Đεsτiηy дηgεℓ Membru Elite
Data de inscriere : 23/12/2011 Varsta : 27
| Subiect: Discursu asta... Dum Oct 07, 2012 6:12 am | |
| Aaa... da... discursu... unde e discursu?... MAMA TA DE DISCURS! Aaa da, uite-l. Deci... Stai!... In ce limba e asta frate? Ce nai... auuu ... Il tineam invers. Pai cica Helaaaaaaaaaaaaw! Da stiu, sunt cam batran pentru o prezentare ) , dar vad ca e la moda :-? Deci sa incepem :>. Ma numesc Destiny Angel (dar voi ma cunoasteti ca Andrei sau Taker). Nu, nu joc metin deci nu am ce sa zic despre el Sunt pe Speed cam din 2010 (nu, nu stiu in ce luna X_X). Trebuie sa zic cate ceva despre mine nu? Sa incepem. Ce hobby-uri am? Pai chat, forum, muzica, sa ies cu prietenii etc. Muzica? Oooo da! Rock! Formatiile mele preferate sunt: Linkin Park, Manafest, Queen, Nine Lashes, Thousand Foot Krutch, Evanescence Filme preferate? Stai asa ca am pierdut pagina.. aaa da: Saw, Final Fantasy, The Curious Case of Benjamin Button, Transformers, Ghost Rider. Desenele copilariei? Imi e dor de ele : Regele Shaman, Yu-Gi-Oh!, Curaj-catelul cel fricos, Sonic X... etc. Si cam atat... mai afla si tu (nu de alta dar imi place sa te pun la treaba ).
Ultima editare efectuata de catre Đεsτiηy дηgεℓ in Dum Oct 07, 2012 6:26 am, editata de 1 ori | |
|
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ Moderator
Data de inscriere : 06/03/2011 Varsta : 27
| Subiect: Re: Discursu asta... Dum Oct 07, 2012 6:23 am | |
| | |
|
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡ Helper
Data de inscriere : 15/05/2012 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Discursu asta... Dum Oct 07, 2012 6:31 am | |
| Nici eu nu pot să îţi spun ¤Welcome¤ că ne ştim de ceva timp , so .. : Hei , Hello , Olla , Ceau , Hallo ,Merhaba , etc. | |
|
Blake. Membru
Data de inscriere : 17/05/2012 Localizare : Romania
| |
ϟ Dιαмy . Membru Elite
Data de inscriere : 29/09/2012 Varsta : 27 Localizare : Middletown .
| |
Perry* Membru
Data de inscriere : 23/08/2010 Varsta : 30 Localizare : La dracu.
| Subiect: Re: Discursu asta... Dum Oct 07, 2012 10:13 am | |
| =))))))))) Mango pe post
Bun venit necunoscutule. | |
|
Neymar.:* Membru Elite
Data de inscriere : 08/01/2012 Varsta : 28 Localizare : fetesti
| Subiect: Re: Discursu asta... Mier Oct 24, 2012 5:49 am | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discursu asta... | |
| |