|
| - Addddda . | |
|
+13ReePuLeTz Danger2010 FrostBite Tavi [Owner]Angel ϟ Dιαмy . PVP .Úniqúe Neymar.:* Blake. ReDTz Đεsτiηy дηgεℓ *๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ 17 participanți | Autor | Mesaj |
---|
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ Moderator
Data de inscriere : 06/03/2011 Varsta : 27
| Subiect: - Addddda . Sam Oct 06, 2012 9:18 am | |
| -Bună . Majoritatea mă știți ,cei vechi mă recunosc prea bine sub numele de „ Andra ”.Niciodată nu e prea târziu să te prezinți again nu ? Ok , deci să începem . Joc Speed cam din Mai 2010 , dacă îmi aduc eu bine aminte . Pe atunci nu mă interesa forum , chat , eu eram doar cu jocul . Locuiesc în București , Sector 1 dacă vreți să mă jefuiți . Sunt o fire sociabilă și îmi place să cunosc lume nouă . Hobby'urile mele sunt : Karate ,Metin ,Forum,Skype, Chat și îmi place să ies în oraș cu prieteni nu găști pentru că nu mai agreez . Cât despre muzică îmi plac formațiile care au o anumită vechime , gen „ Metallica , Scorpions , Queen , Bon Jovi , Celine Dion , Direcția 5 , Holograf , Adele , Ricky Martin etc. Dar îmi plac și formațiile mai nou apărute gen „ The Black Eyed Peas , Morandi , Timbaland , Limp Bizkit , Pink etc . Pe metin mă găsiți cu numele ShikaStyle , lvl 127 regat Red ( șamancă , leac ) Filmele preferate: The Curious Case of Benjamin Button , Hugo , The Girl with the Dragon Tattoo , Sherlock Holmes : A game of Shadows , Mystic River , Atonement , Changeling , Il y a longtemps que je t'aime , Sherlock Holmes , Shutter Island , El Orfanato , Orphan , Knowing , Saw . Seriale preferate : The Vampire Diaries ,The secret circle , One tree hill , True blood , Gossip Girl ,Pretty little liars , Naruto ( Ok , este anime , dar merge ) Desenele copilăriei? - Oban cursele stelare ,Regele saman , Viata cu Louie , Tom si Jerry , Fetitele Powerpuff, Curaj- Catelul cel fricos , Laboratorul lui Dexter , Scooby Doo , Arthur. Cam atât am avut de spus , restu afla singur / singură ! | |
| | | Đεsτiηy дηgεℓ Membru Elite
Data de inscriere : 23/12/2011 Varsta : 27
| | | | ReDTz Membru Elite
Data de inscriere : 22/04/2011 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: - Addddda . Sam Oct 06, 2012 9:30 am | |
| Si mie imi plac desenele mami | |
| | | Blake. Membru
Data de inscriere : 17/05/2012 Localizare : Romania
| Subiect: Re: - Addddda . Sam Oct 06, 2012 10:03 am | |
| - Ada. «з a scris:
-Bună . Majoritatea mă știți ,cei vechi mă recunosc prea bine sub numele de „ Andra ”.Niciodată nu e prea târziu să te prezinți again nu ? Ok , deci să începem . Joc Speed cam din Mai 2010 , dacă îmi aduc eu bine aminte . Pe atunci nu mă interesa forum , chat , eu eram doar cu jocul . Locuiesc în București , Sector 1 dacă vreți să mă jefuiți . Sunt o fire sociabilă și îmi place să cunosc lume nouă . Hobby'urile mele sunt : Karate ,Metin ,Forum,Skype, Chat și îmi place să ies în oraș cu prieteni nu găști pentru că nu mai agreez . Cât despre muzică îmi plac formațiile care au o anumită vechime , gen „ Metallica , Scorpions , Queen , Bon Jovi , Celine Dion , Direcția 5 , Holograf , Adele , Ricky Martin etc. Dar îmi plac și formațiile mai nou apărute gen „ The Black Eyed Peas , Morandi , Timbaland , Limp Bizkit , Pink etc . Pe metin mă găsiți cu numele ShikaStyle , lvl 127 regat Red ( șamancă , leac ) Filmele preferate: The Curious Case of Benjamin Button , Hugo , The Girl with the Dragon Tattoo , Sherlock Holmes : A game of Shadows , Mystic River , Atonement , Changeling , Il y a longtemps que je t'aime , Sherlock Holmes , Shutter Island , El Orfanato , Orphan , Knowing , Saw . Seriale preferate : The Vampire Diaries ,The secret circle , One tree hill , True blood , Gossip Girl ,Pretty little liars , Naruto ( Ok , este anime , dar merge ) Desenele copilăriei? - Oban cursele stelare ,Regele saman , Viata cu Louie , Tom si Jerry , Fetitele Powerpuff, Curaj- Catelul cel fricos , Laboratorul lui Dexter , Scooby Doo , Arthur. Cam atât am avut de spus , restu afla singur / singură ! Chiar daca te cunosc de ceva timp iti zic Bun Venit!!......Amanta mea | |
| | | Neymar.:* Membru Elite
Data de inscriere : 08/01/2012 Varsta : 28 Localizare : fetesti
| | | | .Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: - Addddda . Sam Oct 06, 2012 11:00 am | |
| Bună feteeeee ) | |
| | | PVP Membru Elite
Data de inscriere : 17/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: - Addddda . Sam Oct 06, 2012 11:07 am | |
| | |
| | | ϟ Dιαмy . Membru Elite
Data de inscriere : 29/09/2012 Varsta : 27 Localizare : Middletown .
| | | | [Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: - Addddda . Sam Oct 06, 2012 3:38 pm | |
| Bine ai venit. Daca tot esti sector 1 am sa te jefuiesc eu, numai sa dai PM cu toata adresa ca altfel am de cautat ) | |
| | | Tavi Helper
Data de inscriere : 24/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Navodari Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau
| Subiect: Re: - Addddda . Dum Oct 07, 2012 12:12 am | |
| Nice | |
| | | FrostBite Helper
Data de inscriere : 14/01/2012 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: - Addddda . Dum Oct 07, 2012 2:40 am | |
| | |
| | | Danger2010 Membru Elite
Data de inscriere : 05/08/2011 Varsta : 28 Localizare : Brasov
| Subiect: Re: - Addddda . Dum Oct 07, 2012 2:53 am | |
| Welcome | |
| | | ReePuLeTz Helper
Data de inscriere : 30/06/2011 Varsta : 30 Localizare : Undeva in lumea larga!!!
| Subiect: Re: - Addddda . Dum Oct 07, 2012 3:21 am | |
| Welcome! Desi eu tot nu te cunosc :-" | |
| | | *๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ Moderator
Data de inscriere : 06/03/2011 Varsta : 27
| Subiect: Re: - Addddda . Dum Oct 07, 2012 4:13 am | |
| | |
| | | *๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡ Helper
Data de inscriere : 15/05/2012 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| | | | Perry* Membru
Data de inscriere : 23/08/2010 Varsta : 30 Localizare : La dracu.
| Subiect: Re: - Addddda . Dum Oct 07, 2012 10:17 am | |
| | |
| | | [GA]Shaimas Moderator
Data de inscriere : 29/06/2012 Localizare : Far away
| Subiect: Re: - Addddda . Lun Oct 08, 2012 3:32 am | |
| | |
| | | Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| | | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: - Addddda . | |
| |
| | | | - Addddda . | |