| Salut... ( Membru nou ) ٩(͡๏̯͡๏)۶ | |
|
+6Amethist *๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡ FrostBite *๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ [Owner]Angel $pyd3r ♥ metin...| ™ :> 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
$pyd3r ♥ metin...| ™ :> Membru
Data de inscriere : 15/12/2012 Varsta : 24 Localizare : In Suceava :D
| Subiect: Salut... ( Membru nou ) ٩(͡๏̯͡๏)۶ Sam Dec 15, 2012 5:26 am | |
| Hey ! Buna Eu sunt Emi si m-am hotarat sa ma apuc de metin2 ro speed dupa ce am vazut cat de bine este organizat acest joc si dupa ce am observat ca se fac implementari noi Foarte des si cred ca asta este cel mai important pentru un server de mt2. Acum sa zic ceva si despre mine : Imi place sa practic fotbalul, imi place la nebunieeee :X , si ca un fel de drog (daca te lasi , revii iarasi ) ... " Iubesc" metinu` Sunt baiat ( ♂ )si am 12 ani.. Ati zice ca sunt de varsta prea mica ca sa stiu " cuvinte urate " sau injuraturi ori sa ma port ca "un golan" dar stiu "de toate pentru toti" ` Sper sa ma integrez in acest joc Superrr si sa fac cunostinta cu voi ( care cred ca sunteti de treaba ) si cu staff-ul din care am inteles ca face parte Angel si Ardeash ❁ Pe care ii salut cu aceasta cale. ☆ | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Salut... ( Membru nou ) ٩(͡๏̯͡๏)۶ Sam Dec 15, 2012 6:10 am | |
| Vad ca esti destul de bine informat iar la varsta ta scri fara greseli de ortografie. Eu sunt creatorul speed-ului. Bine ai venit alaturi de noi si speram sa ramai cat mai mult.
Sarbatori fericite ! | |
|
| |
| Subiect: Re: Salut... ( Membru nou ) ٩(͡๏̯͡๏)۶ Sam Dec 15, 2012 6:26 am | |
| Bine v-am gasit pe toti !! Incantat de cunostina Angel Sarbatori fericite si tie !!
*.˛.°★。˛ °.★** *^*★* *˛. ˛ °_██_*。*./ .˛* .˛.*.★* *★ 。* ˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫*˛.* ˛_Π_____. * ˛* .°( . • . ) ˛°./• ‘♫ ‘ •.˛*.\______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。 *(...‘•‘.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬ . ¯˜"*°••°*"˜¯`´¯˜"*°••°*"˜¯ `´¯˜"*°´¯˜"*°••°*"˜¯ | |
|
| |
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ Moderator
Data de inscriere : 06/03/2011 Varsta : 27
| Subiect: Re: Salut... ( Membru nou ) ٩(͡๏̯͡๏)۶ Sam Dec 15, 2012 7:40 am | |
| | |
|
| |
FrostBite Helper
Data de inscriere : 14/01/2012 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: Salut... ( Membru nou ) ٩(͡๏̯͡๏)۶ Sam Dec 15, 2012 7:59 am | |
| | |
|
| |
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡ Helper
Data de inscriere : 15/05/2012 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| |
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| |
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Salut... ( Membru nou ) ٩(͡๏̯͡๏)۶ Mier Dec 19, 2012 7:38 am | |
| - [Owner]Angel a scris:
- Vad ca esti destul de bine informat iar la varsta ta scri fara greseli de ortografie. Eu sunt creatorul speed-ului.
Bine ai venit alaturi de noi si speram sa ramai cat mai mult.
Sarbatori fericite ! *angel , imi cer scuze ca te corectez , e scrii* cu 2 de i | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Salut... ( Membru nou ) ٩(͡๏̯͡๏)۶ Mier Dec 19, 2012 1:41 pm | |
| Mersi de atentionare, o sa fiu mai atent pe viitor. Mai greseste omul in graba. Sa nu ma dai la CNA | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Salut... ( Membru nou ) ٩(͡๏̯͡๏)۶ Joi Dec 20, 2012 4:41 am | |
| | |
|
| |
Tavi Helper
Data de inscriere : 24/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Navodari Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau
| |
| |
xAisha ♥Shiori♥ Membru Elite
Data de inscriere : 30/08/2010 Varsta : 31 Localizare : in lumea mea:o3 ♥
| Subiect: Re: Salut... ( Membru nou ) ٩(͡๏̯͡๏)۶ Sam Dec 22, 2012 9:27 am | |
| Im pimul rand Bun Venti pe SV, in al doilea rand, imi rasp shi mie la nishte intrebari?:o3 1)pe ce regat eshti? 2)ce nume ai in joc?
Sarbatori Fericite! | |
|
| |
| |
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Salut... ( Membru nou ) ٩(͡๏̯͡๏)۶ Dum Dec 23, 2012 10:03 am | |
| Ca sa nu te iau dupa mail sau ip mai bine nu ziceai nimic. Vanzarea de iteme/conturi este strict interzisa. | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Salut... ( Membru nou ) ٩(͡๏̯͡๏)۶ Dum Dec 23, 2012 11:11 am | |
| Salut! Bine ai venit, distractie la joc. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Salut... ( Membru nou ) ٩(͡๏̯͡๏)۶ | |
| |
|
| |
| Salut... ( Membru nou ) ٩(͡๏̯͡๏)۶ | |
|