Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaNU MERE SA INSTALEZ NET FRAMEWORK HELP EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

NU MERE SA INSTALEZ NET FRAMEWORK HELP

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
ediasdfg
Membru
Membru

Data de inscriere : 13/12/2012

NU MERE SA INSTALEZ NET FRAMEWORK HELP Empty
MesajSubiect: NU MERE SA INSTALEZ NET FRAMEWORK HELP   NU MERE SA INSTALEZ NET FRAMEWORK HELP Icon_minitimeJoi Dec 13, 2012 9:52 am

NU MERE SA INSTALEZ NET FRAMEWORK HELP de fiecare data cand dau sa se instaleze ( orce verziune inafara de 4) imi apara sa insalez versiune 3.5 or greatar instalez versiune aceea tot asa scrie ce sa fac si cand dau pe client imi apare o eroare nustiu ce microsoft simi cere sa aleg don t send send eror raport Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad :help :help :help :head: :head: :head: :head: :head: :head:
SadSadSadSadSad(Sad(Sad(Sad(Sad(Sad(Sad(Sad(Sad(SadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Ultima editare efectuata de catre ediasdfg in Mar Dec 25, 2012 10:36 am, editata de 2 ori
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

NU MERE SA INSTALEZ NET FRAMEWORK HELP Empty
MesajSubiect: Re: NU MERE SA INSTALEZ NET FRAMEWORK HELP   NU MERE SA INSTALEZ NET FRAMEWORK HELP Icon_minitimeJoi Dec 13, 2012 10:13 am

Instaleaza-ti team viewer de aici : http://www.teamviewer.com/
Trimite-mi in PM pe forum ID-ul si parola si lasa programul deschis pana intru eu deoarece nu mananca resurse.
Voi incerca eu sa iti rezolv problema. Este ceva de la windows mai mult ca sigur.
Daca se poate repara te voi ajuta cu cea mai mare placere.
Daca nu sti cu ce se ocupa acel program, acesta imi va permite accesul la PC-ul tau ca si cum as fi in fata acestuia folosind mouse-ul si tastatura de la PC-ul meu. In timp ce intru poza de pe desktop va disparea iar cand voi iesi iti vei da seama prin faptul ca va reaparea la loc. Cand sunt conectat va trebui ca tu sa nu folosesti mouse-ul si tastatura ca sa nu ma incurci.
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro

NU MERE SA INSTALEZ NET FRAMEWORK HELP
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Net Framework 2.0
» Problema framework !
» Suc De Mere
» nu mere sa fac cont
» Nu mere chatu nou..DC?