Danger2010 Membru Elite
Data de inscriere : 05/08/2011 Varsta : 28 Localizare : Brasov
| Subiect: Am un forum Joi Oct 04, 2012 6:37 am | |
| Buna ziua. Am facut un forum si nu stiu sa il ,,designez'' (sa arate mai fain). Daca cineva avut un forum si stie sa faca totul pe el sa imi dea un PM . | |
|
Tavi Helper
Data de inscriere : 24/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Navodari Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau
| Subiect: Re: Am un forum Joi Oct 04, 2012 7:11 am | |
| Forum pot is eu sa fac in 20 minute editat cu ranguri cu tot...PM cu numele de la forum... | |
|
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Am un forum Joi Oct 04, 2012 8:38 am | |
| Pot eu sa fac,daca ma rogi frumos ) | |
|
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Am un forum Joi Oct 04, 2012 8:47 am | |
| - happyFace:)c a scris:
- Forum pot is eu sa fac in 20 minute editat cu ranguri cu tot...PM cu numele de la forum...
Tu il incurajezi ? Fiind helper trb sa dai t.c imd , stiind regulamentul este interzisa reclama T.C | |
|
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: Am un forum Joi Oct 04, 2012 10:48 am | |
| - .Úniqúe a scris:
- happyFace:)c a scris:
- Forum pot is eu sa fac in 20 minute editat cu ranguri cu tot...PM cu numele de la forum...
Tu il incurajezi ? Fiind helper trb sa dai t.c imd , stiind regulamentul este interzisa reclama T.C nu e reclama omule =)) a intrebat baiatu daca poate cineva sa il ajute sa isi faca un forum, poate vrea sa isi faca doar unul al claei, stiu eu ? vorbeste cu cei doi de mai sus. iar daca tu zici, sa fie tc | |
|
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Am un forum Joi Oct 04, 2012 11:15 am | |
| - ScRe3nN a scris:
- .Úniqúe a scris:
- happyFace:)c a scris:
Tu il incurajezi ? Fiind helper trb sa dai t.c imd , stiind regulamentul este interzisa reclama T.C nu e reclama omule =)) a intrebat baiatu daca poate cineva sa il ajute sa isi faca un forum, poate vrea sa isi faca doar unul al claei, stiu eu ? vorbeste cu cei doi de mai sus. iar daca tu zici, sa fie tc sa isi faca forum ? citeste mai bine a scris sa`l ajute cineva si nu ma intereseaza sa zica pe un alt forum discutile libere este adevarat se vorbesc anumite lucru da nu are voie Ramne T.C si nu vreau sa mai postati | |
|
Neymar.:* Membru Elite
Data de inscriere : 08/01/2012 Varsta : 28 Localizare : fetesti
| Subiect: Re: Am un forum Joi Oct 04, 2012 11:17 am | |
| | |
|