╚»Dracila«╝ V.I.P.
Data de inscriere : 08/04/2011 Localizare : In spatele thau [;x]
| Subiect: Re: Ce medii mai aveti??? Mar Iun 11, 2013 10:58 am | |
| - XTaiPanX a scris:
- dRuId.# a scris:
- asassin4ever a scris:
- ON: (Cum am zis inainte sa-mi stearga tot comentariu nenica @*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ) Succes celor care dati bacul, sa-mi spuneti cu cat picati/treceti.
OFF: Bendis, imi place ce ai spus, un adevarat moderator fata de ... gunoierii astia(Pentru ce ai spus am schimbat si avatarul)
P.S : DRUIDEEEE, CARĂ-TEEE BĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ!!! Eu tot astept sa nu mai faci off-topik . Next post mai vad ca nu ai de aface cu acel subiect , all post delete.
Omuleeee, esti cu capu'??? Ce-i ala "ON"? Copile, wake-up...sau mai bn dormi dar altundeva. Te rog Bendis, spune-i tu ca el are probleme... P.S: DRUID A FACUT OFF TOPIC!
ON: V-ATI PREGATIT CUM TREBUIE PENTRU BAC?(Asta doar asa, sa vada si Druidutu) XTaiPanX termina cu off`urile . dRuId.# daca nu ai ceva de poostat in legatura cu tema topicului, abtinete . Nu esti mai presus daca detii o functie.. | |
|
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Ce medii mai aveti??? Mar Iun 11, 2013 11:21 am | |
| - ╚»DarkAngel♥Madi«╝ a scris:
- XTaiPanX a scris:
- dRuId.# a scris:
- asassin4ever a scris:
- ON: (Cum am zis inainte sa-mi stearga tot comentariu nenica @*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ) Succes celor care dati bacul, sa-mi spuneti cu cat picati/treceti.
OFF: Bendis, imi place ce ai spus, un adevarat moderator fata de ... gunoierii astia(Pentru ce ai spus am schimbat si avatarul)
P.S : DRUIDEEEE, CARĂ-TEEE BĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ!!! Eu tot astept sa nu mai faci off-topik . Next post mai vad ca nu ai de aface cu acel subiect , all post delete.
Omuleeee, esti cu capu'??? Ce-i ala "ON"? Copile, wake-up...sau mai bn dormi dar altundeva. Te rog Bendis, spune-i tu ca el are probleme... P.S: DRUID A FACUT OFF TOPIC!
ON: V-ATI PREGATIT CUM TREBUIE PENTRU BAC?(Asta doar asa, sa vada si Druidutu) XTaiPanX termina cu off`urile . dRuId.# daca nu ai ceva de poostat in legatura cu tema topicului, abtinete . Nu esti mai presus daca detii o functie..
Da,assasin,e mai presus sa-l jigneasca ? Assasin,imi dau seama ca ai 12 ani si nu gandesti dar abtinete. Angel,nu te gandesti sa pui avertisment sau banarea la moderatori ? nu te fura nimeni. T.C | |
|
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| Subiect: Re: Ce medii mai aveti??? Mar Iun 11, 2013 11:29 am | |
| * Am vrut să fiu corectă şi să nu inchid din prima acest topic, crezând ca vă reveniti, dar se pare că vorbesc cu turcii. Spune-ţi că aveţi medii peste 8 şi nu intelegeţi 3 cuvinte, asta e. Topic off!
ON topic - ceea ce are legatura cu topicul respectiv. OFF topic - ceea ce nu are legatura cu topicu.
| |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce medii mai aveti??? | |
| |
|