| New Item : Cutite Paianjen | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: New Item : Cutite Paianjen Joi Feb 07, 2013 4:39 am | |
| Din data de 07.02.2013 o noua arma este disponibila pentru a fi cumparata.
LVL : 75 Pret : 169 MD Poza : Paianjen | |
|
| |
ς๏гtєz Membru
Data de inscriere : 29/10/2010 Varsta : 27 Localizare : Pe aici,pe acolo :)
| |
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: New Item : Cutite Paianjen Joi Feb 07, 2013 12:54 pm | |
| | |
|
| |
Spartan Membru
Data de inscriere : 22/01/2012
| Subiect: problema achizitionare Joi Feb 07, 2013 1:07 pm | |
| ...M...da...am cumparat cutitele,mi sau retras Md-urile,am intrat pe joc,dar nu mi-au aparut in depozitul item-shop,am dat si un logout,am incercat si cu alt caracter,dar cutitele tot nu apar.Am trimis si mesaj cu problema mea la administrator. sper sa rezolvati problema... | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: New Item : Cutite Paianjen Joi Feb 07, 2013 10:46 pm | |
| Daca ai trimis la administrator@metin2rospeed.ro asteapta raspuns. Problema ta va fi rezolvata. | |
|
| |
DiCe Membru
Data de inscriere : 07/09/2012
| Subiect: Re: New Item : Cutite Paianjen Sam Feb 09, 2013 2:44 am | |
| Super cutitele, le-am mai vazut si pe alte servere dar parca nu se numeau asa... | |
|
| |
Spartan Membru
Data de inscriere : 22/01/2012
| Subiect: problema rezolvata... Sam Feb 09, 2013 10:56 pm | |
| Ok,sa rezolvat,am reusit sa achizitionez cutitele,multumesc de ajutor.Vreau sa specific ca inca mai sint ceva probleme cu item shop,deoarece am luat o medalie a norocului(de proba ca era cea mai ieftina,sa nu am de pierdut MD-uri multe)si nu mi-a aparut in depozitul de itmshop,specific ca asta am incercat cu alt cont.Nu am nici o pretentie la acest item,deoarece are valoare foarte mica,si accept sa fie pierderea mea,dar va rog sa faceti o verificare sa nu fie ceva bug,sa nu pateasca si altii... | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: New Item : Cutite Paianjen Dum Feb 10, 2013 12:54 am | |
| Cand mai multi jucatori achizitioneaza mai multe iteme, unul dupa celalalt, si nu asteapta 2-3 minute intre acestea este posibil ca sa nu le primeasca pe toate, ei sau chiar alta persoana care cumpara dupa. Dati-mi PM cu numele contului respectiv si voi face o verificare pentru a primi inapoi monedele. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: New Item : Cutite Paianjen | |
| |
|
| |
| New Item : Cutite Paianjen | |
|