| De ce nu mai merge contu? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Insert Membru
Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: De ce nu mai merge contu? Mier Oct 03, 2012 10:50 am | |
| Salut frate is XxDarkxX respectiv Tzaky de ce nu mai merge contu? Zice ca cik nu am pus parola bine... Am intrat pe alt cont respectiv xXxDemonxXxX si zice ca, contu e blocat ce drk ma akum jumate de ora au mers si akm nu mai merge Mentionez pe Dark aveam foarte multe iteme mod si pe demon arme:| Un gm sa raspunda rpd plz:| | |
|
| |
FrostBite Helper
Data de inscriere : 14/01/2012 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: De ce nu mai merge contu? Mier Oct 03, 2012 10:54 am | |
| - Insert a scris:
- Salut frate is XxDarkxX respectiv Tzaky de ce nu mai merge contu? Zice ca cik nu am pus parola bine...
Am intrat pe alt cont respectiv xXxDemonxXxX si zice ca, contu e blocat ce drk ma akum jumate de ora au mers si akm nu mai merge Mentionez pe Dark aveam foarte multe iteme mod si pe demon arme:| Un gm sa raspunda rpd plz:| Daca iti apare ''contul este blocat" inseamna ca ai fost banat.Ai facut tu ceva de ai luat ban.Pentru mai multe detalii da-i mail la angel : administrator@metin2rospeed.ro | |
|
| |
Insert Membru
| Subiect: Re: De ce nu mai merge contu? Mier Oct 03, 2012 10:55 am | |
| Sa zicem frate da XxDarkxX dc nu merge? am dat recuperare parola si nici akolo nu merge.... CE DRK E ASTA? MA CHINUI SA FAC CONT BUN AM 120 mii minute si ei mi-l sterg? Crek nici nu e in baza lor de date:| | |
|
| |
Insert Membru
| Subiect: Re: De ce nu mai merge contu? Mier Oct 03, 2012 7:50 pm | |
| Angel da dc nu raspunzi nici la mail nici aiciX( | |
|
| |
Insert Membru
| Subiect: Re: De ce nu mai merge contu? Joi Oct 04, 2012 2:50 am | |
| Si tot nu imi raspunde nimeniX( ce drk ma? | |
|
| |
Neymar.:* Membru Elite
Data de inscriere : 08/01/2012 Varsta : 28 Localizare : fetesti
| Subiect: Re: De ce nu mai merge contu? Joi Oct 04, 2012 3:49 am | |
| ai grija ! ai deja triplu post ! si despre cont ,e vina ta ca a fost banat:). | |
|
| |
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: De ce nu mai merge contu? Joi Oct 04, 2012 4:07 am | |
| multi eram la scoala. dai mail lui angel si vb cu el. poate contul ti-a fost sters pt inactivitate | |
|
| |
FrostBite Helper
Data de inscriere : 14/01/2012 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: De ce nu mai merge contu? Joi Oct 04, 2012 4:30 am | |
| - ScRe3nN a scris:
- multi eram la scoala. dai mail lui angel si vb cu el. poate contul ti-a fost sters pt inactivitate
Daca i-ar fi sters contul i-ar fi dat la login nume sau parola gresita.A facut el ceva de a luat ban.Ori pentru hack, ori pentru injurii la adresa staffului, sau pentru comert cu iteme pe alte servere. | |
|
| |
ReePuLeTz Helper
Data de inscriere : 30/06/2011 Varsta : 30 Localizare : Undeva in lumea larga!!!
| |
| |
Insert Membru
| Subiect: Re: De ce nu mai merge contu? Joi Oct 04, 2012 4:38 am | |
| Un cont e blocat si altu adik XxDarkxX nu ii merge parola pe la ora 17:00 mergea si la ora 21:30 nu mergea:| nici angel nu miai raspuns la mail:| I-am trimis 2:| SI aveam toate modurile tot ce aveam pe XxDarkxX:| | |
|
| |
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: De ce nu mai merge contu? Joi Oct 04, 2012 6:15 am | |
| - Insert a scris:
- Un cont e blocat si altu adik XxDarkxX nu ii merge parola pe la ora 17:00 mergea si la ora 21:30 nu mergea:| nici angel nu miai raspuns la mail:| I-am trimis 2:| SI aveam toate modurile tot ce aveam pe XxDarkxX:|
Pacat. Sper sa iti recuperezi itemele si pe viitor fi mai atent la ce instalezi. Dai un scan la pc sau reinstaleaza windows si ai grija sa formatezi tot tot tot | |
|
| |
Insert Membru
| Subiect: Re: De ce nu mai merge contu? Joi Oct 04, 2012 6:20 am | |
| Frate nu am niciun virus akm 10 min am dat scanare nu am luat nimik de la nimeni Si cum frate dak am vreun virus sa imi ia cu totu contu? sa mi-l stearga? Ca nici sa recuperez contu nu merge:| | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: De ce nu mai merge contu? Joi Oct 04, 2012 6:38 am | |
| Stai linistit ca nu ti s-a sters contul decat tie. Despre banare nu imi aduc aminte deoarece in anumite zile am mai multi "voluntari". Am sa ti citesc mailurile si iti voi da un raspuns in curand. Probabil cineva ti-a schimbat parola sau tu folosesti capslock si parola nu este cu majuscule (ori invers). Parola trebuie scrisa exact cu litere mari sau mici. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: De ce nu mai merge contu? | |
| |
|
| |
| De ce nu mai merge contu? | |
|