Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaO mica mare povestioara  EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

O mica mare povestioara

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
hidro0
Membru
Membru

Data de inscriere : 07/08/2012

O mica mare povestioara  Empty
MesajSubiect: O mica mare povestioara    O mica mare povestioara  Icon_minitimeSam Apr 06, 2013 2:02 pm

Totul a inceput in Mar Iul 24, 2012 5:22 pm intr-o zi frumoasa de iarna..... in care am facut un sondaj ce arata cam asa :
"Este vreunul din voi care joaca (sau a jucat ) 4story(ro)(eg)? scratch
Daca da sa spuna Lv. ; Regatul ;Clasa sau daca doreste sa se apuce sa voteze in sondaj.

Eu joc
Am lv. 51
Pe Derion(Blue)
Clasa: Arcas
Breasla-Adjunct NR1-Marchiz

Sper ca mai sunt si altii sa nu fiu singur

Sper ca acest topic nu va mai avea aceeasi soarta ca altul de acelasi gen topic..."

Dupa ceva timp am primit o replica ce ma bulversat by Druid
"T/C Motiv : Limbaj indecent ( neavand nicio legatura cu acest topik )
Este un server de METIN2 nu de alte MMORPG-uri ! " Cel mai funny comm al unui druid imputit , tinand cont ca topicul a fost postat la Discutii Libere/Free Discus/Gespräch/Diskutime tek/討論 presupun ca ar trebuii sa stiti geremana tinand cont ca este un MMORPG (pun pariu ca nu stiit ce-i aia) de origine germana.(75 % din voi vor zice ca-i chinez , dar nu , gameforge este De)

Urmatoarea replica a fost din partea mea in topicul : /Die volgende antwoord was van my in hierdie draad : / Следващия отговор е в моя тема :
Mier Iul 25, 2012 11:33 am
"Bai rahatel... pe mine nu ma intereseaza ca nu ai tu destul creieras cat sa judeci ca un om normal . Dar,dupa cum citesc eu, sub Discutii Libere scrie cu litere mici "Aici puteti discuta !ORICE! in limita bunului simt."
Eu cred ca topicul acela despre "4STORY" care continea un limbaj "Indecent"(Vorba ta) nu intrecea limita bunului simt (bunul simt care-l stiu eu , daca s-a inventat altul anunta-ma..), dar daca sertarasele acelea din creierul tau
contin doar 2 cuvinte : "T/C" & "Gunoi" nu ma mai mir de nimic.
Ce sa mai zic de tine cand te bati singura in cap cu definitia Discutiilor libere.... si cica esti helper :auuu: :auuu:
Ai ajuns mai jos decat DarkStar care iti trimite PM cu injuraturi ??? Cred ca da, si te felicit ..
Am tras o singura concluzie : Tu Sleep Sleep pe forum in timp ce playerii striga :help :help .

P.S. Esti mai prost/proasta decat propia ta umbra .

SI NU IN ULTIMUL RAND << FUCK YOU DRUID >> da mai bine pe romaneste <<Du-te si fi helper pe strada (Gunoier Ambulant )>>

Eu :shot: :shot: :shot: pe helperi drunken drunken "

De la Uniq o venit de data aceasta replica :
"ai un warn foarte frumos Smile
COs !" Smile) Iarasi un comentariu foarte (in)competent din aprte fostilor healperi Smile)

Iar ultima replica ce o inchis gura lui Druid cel Imputit si lu Uniq cel Cam Mik a fost :
" :spam FUCK YOU IDIOT :head: :head: lol! :shot: :shot: :shot: :spam :spam :spam FUCK YOU IDIOT :spam"

Pentru aceasta "The last speech from the lion(el messi)" am luat a beautifule , Schone leo Banne in me Poule (inseamna pui , dar pun pariu ca 99% din voi v-ati gandit mai intai la filme dalea x x 3)

Replica lui da hidiot o fost :

"aha ... oricum nu prea te duce capu la multe ... :Smile: o sa ei ban :Smile:
cos"
Va multumesc mult pentru citire daca ati citit , daca n-ati citit o sa va zic :

............../´¯/)...........(\¯`\
............/....//..............\\....\
.........../....//................\\....\
...../´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
.././.../..../..../.|_......_|.\....\....\...\.\..
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
.\................\/.../....\...\/................/
..\................. /........\................../
....\..............(............)............../
......\.............\.........../............./
sunny sunny No No Suspect Suspect pirat pirat
Sus In jos
ReDTz
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 22/04/2011
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: O mica mare povestioara    O mica mare povestioara  Icon_minitimeDum Apr 07, 2013 1:43 am

Cat spam,omu nu am citit ca esti prea ciudat naiba fiscurt si concis si semnul ala de la final alea 2 maini sa i le dai lu coana mumata nu noua,drq sa dea cineva t/c ca e nebun omu.
Si logic ca o sa primesti tc pe subiectul limbaj enadegbat pentru ca injuri omule ce ai vrea sa te felicite cineva ca injuri Suspect .
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

MesajSubiect: Re: O mica mare povestioara    O mica mare povestioara  Icon_minitimeDum Apr 07, 2013 1:58 am

Ai WARN pentru limbaj tribal .

Iti las topicul deschis , chiar daca nu ar trebui . Si nu te inteleg . Discutia e de anul trecut , doar acum te-ai trezit sa injuri ?
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

MesajSubiect: Re: O mica mare povestioara    O mica mare povestioara  Icon_minitimeDum Apr 07, 2013 5:49 am

hidro0 cont banat 1 saptamana.
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O mica mare povestioara    O mica mare povestioara  Icon_minitime

Sus In jos

O mica mare povestioara
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cel mai mare
» problema mare sau mica
» Mare atentie mare ! Un nou site fantoma!
» Cel mai mare dmg
» Cel mai mare dmg......

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: