Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaNew Item : Cutite Paianjen EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

New Item : Cutite Paianjen

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

New Item : Cutite Paianjen Empty
MesajSubiect: New Item : Cutite Paianjen   New Item : Cutite Paianjen Icon_minitimeJoi Feb 07, 2013 4:39 am

Din data de 07.02.2013 o noua arma este disponibila pentru a fi cumparata.

LVL : 75
Pret : 169 MD
Poza : Paianjen
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
ς๏гtєz
Membru
Membru
ς๏гtєz

Data de inscriere : 29/10/2010
Varsta : 27
Localizare : Pe aici,pe acolo :)

MesajSubiect: Re: New Item : Cutite Paianjen   New Item : Cutite Paianjen Icon_minitimeJoi Feb 07, 2013 6:13 am

Frumos !! cheers
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Varsta : 27
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: New Item : Cutite Paianjen   New Item : Cutite Paianjen Icon_minitimeJoi Feb 07, 2013 12:54 pm

Super arma.
Sus In jos
Spartan
Membru
Membru

Data de inscriere : 22/01/2012

MesajSubiect: problema achizitionare   New Item : Cutite Paianjen Icon_minitimeJoi Feb 07, 2013 1:07 pm

...M...da...am cumparat cutitele,mi sau retras Md-urile,am intrat pe joc,dar nu mi-au aparut in depozitul item-shop,am dat si un logout,am incercat si cu alt caracter,dar cutitele tot nu apar.Am trimis si mesaj cu problema mea la administrator. sper sa rezolvati problema...
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: New Item : Cutite Paianjen   New Item : Cutite Paianjen Icon_minitimeJoi Feb 07, 2013 10:46 pm

Daca ai trimis la administrator@metin2rospeed.ro asteapta raspuns. Problema ta va fi rezolvata.
Sus In jos
DiCe
Membru
Membru

Data de inscriere : 07/09/2012

MesajSubiect: Re: New Item : Cutite Paianjen   New Item : Cutite Paianjen Icon_minitimeSam Feb 09, 2013 2:44 am

Super cutitele, le-am mai vazut si pe alte servere dar parca nu se numeau asa...
Sus In jos
Spartan
Membru
Membru

Data de inscriere : 22/01/2012

MesajSubiect: problema rezolvata...   New Item : Cutite Paianjen Icon_minitimeSam Feb 09, 2013 10:56 pm

Ok,sa rezolvat,am reusit sa achizitionez cutitele,multumesc de ajutor.Vreau sa specific ca inca mai sint ceva probleme cu item shop,deoarece am luat o medalie a norocului(de proba ca era cea mai ieftina,sa nu am de pierdut MD-uri multe)si nu mi-a aparut in depozitul de itmshop,specific ca asta am incercat cu alt cont.Nu am nici o pretentie la acest item,deoarece are valoare foarte mica,si accept sa fie pierderea mea,dar va rog sa faceti o verificare sa nu fie ceva bug,sa nu pateasca si altii...
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: New Item : Cutite Paianjen   New Item : Cutite Paianjen Icon_minitimeDum Feb 10, 2013 12:54 am

Cand mai multi jucatori achizitioneaza mai multe iteme, unul dupa celalalt, si nu asteapta 2-3 minute intre acestea este posibil ca sa nu le primeasca pe toate, ei sau chiar alta persoana care cumpara dupa. Dati-mi PM cu numele contului respectiv si voi face o verificare pentru a primi inapoi monedele.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: New Item : Cutite Paianjen   New Item : Cutite Paianjen Icon_minitime

Sus In jos

New Item : Cutite Paianjen
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cumpar picioare de paianjen
» CUMPAR PICIOARE DE PAIANJEN
» Dau item aici pe item ro sv Leonis
» vand poison
» vand BATTLE +9

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum