[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: New Server Update : Drop-ul Cutiei cu Bijuterii Joi Dec 13, 2012 3:01 am | |
| Cutia cu bijuterii este un item ce poate fi primit dupa distrugerea pietrelor metin de nivelul 100. Drop-ul propriu-zis al acestei cutii era unul banal asa ca l-am modificat dupa cum urmeaza : - 10x Lovitura Patrunzatoare - 10x Lovitura Critica - 50x Licori Full PV - 50x Licori Full MP - 50x Licori Full PV+PM - 10x Roua Rosie - 10x Roua Roz - 10x Roua Galbena - 10x Roua Verde - 10x Roua Albastra - 10x Roua Alba Mai multe detalii despre noile licori implementate gasiti in topicul cu propuneri pentru server postat de Ðяuiđ. | Windle. Click aici pentru a merge direct la subiect!Va doresc un joc cat mai placut, [Owner]Angel ! | |
|
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: New Server Update : Drop-ul Cutiei cu Bijuterii Joi Dec 13, 2012 5:45 am | |
| Nu am inteles . Pica toate odata, sau doar unul, asa la intamplare | |
|
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: New Server Update : Drop-ul Cutiei cu Bijuterii Joi Dec 13, 2012 8:26 am | |
| La intamplare cate 10, 50, depinde ce pica. Timpul si valoarea pentru roua este diferit pentru fiecare chiar daca primesti 10 odata. | |
|
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: New Server Update : Drop-ul Cutiei cu Bijuterii Joi Dec 13, 2012 10:19 am | |
| - [Owner]Angel a scris:
- La intamplare cate 10, 50, depinde ce pica. Timpul si valoarea pentru roua este diferit pentru fiecare chiar daca primesti 10 odata.
Stiu cum sta treaba cu rouele si criticile si etc... . Dar nu eram sigur cum pica dar m-am lamurit. Multumesc ! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: New Server Update : Drop-ul Cutiei cu Bijuterii | |
| |
|