbesti inainte sa GANDESTI eu nu iti mai spun nimic de acum dar ai sa vezi ca tu singura ti-o faci dinou .si aici am pus punctul pe I

mersi frumos ca iesi din viata mea.
Sus In jos
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti[•]

MesajSubiect: Re: Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ?   Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ? Icon_minitimeJoi Iul 18, 2013 11:28 am

Hai T/C ultimul avertisment xKanNabiS , urmatorul post facut aiurea va fi cu consecinte .
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

MesajSubiect: Re: Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ?   Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ? Icon_minitimeJoi Iul 18, 2013 1:08 pm

Iti arat eu cum am ajuns Exclamation 
Cont banat permanent
De multe persoane te-ai luat si in prea multe chestii te-ai bagat.De fiecare data insa, am trecut cu vederea si nu ai fost sanctionat in urma reclamatiilor facute datorita topicurilor inutile deschise. Fiecare are viata lui personala, fiecare face ce vrea cat timp NU incurca pe ceilalti. Dreptul la intimitate il are oricine, atat intr-un spatiu virtual, cat si real.
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ?   Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ? Icon_minitime

Sus In jos

Chiar asa ai ajuns [Owner]Angel ?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» New Item : Sabie Neoplyth
» O Intrebare pt [Owner]Angel
» [Owner]Angel plz uitate
» Urgent catre owner Angel Sau ardeash.. despre gm Xara..
» Mesaj Important pentru owner/co-owner

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: