Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaCerere,sau mai bine zis te rog Angel! :)) EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Cerere,sau mai bine zis te rog Angel! :))

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

Cerere,sau mai bine zis te rog Angel! :)) Empty
MesajSubiect: Cerere,sau mai bine zis te rog Angel! :))   Cerere,sau mai bine zis te rog Angel! :)) Icon_minitimeVin Feb 15, 2013 12:14 am

Salut Angel, vreau sa te rog ceva!!! Eu am jucat mai de mult pe speed si aveam un cont dragut(nu cu modate,dar totusi aveam cv iteme bune). Faza e ca a trecut atat de mult timp ca nu imi mai amintesc raspunsurile la intrebarile alea (le aveam in word,dar am reinstalat windows de multe ori si s-au pierdut), si ma gandesc sa ma reapuc serios. Se poate sa imi spui si mie datele in PM(mail`ul cred ca mi`l amintesc,dar cum ziceam nu mai stiu intrebarile alea)? Sunt GodFather ala vechi nu altul.

Numele caracterului: BlueStahli (era o trupa)
Regat:Rosu
Nivel:91
Poza(daca mai am altele pun,momentan asta am gasit-o): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Te rog mult,nu sunt cine stie ce iteme pe el dar chiar vreau sa ma reapuc,plus ca si eu am facut publicitate,etc.......Raman dator cu niste butoane si bannere! Very Happy

Te rog foarte mult!!!
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

Cerere,sau mai bine zis te rog Angel! :)) Empty
MesajSubiect: Re: Cerere,sau mai bine zis te rog Angel! :))   Cerere,sau mai bine zis te rog Angel! :)) Icon_minitimeVin Feb 15, 2013 2:55 am

Contacteaza-ma la [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Totusi trebuie sa sti unele date, nu neaparat intrebarea secreta.

Subiect inchis!
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro

Cerere,sau mai bine zis te rog Angel! :))
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» o cerere pentru domnul Angel
» Cerere GM PulseRevange
» -----Cerere tutorial-----
» cerere :D avatar
» Cerere event

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: