Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaO Mica Stire! EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

O Mica Stire!

In jos 
+2
GodFather♥
CR7
6 participanți
AutorMesaj
CR7
Helper
Helper
CR7

Data de inscriere : 29/11/2011
Varsta : 25
Localizare : Cernavoda(CvD)

O Mica Stire! Empty
MesajSubiect: O Mica Stire!   O Mica Stire! Icon_minitimeLun Dec 10, 2012 12:36 pm

Vreau sa va anunt ca am facut un canal de youtube cu gameplay-uri din jocuri pe pc si poate dati un like la un video sau chiar subscribe ca nu va i-a mai mult de 5 secunde.
Canalul este la inceput si va mai evolua in timp iar clipurile sunt in 720HD si contin melodii de mai multe tipuri sau vor contine(Rap,dubstep,epic,house,dance etc)

Va rog sa dati canalul mai departe sa afle si alti de un gameplayer din romania ca poate vom avea un viitor in acest domeniu.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

O Mica Stire! Empty
MesajSubiect: Re: O Mica Stire!   O Mica Stire! Icon_minitimeLun Dec 10, 2012 11:17 pm

M-ai intrebat daca te ajut cu intro mi se pare. Mi s-a bulit SV. Trebuie sa reinstalez windows.

Iti vand un pont,ca eu am avut channel cu Ronaldo si ma pricep la yt. Sterge clipurile si baga melodii pe fundal gen remix`uri dubstep la melodii.. O sa iti dea warn`uri pt drepturi de autor ca ai melodiile luate de la trupe,etc.
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
december
Membru
Membru
december

Data de inscriere : 29/08/2012

O Mica Stire! Empty
MesajSubiect: Re: O Mica Stire!   O Mica Stire! Icon_minitimeMar Dec 11, 2012 11:44 am

Si eu am canal de 'iutub' =]] .
Sus In jos
ValyD
Membru
Membru

Data de inscriere : 04/12/2012

O Mica Stire! Empty
MesajSubiect: Re: O Mica Stire!   O Mica Stire! Icon_minitimeMier Dec 12, 2012 12:02 pm

Ar fi super Razz

Daca reusesc sa reinstalez "far".. incep Razz
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

O Mica Stire! Empty
MesajSubiect: Re: O Mica Stire!   O Mica Stire! Icon_minitimeJoi Dec 13, 2012 10:25 am

Foarte frumos canalul ! Video-uri 720p HD, muzica buna, intro super .. ce sa mai zic. Bravo pentru el si bafta la cat mai multe likeuri si abonari. Ti-am dat si eu ceva pe acolo Wink
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
$pyd3r ♥ metin...| ™ :>
Membru
Membru
$pyd3r ♥ metin...| ™ :>

Data de inscriere : 15/12/2012
Varsta : 24
Localizare : In Suceava :D

O Mica Stire! Empty
MesajSubiect: Re: O Mica Stire!   O Mica Stire! Icon_minitimeSam Dec 15, 2012 6:40 am

Frumos canal Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

O Mica Stire! Empty
MesajSubiect: Re: O Mica Stire!   O Mica Stire! Icon_minitime

Sus In jos

O Mica Stire!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: