Nu e vr-un joc sau vreo gluma sau cine stie ce alceva uni o sa creada ca e minciuna, ca e plictiseala mea,din potriva e adevarul
.
Acum 3 saptamani erau vreo 230-250playeri maxim azi cand am intrat si eu maxim 130:| acm sunt 100...
Dupa voi cat va mai dura sv-ul,eu ii dau maxim 5 luni sau cea mai rea situatie dupa revelion ca e craciunu sarmale etc etc si dupa va veni faza"ce sa mai joc eu metin pt ce?".
Toti veti spune nu man ca nu e asa ca eu joc ca eu fac ca eu bla bla bla.
Daca numaram asa vro 5-6 care sau lasat care erau de trb:
-Reep
-Next
-Stylatu
-Kayu
-ETC...(nu stau sa fac o lista ca raman fara baterie la tastatura:)) )
Idea este: de anul trecut cati modati au cumparat moduri,modul mai nou nu este ceva frumos modul mai nou este un mod de viata si de adaptare pe speed.
Dc nu am ramas la clasicele arme de gm si seturile clasice.
"Sv-ul are nevoie de bani" dar daca esti om destept si faci un sv frate il faci pt ca ai o schema in cap nul faci si cand vezi gata frate nu mai merg armele hai sa scot altceva cuvantul"echipament modat a.k.a modul".
Nu fac topicul pt a face o teorie eu recunosc mi-am laut un mod pt a ma adapta nu pt ca vreau. De 150lei naiba ma tineau 6 luni pe mn:))
Ma rog toate fiind spuse sa inchei mai rpd ca ma doare tastatura:)).
Deviind de la subiect o melodie costa cam 300-400lei cu insturmental si etc cma 35lei/ora depidne unde inregistrezi.
Ma rog nu stiu cati stiu sau daca stiti dar angel e si "miniguta" ma rog lautarul din beci din 2 moduri poti sa scoti o piesa daca intelegeti acm voi trageti concluziia.
Oricm daca iau ban va pupa tata King:)) itemele le-am dat asa ca degeaba iau ban ca nu-l ajuta pe lautar cu nik;)).
App uni dintre noi s-au lasat pt itemele aparute"ilegal" primul item ilegal a aparut la unu blood bla bla bla care ii dai 56 pe ori c eskil adica efectiv 56:) nici 1k nici 100:)))
Apoi greg ma rog angel cu calculele care i le facusem in fata, nu a crezut decat cand a primit poze de la xara. Pe langa asta mai exista si o armura cu 100% rez pag comp deci angel tot degeaba ia dat ban oricm modurile lea mutat armura cu 40% rez pc e la bobo silarga tot la bobo app bobo cu win strang 12 lei pt un pachet de tigar nu mai am printul dar aveam o poza:))) ma rog
Dupa greg a aparut INRI cu Arr0wStilver
Omu dadea 750k pe sageata si INRI 100k pe risipa fara critica=)).
Raspunsul lu angel a fost dupa ce a sters itemele adica ceva zile a durat dar na omul la studio cu o mana pe bere cu una pe mcirofon.
Rapsunsul a fost cam asa si 100% o sa zica ca mint sau ca vorbesc la betie:)) "O sa ma asigur ca nu o sa mai apara asemenea iteme"
App inri parca avea 60 medie 40pc si pe un singur iteme 300 critica si 200 semi-om:) si mai departe nu a comentat angel.
Ma rog nui vorba de asta e vorba de faptul ca ardeash era plecat in perioada aia deci cn mai putea sa faca moduri ca gm-ii nu pot trageti voi concluzia.
Vam pupat.
Acum astept banul pt adevarul spus:)
P.S:Un mic sondaj:)
P.S2:Daca sunt graseli de gramatica asta este suntem in romania cn mai invata romana azi:))?