[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Contact Administrator [Owner]Angel Mar Dec 25, 2012 10:14 am | |
| Deschid acest subiect ca un mic "program" pentru a descrie pe scurt cum pot fi contactat de jucatorii Metin2RoSpeed. Ma puteti contacta pentru orice problema sau nelamurire aveti. Asadar, puteti lua legatura cu mine astfel:
1. E-mail (Modalitatea de contact principala).
Puteti lua legatura cu mine oricand la adresa de mail administrator@metin2rospeed.ro Pe mail sunt disponibil zilnic, aproximativ 12/24, pentru orice discutii, nelamuriri sau probleme aveti.
2. Chat-ul oficial al serverul Metin2RoSpeed (disponibil pe www.metin2rospeed.ro ).
Deoarece chat-ul nu mai are activitatea care o avea candva am decis sa mai "aduc" putina activitate si acolo. De acum inainte va stau la dispozitie pe chat in fiecare Luni, intre orele 19-20 si in fiecare Joi, intre orele 13-14 (dupa mentenanta).
3. Forum (Mesaj Privat).
Cei care nu se descurca cu trimiterea de emailuri sau nu au timp sa intre pe chat in intervalul orar specificat ma pot gasi pe forum pentru orice problema printr-un singur mesaj privat. Raspunsul il primiti in maxim 24 de ore. Mesajele private trimise ca vizitator vor primi raspuns la adresa de email trimisa in formularul de contact daca mesajul nu este trimis prin intermediul unui cont activ de pe forum.
4. Facebook (Mesaj Privat).
La fel ca si pe forum, raspund mesajelor private si pe facebook. Aceasta este o ultima metoda de contact deoarece raspunsul poate fi primit chiar si dupa cateva zile (in functie de activitatea de pe contul de facebook). De asemenea, timpul in care sunt online pe facebook este foarte scurt deoarece intru in special pentru treaba, si nu pentru a face chat.
Cu acestea sper ca v-am lamurit pe majoritatea si astept sa ma contactati cand intampinati orice fel de probleme si aveti nevoie de asistenta sau aveti orice fel de nelamururi. De asemenea, sper sa nu mai aud de acum inainte jucatorii ca spun ca am vorbit cu tine pe Yahoo! Messenger ca imi dai iteme daca iti dau contul sau orice alte modalitati de contact. Singurul mod de a vorbi cu adevaratul "Angel" este prezentat prin modalitatile de contact de mai sus. Orice alta modalitate prin care luati legatura cu mine este un "fake" (este falsa) la fel ca persoana din spatele acelui ID.
Sarbatori fericite tuturor !
Ultima editare efectuata de catre [Owner]Angel in Mar Dec 25, 2012 2:39 pm, editata de 2 ori | |
|
ReDTz Membru Elite
Data de inscriere : 22/04/2011 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Contact Administrator [Owner]Angel Mar Dec 25, 2012 11:20 am | |
| | |
|
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: Contact Administrator [Owner]Angel Mier Dec 26, 2012 11:06 am | |
| Prevad ca se va abuza de optiunile astea... Ma rog, oricum e bine de stiut ! | |
|
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ Moderator
Data de inscriere : 06/03/2011 Varsta : 27
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Contact Administrator [Owner]Angel Joi Dec 27, 2012 7:14 am | |
| | |
|
-PuLsSs Membru
Data de inscriere : 13/04/2012 Varsta : 26 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Contact Administrator [Owner]Angel Vin Dec 28, 2012 6:01 am | |
| Bine de stiut... | |
|
ReePuLeTz Helper
Data de inscriere : 30/06/2011 Varsta : 30 Localizare : Undeva in lumea larga!!!
| Subiect: Re: Contact Administrator [Owner]Angel Mar Ian 08, 2013 8:34 am | |
| Foarte bine de stiut. Si e bine ca ai deschis acest topic deoarece erau o parte din playeri care nu stiau cum sa dea de tine. | |
|
amaliu1111 Membru
Data de inscriere : 28/12/2012 Varsta : 25 Localizare : Judetul Bihor
| Subiect: Raspuns Mier Ian 09, 2013 5:56 am | |
| este util pentru cei care nu stiu inca | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Contact Administrator [Owner]Angel | |
| |
|