♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Sa va invete tata niste scopuri ale vietii.. Vin Noi 09, 2012 11:11 am | |
| Ca sa va dati seama in sfarsit de viata , si asta fara sa fac o jignire asupra forumului sau staff`ului , urmatorul vlogg are intentia de a va instrui capu cu ce trebuie sa faceti si ce NU Deci prin urmare , cei care va credeti asa smecheri ca aveti lvl 127 pe metin si care injurati (nici macar corect) , OAMENI BUNI , faceti-va o viata , nu zic ca nu e bine sa va jucati , dar mai intai mai treceti pe la scoala , apoi defilati cu perlele voastre uimitoare pe aici . [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Respect pentru Levy , acest baiat intr-adevar are un viitor in viata , luati lectii de la el si faceti-va un plan al vietii.. PS : Nu am facut acest topic ca sa jignesc pe cineva , doamne fereste , ci ca sa va ajut , vizionati toate videoclipurile de pe canalul pe care vi l-am dat , si nu in ultimul rand , INVATATI ` ! Peace ! | |
|
Tavi Helper
Data de inscriere : 24/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Navodari Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau
| Subiect: Re: Sa va invete tata niste scopuri ale vietii.. Vin Noi 09, 2012 11:13 am | |
| Ma uit la toate vlogurile lui e Foarte bun stie ce e viata si cum sa o pretuim>! | |
|
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Sa va invete tata niste scopuri ale vietii.. Vin Noi 09, 2012 11:14 am | |
| - happyFace:)c a scris:
- Ma uit la toate vlogurile lui e Foarte bun stie ce e viata si cum sa o pretuim>!
Bv E bine asta , dar pune-ti la punct ezitarile gramaticale fara suparare.. | |
|
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ Moderator
Data de inscriere : 06/03/2011 Varsta : 27
| Subiect: Re: Sa va invete tata niste scopuri ale vietii.. Vin Noi 09, 2012 11:22 am | |
| Băiatul cu Vlog este de apreciat , vorba lui happyFace:)c ştie ce e viaţa ! | |
|
Đεsτiηy дηgεℓ Membru Elite
Data de inscriere : 23/12/2011 Varsta : 27
| Subiect: Re: Sa va invete tata niste scopuri ale vietii.. Vin Noi 09, 2012 11:50 am | |
| Acest baiat Levy merita tot respectul nostru... Rar se mai gaseste un astfel de om. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sa va invete tata niste scopuri ale vietii.. | |
| |
|