Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaCe nota ai luat la testul initial. EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Ce nota ai luat la testul initial.

In jos 
+8
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡
PVP
Neymar.:*
ScRe3nN
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡
CR7
ReePuLeTz
Tavi
12 participanți
AutorMesaj
Tavi
Helper
Helper
Tavi

Data de inscriere : 24/06/2010
Varsta : 26
Localizare : Navodari
Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau Razz

Ce nota ai luat la testul initial. Empty
MesajSubiect: Ce nota ai luat la testul initial.   Ce nota ai luat la testul initial. Icon_minitimeVin Sept 28, 2012 12:35 pm

Pai eu zic la mate
La romana- 8,80 [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Sus In jos
ReePuLeTz
Helper
Helper
ReePuLeTz

Data de inscriere : 30/06/2011
Varsta : 30
Localizare : Undeva in lumea larga!!!

MesajSubiect: Re: Ce nota ai luat la testul initial.   Ce nota ai luat la testul initial. Icon_minitimeVin Sept 28, 2012 12:39 pm

Eu unul nu leam dat:)))
Si pe cele care leam dat nu am aflat rezultatele.
P.s:1 sapt din astea 2 nu am fost la liceu.Si nah.
Sus In jos
CR7
Helper
Helper
CR7

Data de inscriere : 29/11/2011
Varsta : 25
Localizare : Cernavoda(CvD)

MesajSubiect: Re: Ce nota ai luat la testul initial.   Ce nota ai luat la testul initial. Icon_minitimeVin Sept 28, 2012 12:40 pm

am dat la istorie, geografie,fizica,romana,mate geometrie.Mai am la franceza,mate algebra.Sami bag ceva in testele lor si cica o se le treaca si in catalog.
Sus In jos
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡
Moderator
Moderator
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡

Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 27

MesajSubiect: Re: Ce nota ai luat la testul initial.   Ce nota ai luat la testul initial. Icon_minitimeVin Sept 28, 2012 1:21 pm

Xlllent a scris:
am dat la istorie, geografie,fizica,romana,mate geometrie.Mai am la franceza,mate algebra.Sami bag ceva in testele lor si cica o se le treaca si in catalog.
Păi , eu știam că testele astea nu se trec în catalog ... Aceste teste sunt date cu scopul să vadă profii sau chiar noi cu cât am mai rămas în cap dupa vacanță . Sau de exemplu cât știm și cât mai trebuie să complexăm să ajungem la nota dorită .

înfine . La Română am luat - 9,10
La Matematică - 9,45
Fizică - încă nu a venit .
Chimie- încă nu a venit .
Bio - 8,70
Geografie - 8
Istorie- 8,75
Engleză - nu a venit
Franceză - nu a venit .
Informatică - 10
Civică - 7
Desen , Muzică - Am dat testele dar încă nu au venit
Tehno- 7,30
Sport - am dat normele Smile)) Profa spune că 10 .

Ultima editare efectuata de catre Ada. «з in Sam Sept 29, 2012 2:28 am, editata de 1 ori
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

MesajSubiect: Re: Ce nota ai luat la testul initial.   Ce nota ai luat la testul initial. Icon_minitimeVin Sept 28, 2012 11:57 pm

mate- nu le-a adus, in jur de 8..
biologie- nu le-a adus, cel mai probabil 9.50
romana- probabil 8.50 asa ceva...
la restul inca nu am dat Smile dar sunt usoare.. sa fim seriosi, istorie, geografie, sport Neutral
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 08/01/2012
Varsta : 28
Localizare : fetesti

MesajSubiect: Re: Ce nota ai luat la testul initial.   Ce nota ai luat la testul initial. Icon_minitimeSam Sept 29, 2012 1:10 am

:Ooooooo eu am aflat la mate rezultatul, ce mai mare nota a fost 5 si eu am luat 2:))
Sus In jos
PVP
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 17/08/2010
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Ce nota ai luat la testul initial.   Ce nota ai luat la testul initial. Icon_minitimeSam Sept 29, 2012 1:19 am

la profesionala nam dat nici un test so Smile)sa zicem 10
Sus In jos
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡
Helper
Helper
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡

Data de inscriere : 15/05/2012

MesajSubiect: Re: Ce nota ai luat la testul initial.   Ce nota ai luat la testul initial. Icon_minitimeSam Sept 29, 2012 1:27 am

Ok , păi încă nu le-am dat pe toate.

Mate- încă nu a adus dar o să iau în jur de 8.
Română- 8,50
Fizică - nu l-a adus
Chimie- 8
Biologie- Nu am dat.
Geografie- Nu am dat
Istorie- Nu am dat
Engleză - scris: 6 ( din 7 ) , oral : 3 ( din 3)
Franceză - nu le-a adus dar o sa iau puţiiin
Informatică - 9
T.I.C - 9
Muzică - 9,50
Logică - 10
Sus In jos
Đεsτiηy дηgεℓ
Membru Elite
Membru Elite
Đεsτiηy дηgεℓ

Data de inscriere : 23/12/2011

MesajSubiect: Re: Ce nota ai luat la testul initial.   Ce nota ai luat la testul initial. Icon_minitimeSam Sept 29, 2012 1:28 am

Bio- 8
Info- 9.
Engleza 9... In rest nu ni le-a adus.
Sus In jos
ϟ Dιαмy .
Membru Elite
Membru Elite
ϟ Dιαмy .

Data de inscriere : 29/09/2012
Localizare : Middletown .

MesajSubiect: Re: Ce nota ai luat la testul initial.   Ce nota ai luat la testul initial. Icon_minitimeSam Sept 29, 2012 3:27 am

Let's see :
Romana -> 9 si cevaa 8-| .
Mate -> 8.50
Fizica -> 9 .
Chimie -> 9 si ceva -.-' .
Engleza -> 10 :]]
Franceza -> 7 -.-
Latina -> 9 .
Info -> 10 .
In rest nu ni le`a adus . ;d
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: Ce nota ai luat la testul initial.   Ce nota ai luat la testul initial. Icon_minitimeSam Sept 29, 2012 10:06 am

Ce profesori aveti voi daca la liceu luati la materii gen fizica,mate,si mai ales la informatica 9 si 10..Lasati-o asa cu minciunile Smile
10 la info? Ori va da test din accesatu facebook`ului,ori mintiti..si sigur mintiti !

Sau sunteti la scoli la care se intra cu media 5..alta varianta nu este..

Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡
Helper
Helper
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡

MesajSubiect: Re: Ce nota ai luat la testul initial.   Ce nota ai luat la testul initial. Icon_minitimeSam Sept 29, 2012 10:50 am

●GodFather● a scris:
Ce profesori aveti voi daca la liceu luati la materii gen fizica,mate,si mai ales la informatica 9 si 10..Lasati-o asa cu minciunile Smile
10 la info? Ori va da test din accesatu facebook`ului,ori mintiti..si sigur mintiti !

Well , eu sunt clasa a9a şi nu am făcut informatică înainte , deci a fost un test de matematică combinat cu logică si un algoritm , iar la T.I.C a fost ceva de minim de cunoştiinţe ca : Care dintre urmatoarele imagini reprezintă o arhivă ? .. something like that.

La matematică a fost ca şi un al doilea examen , asemanator aşa că nu a fost greu.

Cu fizica recunosc că nu prea le am.

btw: Cu siguranţă la liceeul meu nu se intră cu nota 5.
Sus In jos
PVP
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: Ce nota ai luat la testul initial.   Ce nota ai luat la testul initial. Icon_minitimeSam Sept 29, 2012 11:00 am

ama ce liceu esti?si am laut 10 la toate:))(nam dat nici unu)
Sus In jos
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡
Moderator
Moderator
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡

Data de inscriere : 06/03/2011

MesajSubiect: Re: Ce nota ai luat la testul initial.   Ce nota ai luat la testul initial. Icon_minitimeSam Sept 29, 2012 11:48 am

●GodFather● a scris:

Scuză-mă . Toată vara a fost plină de pregătire și exerciții . La informatică a fost faza fix ca la Ama. Chiar nu am de ce să mint în această privință . La fizică recunosc că nu am făcut o mare brânză iau un 6-7 , iar chimia nu o agreez aproape deloc dar tot în jur de un 6-7 am să iau , cu franceza stau mult mai prost , acolo am făcut o „ shaorma cu de toate ” ca să spun așa . Deci în concluzia finală nu am de ce să mint deoarece au fost chiar banale chit că am fost secată la maxim o vară întreagă cu pregătire teme și etc .
Sus In jos
ϟ Dιαмy .
Membru Elite
Membru Elite
ϟ Dιαмy .

MesajSubiect: Re: Ce nota ai luat la testul initial.   Ce nota ai luat la testul initial. Icon_minitimeSam Sept 29, 2012 9:54 pm

Citat :

Ce profesori aveti voi daca la liceu luati la materii gen fizica,mate,si mai ales la informatica 9 si 10..Lasati-o asa cu minciunile

God .. Daca eşti pe profil mate-info . Şi ai pregătire suplimentară , nu e greu sa iei la Info 10 . Am avut mai mult întrebări din T.I.C , nu din noţiuni de informatică . Recunosc , la T.I.C este mult mai usor , şi nu numai eu am luat 10 , cea mai mică notă la Info a fost 8 .. Aşa că , dacă Mai şi repeţi la Fizica si alte materii , poti lua note destul de mari. Smile + Că . Întrebările au fost foarte uşoare Smile .
Sus In jos
StreetArt
Membru
Membru
StreetArt

Data de inscriere : 27/06/2012
Varsta : 26
Localizare : Constanta,RO

MesajSubiect: Re: Ce nota ai luat la testul initial.   Ce nota ai luat la testul initial. Icon_minitimeSam Sept 29, 2012 10:55 pm

Pai eu sunt a8-a da n-am dat teste decat la:
-Istorie: 9.60(10)
-Geografie: 8.50(9)
-Romana: n-a adus da oricum 9 sau 10 Smile
La restu au zis profii ca nu ne dau, da eu vreau sa merg la CNMB pe profil mate-info bilingv engleza(cel mai greu profil si cea mai buna si grea clasa din toata tara Razz) Smile deci va dati seama ca la anu nu scap si la examene tre sa iau peste 9.92 Very Happy
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

MesajSubiect: Re: Ce nota ai luat la testul initial.   Ce nota ai luat la testul initial. Icon_minitimeDum Sept 30, 2012 1:10 am

Depinde si de ce liceu sunteti..la informatica nu exista intrebari usoare..cunosc un olimpic pe tara la informatica,a terminat cu 10,la bac 9.65..etc..Pana si ala a spus ca informatica e cea mai grea materie

PS:Parintii lui erau profesori..si ca sa ia notele alea nu avea timp de Metin..Ok va cred,ati luat 10,dar am o impresie cam nasoala despre profesorii vostri de info..La restul e usor deci va cred.
Sus In jos
ϟ Dιαмy .
Membru Elite
Membru Elite
ϟ Dιαмy .

MesajSubiect: Re: Ce nota ai luat la testul initial.   Ce nota ai luat la testul initial. Icon_minitimeDum Sept 30, 2012 1:20 am

Recunosc că e cam banal ăla de Info . Dar e problema lui , daca aşa stie să înveţe copii Smile . Eu am luat nota care mi`a dat`o el . Nu aveam de ce să mint în legatură cu notele , pentru că nu demonstram nimic . Şi în legatură cu metinul , dacă organizezi timpul ai timp de amândouă , de pildă eu intru numai în weekeend dar , cateodată şi în timpul săptamânii . Aşa am timp să le fac pe amândouă .
Sus In jos
PVP
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: Ce nota ai luat la testul initial.   Ce nota ai luat la testul initial. Icon_minitimeDum Sept 30, 2012 1:26 am

wow toata lumea 9 10 10 la info testu e chiar simplu intra 9 dar la mate e al draqu de greu chiar daca mai stii ceva....dar depinde si de profesor ca daca iti da o functie de gradu 2...logic ca iei 10...la romana?aici hai ca mai merge 9-10 ca doar suntem romani
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

MesajSubiect: Re: Ce nota ai luat la testul initial.   Ce nota ai luat la testul initial. Icon_minitimeDum Sept 30, 2012 1:26 am

Deme a scris:
Recunosc că e cam banal ăla de Info . Dar e problema lui , daca aşa stie să înveţe copii Smile . Eu am luat nota care mi`a dat`o el . Nu aveam de ce să mint în legatură cu notele , pentru că nu demonstram nimic . Şi în legatură cu metinul , dacă organizezi timpul ai timp de amândouă , de pildă eu intru numai în weekeend dar , cateodată şi în timpul săptamânii . Aşa am timp să le fac pe amândouă .

E foarte bine asa.Succes la scoala!
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 08/01/2012
Varsta : 28
Localizare : fetesti

MesajSubiect: Re: Ce nota ai luat la testul initial.   Ce nota ai luat la testul initial. Icon_minitimeDum Sept 30, 2012 1:44 am

multumim la fel god;)
Sus In jos
ϟ Dιαмy .
Membru Elite
Membru Elite
ϟ Dιαмy .

MesajSubiect: Re: Ce nota ai luat la testul initial.   Ce nota ai luat la testul initial. Icon_minitimeDum Sept 30, 2012 1:59 am

Ju1ce a scris:
wow toata lumea 9 10 10 la info testu e chiar simplu intra 9 dar la mate e al draqu de greu chiar daca mai stii ceva....dar depinde si de profesor ca daca iti da o functie de gradu 2...logic ca iei 10...la romana?aici hai ca mai merge 9-10 ca doar suntem romani
Aici îţi dau dreptate Smile) . Este greu dar te obişnuieşti , nu e greu sa înveţi acolo 2-3 teoreme si altceva . Heo una am dat testul la mate din geometrie , mie una mi se pare mai uşoară decât algebra .
Aşa că baftăăăă . :kingg2:
Sus In jos
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡
Helper
Helper
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡

MesajSubiect: Re: Ce nota ai luat la testul initial.   Ce nota ai luat la testul initial. Icon_minitimeDum Sept 30, 2012 3:08 am

Ju1ce a scris:
ama ce liceu esti?si am laut 10 la toate:))(nam dat nici unu)

Colegiul Naţional Billingv George Coşbuc , mate-info bilingv engleză.

Mulţumim , la fel ! Mai ales celor care dau examene sau bac anul acesta .
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce nota ai luat la testul initial.   Ce nota ai luat la testul initial. Icon_minitime

Sus In jos

Ce nota ai luat la testul initial.
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» DC a luat ban Design?
» Dc am luat ban pe joc?
» Am luat ban pe chat
» http:// AM LUAT BAN :)
» Am luat muted pe joc si vreau sa aflu de ce..Nu am injurat pe nimeni:|

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum