Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaDe ce nu mai merge contu? EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

De ce nu mai merge contu?

In jos 
+2
FrostBite
Insert
6 participanți
AutorMesaj
Insert
Membru
Membru
Insert

Data de inscriere : 07/06/2011

De ce nu mai merge contu? Empty
MesajSubiect: De ce nu mai merge contu?   De ce nu mai merge contu? Icon_minitimeMier Oct 03, 2012 10:50 am

Salut frate is XxDarkxX respectiv Tzaky de ce nu mai merge contu? Zice ca cik nu am pus parola bine...Neutral
Am intrat pe alt cont respectiv xXxDemonxXxX si zice ca, contu e blocat ce drk ma akum jumate de ora au mers si akm nu mai merge
Mentionez pe Dark aveam foarte multe iteme mod si pe demon arme:|
Un gm sa raspunda rpd plz:|
Sus In jos
FrostBite
Helper
Helper
FrostBite

Data de inscriere : 14/01/2012
Localizare : Sibiu

MesajSubiect: Re: De ce nu mai merge contu?   De ce nu mai merge contu? Icon_minitimeMier Oct 03, 2012 10:54 am

Insert a scris:
Salut frate is XxDarkxX respectiv Tzaky de ce nu mai merge contu? Zice ca cik nu am pus parola bine...Neutral
Am intrat pe alt cont respectiv xXxDemonxXxX si zice ca, contu e blocat ce drk ma akum jumate de ora au mers si akm nu mai merge

Daca iti apare ''contul este blocat" inseamna ca ai fost banat.Ai facut tu ceva de ai luat ban.Pentru mai multe detalii da-i mail la angel : administrator@metin2rospeed.ro
Sus In jos
Insert
Membru
Membru
Insert

MesajSubiect: Re: De ce nu mai merge contu?   De ce nu mai merge contu? Icon_minitimeMier Oct 03, 2012 10:55 am

Sa zicem frate da XxDarkxX dc nu merge? am dat recuperare parola si nici akolo nu merge....Neutral
CE DRK E ASTA? MA CHINUI SA FAC CONT BUN AM 120 mii minute si ei mi-l sterg? Crek nici nu e in baza lor de date:|
Sus In jos
Insert
Membru
Membru
Insert

MesajSubiect: Re: De ce nu mai merge contu?   De ce nu mai merge contu? Icon_minitimeMier Oct 03, 2012 7:50 pm

Angel da dc nu raspunzi nici la mail nici aiciX(
Sus In jos
Insert
Membru
Membru
Insert

MesajSubiect: Re: De ce nu mai merge contu?   De ce nu mai merge contu? Icon_minitimeJoi Oct 04, 2012 2:50 am

Si tot nu imi raspunde nimeniX( ce drk ma?
Sus In jos
Neymar.:*
Membru Elite
Membru Elite
Neymar.:*

Data de inscriere : 08/01/2012
Varsta : 28
Localizare : fetesti

MesajSubiect: Re: De ce nu mai merge contu?   De ce nu mai merge contu? Icon_minitimeJoi Oct 04, 2012 3:49 am

ai grija ! ai deja triplu post ! si despre cont ,e vina ta ca a fost banat:).
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

MesajSubiect: Re: De ce nu mai merge contu?   De ce nu mai merge contu? Icon_minitimeJoi Oct 04, 2012 4:07 am

multi eram la scoala. dai mail lui angel si vb cu el. poate contul ti-a fost sters pt inactivitate
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
FrostBite
Helper
Helper
FrostBite

Data de inscriere : 14/01/2012
Localizare : Sibiu

MesajSubiect: Re: De ce nu mai merge contu?   De ce nu mai merge contu? Icon_minitimeJoi Oct 04, 2012 4:30 am

ScRe3nN a scris:
multi eram la scoala. dai mail lui angel si vb cu el. poate contul ti-a fost sters pt inactivitate

Daca i-ar fi sters contul i-ar fi dat la login nume sau parola gresita.A facut el ceva de a luat ban.Ori pentru hack, ori pentru injurii la adresa staffului, sau pentru comert cu iteme pe alte servere.
Sus In jos
ReePuLeTz
Helper
Helper
ReePuLeTz

Data de inscriere : 30/06/2011
Varsta : 30
Localizare : Undeva in lumea larga!!!

MesajSubiect: Re: De ce nu mai merge contu?   De ce nu mai merge contu? Icon_minitimeJoi Oct 04, 2012 4:35 am

Insert a scris:

Verifica la contul XxDarkxX daca datele sunt corect bagate.Daca nu dute pe site si dai am uitat parola.
Din bacate contul xXxDemonxXxX este banat si nu prea poti face nimic,totusi incearca sa trimiti un mail la administrator@metin2rospeed.ro si poate te ajuta el.
Sus In jos
Insert
Membru
Membru
Insert

MesajSubiect: Re: De ce nu mai merge contu?   De ce nu mai merge contu? Icon_minitimeJoi Oct 04, 2012 4:38 am

Un cont e blocat si altu adik XxDarkxX nu ii merge parola Neutral pe la ora 17:00 mergea si la ora 21:30 nu mergea:| nici angel nu miai raspuns la mail:| I-am trimis 2:| SI aveam toate modurile tot ce aveam pe XxDarkxX:|
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

MesajSubiect: Re: De ce nu mai merge contu?   De ce nu mai merge contu? Icon_minitimeJoi Oct 04, 2012 6:15 am

Insert a scris:
Un cont e blocat si altu adik XxDarkxX nu ii merge parola Neutral pe la ora 17:00 mergea si la ora 21:30 nu mergea:| nici angel nu miai raspuns la mail:| I-am trimis 2:| SI aveam toate modurile tot ce aveam pe XxDarkxX:|

Pacat. Sper sa iti recuperezi itemele si pe viitor fi mai atent la ce instalezi. Dai un scan la pc sau reinstaleaza windows si ai grija sa formatezi tot tot tot
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
Insert
Membru
Membru
Insert

MesajSubiect: Re: De ce nu mai merge contu?   De ce nu mai merge contu? Icon_minitimeJoi Oct 04, 2012 6:20 am

Frate nu am niciun virus akm 10 min am dat scanare nu am luat nimik de la nimeni Neutral
Si cum frate dak am vreun virus sa imi ia cu totu contu? sa mi-l stearga? Ca nici sa recuperez contu nu merge:|
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

MesajSubiect: Re: De ce nu mai merge contu?   De ce nu mai merge contu? Icon_minitimeJoi Oct 04, 2012 6:38 am

Stai linistit ca nu ti s-a sters contul decat tie. Despre banare nu imi aduc aminte deoarece in anumite zile am mai multi "voluntari". Am sa ti citesc mailurile si iti voi da un raspuns in curand. Probabil cineva ti-a schimbat parola sau tu folosesti capslock si parola nu este cu majuscule (ori invers). Parola trebuie scrisa exact cu litere mari sau mici.
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: De ce nu mai merge contu?   De ce nu mai merge contu? Icon_minitime

Sus In jos

De ce nu mai merge contu?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» e bun contu?
» o pb cu contu va rog ajutor
» Dau cont GRATIS
» Dau contu meu !
» Dau contu meu de the ****

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum