| FURT DE ITM!!!!!!!!!!! | |
|
+4Tavi [Owner]Angel PVP diablorob92 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
diablorob92 Membru
Data de inscriere : 22/09/2012
| Subiect: FURT DE ITM!!!!!!!!!!! Mier Oct 03, 2012 7:14 am | |
| | |
|
| |
PVP Membru Elite
Data de inscriere : 17/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: FURT DE ITM!!!!!!!!!!! Mier Oct 03, 2012 8:14 am | |
| ce ar trebui sa intelegem din poze?daca ai mutat itemele pe alt cont? Fiecare e raspunzator de contul/parola/itmele sa deci nimeni nu te poate ajuta! See ya! | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: FURT DE ITM!!!!!!!!!!! Mier Oct 03, 2012 8:29 am | |
| Din pacate nu exista "hackeri" pentru asa ceva, sau cel putin, nu veti intalni pe servere private. Ei se numesc lammeri iar modalitatea de baza a furturilor este keylogger datorita neatentiei jucatorilor. Din pacate despagubiri pentru asceste situatii nu pot fi facute, deoarece nu s-a intamplat datorita unei vulnerabilitati la server. Daca ati fi stiut macar persoana care v-a furat poate puteam face ceva pentru itemele mai importante. | |
|
| |
Tavi Helper
Data de inscriere : 24/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Navodari Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau
| Subiect: Re: FURT DE ITM!!!!!!!!!!! Mier Oct 03, 2012 8:40 am | |
| Ai avut keyloggeri ori ai dat bazele de date la un alt jucator...Asta nu e vina noastra doar a ta deci nu prea putem sa te despagubim daca tu ai fost furat ca ai downloadat nu stiu ce hack care defapt era Keylogger. | |
|
| |
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: FURT DE ITM!!!!!!!!!!! Mier Oct 03, 2012 10:57 am | |
| Reintstaleaza windows si fi mai atent cu ce instalezi | |
|
| |
diablorob92 Membru
Data de inscriere : 22/09/2012
| Subiect: Re: FURT DE ITM!!!!!!!!!!! Mier Oct 03, 2012 12:31 pm | |
| Doamne mah nam loat nici un keylogger eu stiu ce downloadez si instalez. | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: FURT DE ITM!!!!!!!!!!! Mier Oct 03, 2012 12:57 pm | |
| Imi pare rau dar singure nu dispar. | |
|
| |
Neymar.:* Membru Elite
Data de inscriere : 08/01/2012 Varsta : 28 Localizare : fetesti
| Subiect: Re: FURT DE ITM!!!!!!!!!!! Joi Oct 04, 2012 2:51 am | |
| daca luati toate prostiile de pe net ,e normal ! | |
|
| |
ReePuLeTz Helper
Data de inscriere : 30/06/2011 Varsta : 30 Localizare : Undeva in lumea larga!!!
| |
| |
Danger2010 Membru Elite
Data de inscriere : 05/08/2011 Varsta : 28 Localizare : Brasov
| Subiect: Re: FURT DE ITM!!!!!!!!!!! Joi Oct 04, 2012 4:45 am | |
| Si mie cand imi disparusera peste noapte armele de GM si armurile setate dar totusi itemele(accesoriile) din set au ramas in inventar nu s-a facut nimic in privinta acestui lucru.Nu aveam keylogger in calculator am verificat tot cu o gramada de antivirusuri iar datele contului nu mi le stia nimeni nu s-a rezolvat nimic.Nu iti fa sperante ca nici tie nu ti se va rezolva . Toti spun:,,Sa aveti grija de cont, stafful nu raspunde de itm...bla...bla...bla''dar ei daca ar patii asa ceva ar face crize pe tot chatul,jocul,forumul.Mda.. | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: FURT DE ITM!!!!!!!!!!! Joi Oct 04, 2012 6:36 am | |
| Daca nici macar nu banuiesti pe cineva pentru a verifica nu am ce face. Nu pot sti unde au plecat itemele. Pot fi mutate sau chiar sterse. Subiect inchis ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: FURT DE ITM!!!!!!!!!!! | |
| |
|
| |
| FURT DE ITM!!!!!!!!!!! | |
|