Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaWhat`s UP!!! EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

What`s UP!!!

In jos 
+2
[Owner]Angel
NoFear
6 participanți
AutorMesaj
NoFear
Membru
Membru

Data de inscriere : 21/03/2013
Varsta : 28
Localizare : In your nightmare!!!:D

What`s UP!!! Empty
MesajSubiect: What`s UP!!!   What`s UP!!! Icon_minitimeVin Mar 22, 2013 2:54 pm

cheers What`s UP people!!! Numele meu e Lucian(Luci imi zic prietenii.iar Lusien fetele:*:*)am 17 ani si sunt din Tg Jiu.Hmm...imi place sa glumesc muuuuulllt da in limita bunului simt,sunt o fire vesela si nu pare ca sunt suparat vreodata,sunt mai mereu happy(problema e ca rar pot sa fi si eu serios bounce ).Bunn....akm sa incepem cu caracterizarea fizica...Paiiii sunt blond (cam 99,99%)ochii ALBASTRII(am scris asa pt k o fata nu se poate uita la ochii mei mai mult de 3 secunde ,deoarece culoarea e prea puternica...ehh akm nu vreau sa par k ma laud da nah tre sa ma mandresc cu ceva Razz Cool ).Hobby`uri: pai imi place sa joc fotbal(sunt obsedat Laughing ),inotul,imi place sa ies cu prietenii si bine inteles Pc`ul(acesta nu tre sa lipseasca din viata mea).Muzica favorita:cam toate genurile(fara manele si populara affraid ) bn nu toate da majoritatea.Filme:Imi plac filmele horror si comedie.Anime`uri:pfff astea nu lipsesc Very Happy .
Hmmm...nush ce sa mai zic aflati mai multe in joc.
Sper sa ne intelegem,e prima data cand joc acest metin deci sper sa ma adaptez.
O sa joc pe regatul Rosu,nume:NoFear(cred)
Pace all!!!! (si sa traiesc) cheers
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

What`s UP!!! Empty
MesajSubiect: Re: What`s UP!!!   What`s UP!!! Icon_minitimeVin Mar 22, 2013 11:35 pm

Bine ai venit. Oltean de-al meu Smile
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
-PuLsSs
Membru
Membru
-PuLsSs

Data de inscriere : 13/04/2012
Varsta : 26
Localizare : Craiova

What`s UP!!! Empty
MesajSubiect: Re: What`s UP!!!   What`s UP!!! Icon_minitimeSam Mar 23, 2013 1:43 am

:welcome Da..oltean..
Sus In jos
NoFear
Membru
Membru

What`s UP!!! Empty
MesajSubiect: Re: What`s UP!!!   What`s UP!!! Icon_minitimeSam Mar 23, 2013 2:26 am

Numele NoFear a fost luat Crying or Very sad asa k mi`am pus numele kyZzuCy Razz
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

What`s UP!!! Empty
MesajSubiect: Re: What`s UP!!!   What`s UP!!! Icon_minitimeSam Mar 23, 2013 2:26 am

Bine te-am gasit . Spor pe joc . Da-mi un pm aici cu o ora cand poti intra pe joc sa iti dau un cadou de inceput . Nu prea mai joc si m-am decis sa dau cate un cadou fiecarui nou venit cheers

EDIT : vad ca esti la PC . Intru acum pe joc si iti dau pm Wink
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
NoFear
Membru
Membru

What`s UP!!! Empty
MesajSubiect: Re: What`s UP!!!   What`s UP!!! Icon_minitimeSam Mar 23, 2013 9:23 am

ScRe3nN a scris:
Bine te-am gasit . Spor pe joc . Da-mi un pm aici cu o ora cand poti intra pe joc sa iti dau un cadou de inceput . Nu prea mai joc si m-am decis sa dau cate un cadou fiecarui nou venit cheers

EDIT : vad ca esti la PC . Intru acum pe joc si iti dau pm Wink
Din pacate a trebuit sa ma las Crying or Very sad Sad Crying or Very sad de vina sunt cei din Gangster(sau cum sa numesc) ma omorau incontinuu :comphate nu ma lasau sa ies din cerc deci m`am enervat Evil or Very Mad si m`am lasat ...asa k mi`a parut bn pt 1 zi jumatate kt m`ati suportat. :kingg2: respect:
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

What`s UP!!! Empty
MesajSubiect: Re: What`s UP!!!   What`s UP!!! Icon_minitimeSam Mar 23, 2013 9:52 am

WOW. Doar de la atat? Metin2 este un joc unde mereu vei intalni persoane bune sau mai putin demne de respect. Unii de plictiseala fac si asta. poti schimba mapa sau intra mai tarziu si tot scapi. Nu cred ca aveau ceva numai cu tine. Mult succes in continuare in ceea ce faci.
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
NoFear
Membru
Membru

What`s UP!!! Empty
MesajSubiect: Re: What`s UP!!!   What`s UP!!! Icon_minitimeSam Mar 23, 2013 10:14 am

[Owner]Angel a scris:
WOW. Doar de la atat? Metin2 este un joc unde mereu vei intalni persoane bune sau mai putin demne de respect. Unii de plictiseala fac si asta. poti schimba mapa sau intra mai tarziu si tot scapi. Nu cred ca aveau ceva numai cu tine. Mult succes in continuare in ceea ce faci.
Dupa ce am vazut ce ai scris aici m`am gandit mai bn,am cumparat tinctura si m`am mutat la blue:X:X.Nu m`am saturat inca de srv acesta
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

What`s UP!!! Empty
MesajSubiect: Re: What`s UP!!!   What`s UP!!! Icon_minitimeSam Mar 23, 2013 12:37 pm

Te prind eu candva on...

8274
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
Tavi
Helper
Helper
Tavi

Data de inscriere : 24/06/2010
Varsta : 26
Localizare : Navodari
Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau Razz

What`s UP!!! Empty
MesajSubiect: Re: What`s UP!!!   What`s UP!!! Icon_minitimeMar Apr 09, 2013 10:14 am

NoFear a scris:
[Owner]Angel a scris:
Dupa ce am vazut ce ai scris aici m`am gandit mai bn,am cumparat tinctura si m`am mutat la blue:X:X.Nu m`am saturat inca de srv acesta

Ce sa zic...Un player care comunica si se gandeste putin,nu doar actioneaza.

Daca ar fi fost sa ma las de metin mereu cand astia ma omoara pai de vreo 1000 de ori trebuia sa renunt cyclops
Lasa cand o sa avansezi si tu in nivel o sa ii rupi la duel.
Sus In jos
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡
Moderator
Moderator
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡

Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 27

What`s UP!!! Empty
MesajSubiect: Re: What`s UP!!!   What`s UP!!! Icon_minitimeJoi Apr 11, 2013 2:33 am

O prezentare foarte detaliată , ceea ce nu am mai văzut de foarte mult timp . Totuși , bun venit și să sperăm că vei rămâne cât mai mult timp printre noi Razz .
Sus In jos
Continut sponsorizat

What`s UP!!! Empty
MesajSubiect: Re: What`s UP!!!   What`s UP!!! Icon_minitime

Sus In jos

What`s UP!!!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Esti nou ? Prezinta-te !-
Mergi direct la: