| What`s UP!!! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
NoFear Membru
Data de inscriere : 21/03/2013 Varsta : 28 Localizare : In your nightmare!!!:D
| Subiect: What`s UP!!! Vin Mar 22, 2013 2:54 pm | |
| What`s UP people!!! Numele meu e Lucian(Luci imi zic prietenii.iar Lusien fetele:*:*)am 17 ani si sunt din Tg Jiu.Hmm...imi place sa glumesc muuuuulllt da in limita bunului simt,sunt o fire vesela si nu pare ca sunt suparat vreodata,sunt mai mereu happy(problema e ca rar pot sa fi si eu serios ).Bunn....akm sa incepem cu caracterizarea fizica...Paiiii sunt blond (cam 99,99%)ochii ALBASTRII(am scris asa pt k o fata nu se poate uita la ochii mei mai mult de 3 secunde ,deoarece culoarea e prea puternica...ehh akm nu vreau sa par k ma laud da nah tre sa ma mandresc cu ceva ).Hobby`uri: pai imi place sa joc fotbal(sunt obsedat ),inotul,imi place sa ies cu prietenii si bine inteles Pc`ul(acesta nu tre sa lipseasca din viata mea).Muzica favorita:cam toate genurile(fara manele si populara ) bn nu toate da majoritatea.Filme:Imi plac filmele horror si comedie.Anime`uri:pfff astea nu lipsesc . Hmmm...nush ce sa mai zic aflati mai multe in joc. Sper sa ne intelegem,e prima data cand joc acest metin deci sper sa ma adaptez. O sa joc pe regatul Rosu,nume:NoFear(cred) Pace all!!!! (si sa traiesc) | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: What`s UP!!! Vin Mar 22, 2013 11:35 pm | |
| Bine ai venit. Oltean de-al meu | |
|
| |
-PuLsSs Membru
Data de inscriere : 13/04/2012 Varsta : 26 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: What`s UP!!! Sam Mar 23, 2013 1:43 am | |
| Da..oltean.. | |
|
| |
NoFear Membru
| Subiect: Re: What`s UP!!! Sam Mar 23, 2013 2:26 am | |
| Numele NoFear a fost luat asa k mi`am pus numele kyZzuCy | |
|
| |
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: What`s UP!!! Sam Mar 23, 2013 2:26 am | |
| Bine te-am gasit . Spor pe joc . Da-mi un pm aici cu o ora cand poti intra pe joc sa iti dau un cadou de inceput . Nu prea mai joc si m-am decis sa dau cate un cadou fiecarui nou venit EDIT : vad ca esti la PC . Intru acum pe joc si iti dau pm | |
|
| |
NoFear Membru
| Subiect: Re: What`s UP!!! Sam Mar 23, 2013 9:23 am | |
| | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: What`s UP!!! Sam Mar 23, 2013 9:52 am | |
| WOW. Doar de la atat? Metin2 este un joc unde mereu vei intalni persoane bune sau mai putin demne de respect. Unii de plictiseala fac si asta. poti schimba mapa sau intra mai tarziu si tot scapi. Nu cred ca aveau ceva numai cu tine. Mult succes in continuare in ceea ce faci. | |
|
| |
NoFear Membru
| Subiect: Re: What`s UP!!! Sam Mar 23, 2013 10:14 am | |
| - [Owner]Angel a scris:
- WOW. Doar de la atat? Metin2 este un joc unde mereu vei intalni persoane bune sau mai putin demne de respect. Unii de plictiseala fac si asta. poti schimba mapa sau intra mai tarziu si tot scapi. Nu cred ca aveau ceva numai cu tine. Mult succes in continuare in ceea ce faci.
Dupa ce am vazut ce ai scris aici m`am gandit mai bn,am cumparat tinctura si m`am mutat la blue:X:X.Nu m`am saturat inca de srv acesta | |
|
| |
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: What`s UP!!! Sam Mar 23, 2013 12:37 pm | |
| Te prind eu candva on...
8274 | |
|
| |
Tavi Helper
Data de inscriere : 24/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Navodari Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau
| Subiect: Re: What`s UP!!! Mar Apr 09, 2013 10:14 am | |
| - NoFear a scris:
- [Owner]Angel a scris:
- WOW. Doar de la atat? Metin2 este un joc unde mereu vei intalni persoane bune sau mai putin demne de respect. Unii de plictiseala fac si asta. poti schimba mapa sau intra mai tarziu si tot scapi. Nu cred ca aveau ceva numai cu tine. Mult succes in continuare in ceea ce faci.
Dupa ce am vazut ce ai scris aici m`am gandit mai bn,am cumparat tinctura si m`am mutat la blue:X:X.Nu m`am saturat inca de srv acesta Ce sa zic...Un player care comunica si se gandeste putin,nu doar actioneaza. Daca ar fi fost sa ma las de metin mereu cand astia ma omoara pai de vreo 1000 de ori trebuia sa renunt Lasa cand o sa avansezi si tu in nivel o sa ii rupi la duel. | |
|
| |
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ Moderator
Data de inscriere : 06/03/2011 Varsta : 27
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: What`s UP!!! | |
| |
|
| |
| What`s UP!!! | |